- 15 Eylül 2021
- 128
- 51
- 18
- 25
- Konu Sahibi Elifim2211
Canım ben göremedim 2. Çizgiyi bikaçgün sonra tekrarla benceBenim 6 gün var böyle çıktı var mı bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben göremedim 2. Çizgiyi bikaçgün sonra tekrarla benceBenim 6 gün var böyle çıktı var mı bilmiyorum
Varda çok az bir şey ama beli oluyo gözle görülür şekildeCanım ben göremedim 2. Çizgiyi bikaçgün sonra tekrarla bence
3 foto brktm 3 ndede beli oluyo acba ben boş yere mi heycan yptimCanım ben göremedim 2. Çizgiyi bikaçgün sonra tekrarla bence
3 foto brktm 3 ndede beli oluyo acba ben boş yere mi heycan yptim
İnşallah vardır rabbim gönlünüze göre versin ben seçemedim ama bikaç gün sonra tekrarlayın daha iyi olurVarda çok az bir şey ama beli oluyo gözle görülür şekilde![]()
Sol tarafta hafif gölge gibi2. Çizgi var mı ben göremedim![]()
Allah razı olsun inşallahİnşallah vardır rabbim gönlünüze göre versin ben seçemedim ama bikaç gün sonra tekrarlayın daha iyi olur![]()
Kiz sabırlı ol Allah sabırlı olanlarla beraberdir. Bide çok heyecan yapma çizgi görünüyor bariz ama insan bilemiyor burda çok çizgi görünüp olumsuz sonuc alan oldu en sağlıklı bilgiyi anca kan verince belli olurAblam var mı sen goruyon dimi çizgiyi![]()
Kiz sabırlı ol Allah sabırlı olanlarla beraberdir. Bide çok heyecan yapma çizgi görünüyor bariz ama insan bilemiyor burda çok çizgi görünüp olumsuz sonuc alan oldu en sağlıklı bilgiyi anca kan verince belli olur
Hadi hayırlısı bizede dua ettamam yarın gidip bakcam
![]()
Amin dualarım isteyenler ile rabim her isteyene nasip etsinHadi hayırlısı bizede dua et
18.31 mlU çıktı değer2. Çizgi var mı ben göremedim![]()
Çok yeniymiş hayırlı olsun :)18.31 mlU çıktı değer
Canım hayırlı olsun daha yeni dikkatli ol18.31 mlU çıktı değer
Teşekkür ederim canım ☺☺Çok yeniymiş hayırlı olsun :)
Tamam ablacım yarın muane olcamCanım hayırlı olsun daha yeni dikkatli ol
Yani şöyle beklemedim esim çok istedi yani istediği gibide oldu ☺☺hayırlı olsun. zamanla artar inşallah değeriniz. ne zamandır bekliyorsunuz anne olmayı
Allah aratmamış ne güzel .bol bol şükredin. dua edinYani şöyle beklemedim esim çok istedi yani istediği gibide oldu ☺☺
Çok şükür sagolunAllah aratmamış ne güzel .bol bol şükredin. dua edin