A aslizor Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2013 13 0 6 İzmir 10 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aslizor #1 kürtaj olucam izmirde daha önce olan varmı ?
arakorya Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2012 620 57 73 Diğer 10 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aslizor #2 Evet, 3 kere kürtaj oldum,bebeklerin kalbi durduğu için olmak zorunda kaldım. Kadomer,Hatice Aslan. Net.ten Kadomer diye ararsan,tlf. numarası ve adresine ulaşabilirsin. Alsancak camii karşısında yeri.. Son düzenleme: 10 Mayıs 2013
Evet, 3 kere kürtaj oldum,bebeklerin kalbi durduğu için olmak zorunda kaldım. Kadomer,Hatice Aslan. Net.ten Kadomer diye ararsan,tlf. numarası ve adresine ulaşabilirsin. Alsancak camii karşısında yeri..
aysemelek35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2013 525 13 48 İzmir 10 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aslizor #3 Volkan serhat dede ıı bı doktor alsanckta trt bnasının orda bende oldum bos gebelıkten
C climero Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2013 2 0 6 İzmir 6 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aslizor #4 aysemelek35 .!.: Volkan serhat dede ıı bı doktor alsanckta trt bnasının orda bende oldum bos gebelıkten Genişletmek için tıkla... Ben de Doktor Volkan Serhat Dede'ye gitmiştim. Çok yumuşak huylu ve ilgili bir doktor. Doğumumu yaptırmıştı.
aysemelek35 .!.: Volkan serhat dede ıı bı doktor alsanckta trt bnasının orda bende oldum bos gebelıkten Genişletmek için tıkla... Ben de Doktor Volkan Serhat Dede'ye gitmiştim. Çok yumuşak huylu ve ilgili bir doktor. Doğumumu yaptırmıştı.
aysemelek35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2013 525 13 48 İzmir 8 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aslizor #5 climero .!.: Ben de Doktor Volkan Serhat Dede'ye gitmiştim. Çok yumuşak huylu ve ilgili bir doktor. Doğumumu yaptırmıştı. Genişletmek için tıkla... hmm ne zmn ................
climero .!.: Ben de Doktor Volkan Serhat Dede'ye gitmiştim. Çok yumuşak huylu ve ilgili bir doktor. Doğumumu yaptırmıştı. Genişletmek için tıkla... hmm ne zmn ................