Lütfen bakın gebelik var mı

Elenaaa1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2023
254
90
28
34
Kizlar merhaba
Reglime 3 gün var
Bu sabah ilk idrarla prodoktor erken gebelik testi yaptım. Ilk dklarda bir şey çıkmadı çöpe attım bir süre sonra çöp atarken gördüm bu çizgiyi. Sizce doğru olabilir mi yaşayan var mı bu durumu

Eklentiler

• 16810405828416421026972262371339.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 275
Acaba kaç dk geçti ustundn oda önemli 5 .10 arası diyorlr doğru sonucu

10dk sonra cikan sonuclar gecersiz sayilir normalde. Ama net emin olmak istiyorsaniz yarin kan verin.

Acaba kaç dk geçti ustundn oda önemli 5 .10 arası diyorlr doğru sonucu
Açıkçası 10 dk sonra direk çöpe attım nasıl olsa bu ay da yoktur diye. Kac dk sonra belirdi bilmiyorum. 10 aydır deniyorum ilkkez 1 saat sonra da olsa çift çizgisi gördüğüm için heyecanlandim.
Bir kac gün sonra tekrar yaparım

Merhaba bana pek kuruma çizgidi gibi gelmedi bu. Bende bu markanın testini adetime 2 gün varken yapmıştım başta çok çok silikti gittikçe koyulaştı sizin testiniz de öyle geldi bana, inşallah hamilesindir

Eklentiler

• IMG_20230409_011744.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 256
Merhaba bana pek kuruma çizgidi gibi gelmedi bu. Bende bu markanın testini adetime 2 gün varken yapmıştım başta çok çok silikti gittikçe koyulaştı sizin testiniz de öyle geldi bana, inşallah hamilesindir
Merhaba başta çizgi asla çıkmadı
Umutsuzluğa düşüp attım çöpe 1 saat sonra baktım boyle idi. Bugüne kdr hiç testlerinde çift görmemiştim saatler sonra bile. İnşallah vardır inşallah

Merhaba başta çizgi asla çıkmadı
Umutsuzluğa düşüp attım çöpe 1 saat sonra baktım boyle idi. Bugüne kdr hiç testlerinde çift görmemiştim saatler sonra bile. İnşallah vardır inşallah
Hep bu markayı kullanırım hepte testleri geç koyulaşır bence var gibi sen yarın tekrarla veya kan ver tatlım

Var canım bence hayırlı olsun kan ver hemen

Sizinde mi bu şekilde oldu
Benim çizgi 3 4 dk sonra belirdi silik olarak 1 2 saat sonra daha da koyulaştı ama ben reglden hemen sonra hamile kalmışım doktorum öyle söyledi yani muhtemelen beta değerim daha yüksekti sana göre ve ben adetime 1 gün kala test yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…