Lütfen bakın çok kötüyüm

Gunesbulutay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2022
61
17
3
27
7 haftalik hamileyim Aşırı midem bulaniyor artik dayanamiyorum hicbir sey yiyip icemiyorum suan cok kotuyum bu nasl gecicek benim gibi olan var mı

7 haftalik hamileyim Aşırı midem bulaniyor artik dayanamiyorum hicbir sey yiyip icemiyorum suan cok kotuyum bu nasl gecicek benim gibi olan var mı
Sizin gibi değilim ama ben 6 haftalık hamileyim mide ağrısı yanma mide bulantısı oluyordu her şeyden tiksiniyordum doktor ilaç verdi onu kullanıyorum biraz midem rahatladı biraz size tuzlu çubuk kraker atistirin midenizi bastirir

Doktorun ilaç vermedi mi canım, benim başlarda olmuştu prilam Dr vermişti. Birde bana zencefil çayı iyi geliyordu bulantı için. Taze zencefillede olur ama şok markette hazır poset çayı vardı o da gayet iyi geldi ama sen gene de doktoruna danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…