- 13 Mart 2023
- 254
- 90
- 28
- 34
- Konu Sahibi Elenaaa1990
-
Açıkçası 10 dk sonra direk çöpe attım nasıl olsa bu ay da yoktur diye. Kac dk sonra belirdi bilmiyorum. 10 aydır deniyorum ilkkez 1 saat sonra da olsa çift çizgisi gördüğüm için heyecanlandim.Acaba kaç dk geçti ustundn oda önemli 5 .10 arası diyorlr doğru sonucu
Evet ilk idrarla yaptım tekrar denicem 1 2 gün sonraSabah ilk idrar ile cnm
Merhaba bana pek kuruma çizgidi gibi gelmedi bu. Bende bu markanın testini adetime 2 gün varken yapmıştım başta çok çok silikti gittikçe koyulaştı sizin testiniz de öyle geldi bana, inşallah hamilesindirKizlar merhaba
Reglime 3 gün var
Bu sabah ilk idrarla prodoktor erken gebelik testi yaptım. Ilk dklarda bir şey çıkmadı çöpe attım bir süre sonra çöp atarken gördüm bu çizgiyi. Sizce doğru olabilir mi yaşayan var mı bu durumu
Kizlar merhaba
Reglime 3 gün var
Bu sabah ilk idrarla prodoktor erken gebelik testi yaptım. Ilk dklarda bir şey çıkmadı çöpe attım bir süre sonra çöp atarken gördüm bu çizgiyi. Sizce doğru olabilir mi yaşayan var mı bu durumu
Transferimin 9.gunu sizce gebelik varmi ? ⁵gun emriyosu dondurulmus
Merhaba başta çizgi asla çıkmadıMerhaba bana pek kuruma çizgidi gibi gelmedi bu. Bende bu markanın testini adetime 2 gün varken yapmıştım başta çok çok silikti gittikçe koyulaştı sizin testiniz de öyle geldi bana, inşallah hamilesindir
Hep bu markayı kullanırım hepte testleri geç koyulaşır bence var gibi sen yarın tekrarla veya kan ver tatlımMerhaba başta çizgi asla çıkmadı
Umutsuzluğa düşüp attım çöpe 1 saat sonra baktım boyle idi. Bugüne kdr hiç testlerinde çift görmemiştim saatler sonra bile. İnşallah vardır inşallah
Var canım bence hayırlı olsun kan ver hemenKizlar merhaba
Reglime 3 gün var
Ama geç koyulaşms ilk 10 yoktu okudunuz degl miVar canım bence hayırlı olsun kan ver hemen
Sizinde mi bu şekilde olduHep bu markayı kullanırım hepte testleri geç koyulaşır bence var gibi sen yarın tekrarla veya kan ver tatlım
Benim çizgi 3 4 dk sonra belirdi silik olarak 1 2 saat sonra daha da koyulaştı ama ben reglden hemen sonra hamile kalmışım doktorum öyle söyledi yani muhtemelen beta değerim daha yüksekti sana göre ve ben adetime 1 gün kala test yapmıştımSizinde mi bu şekilde oldu
Kuruma çizgisi ne oluyor tam olarak ve hangi tarafta oluyorkuruma çizgisi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?