LÜTFEN BAKIN Eş seçimi ve kendimle savaşım

Bir ilişkide ilk beklentin sana kendini değerli hissettirmesi ve güven vermesi olsun.Şu an yaşadığın aşk falan değil kadınca bir his.Ben kendi terkettiğim adamı bile başkasıyla gördüğümde bi gözüm götürmemişti :) Dönse istemezdim ama ...işte öyle saçma duygular...İnsan yaşadığı sırada kendine bile anlam veremiyor.

Bu etek pantolon mevzunu hiç anlamadım zaten ne alaka?

Önüne bak , kimler gelir kimler geçer ,hayat bir kişi için vakit harcayıp üzülüncek kadar uzun değil.

Böyle münafıkları çok mu arıyorsunuz… neden aracı olan kişiye bu adam bana göre değil çünkü size kendini farklı tanıtmış diyemiyorsunuz??? Adama bu iş olmaz çünkü Betülün annesine anne babasına baba diyorsun bunlar arkadaşlar arasında olmaz, sen benim vaktimi alıyor hakkıma giriyorsun deyip neden çatır çatır dalmıyorsunuz… bunları yapmak tecrübe değil ta..k, gurur, karakter ister. Neden bu cesaretsizlik bu omurgasızlık … hem size hem adama çok sinirlendim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…