Lütfen bakın..karmakarışık bir durumdayım :(

Fulya irem2311

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
395
218
33
Günaydın arkadaşlar, sonunun nereye gideceğini bilemediğim bir karar almak zorundayım. Karışık olduğu için madde madde anlatacağım..
Şuan memleketimdeyim..kamuda çalışıyorum..
Eşim yurt dışına göreve gitti.iki yıl sonra bitecek. İki çocuğumuz var.biri okula gidiyor.
Annemlerle kalıyorum, evim 600 km. Uzakta doğu veya mahrum sayılabilecek başka bir şehirde..
Evimi henüz taşımadım, çünkü o şehirde mesleki anlamda terfi beklemekte idim.
Bugün öğrendim ki durum en az 4 ay sonra netleşecek.
Ve bu terfi durumu sadece o şehirde değil, başka daha rahat sayılabilecek başka şehirlerde de olabilir..
O şehiri beklememdeki asıl amaç,
1.Daha önce iki yıl, yaşayıp tanımış ve az çok cevre edinmiş olmam.
2. Amirim olacak kişi yakın bir aile dostumuz. Bana ve eşime çok iyi bir arkadaş, yol gösterici ve yardımcı..
Dört ay sonra ne olacak bilemiyorum..
En kötü ihtimal evimi iki kez taşımış olurum.. Ama kararsızım. O kadar mesafede ev taşımak mantıksız olabilir. Bir dört ay sonra keşke bekleseydim diyebilirim. Ama nihayetinde oradaki iş de olmayabilir.başka bir şehri de tercih etmem söz konusu..
Burada kendi evimde olmak isterdim..
Annemler ve KV.gil asla gitmemden yana olmadı..haklı çıktılar şu aşamada.
Eşim ve ben gerçekten çok istiyoruz..
Çünkü emek vermekteyim ben bu kariyere yıllardır
Maddi açıdan en az iki katı fazla kazanacagım..
Çocuklarım için imkânları daha fazla..
Çalışma şartları açısından daha tatmin edici bir iş.
Aslında bu terfi konusunda kararlıyım,bu şehir veya başka bir yer. Eninde sonunda olmasını istiyorum. Ama benim sorum, siz olsanız bu ihtimaller çerçevesinde taşınır mıydınız..
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…