lütfen bakın kızlar

heartbrokencraoss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2022
22
1
1
20
dün erkek arkadaşımla ilişkiye girmeden sürtünme yaşadık üzerime boşalmadı çekildik hemen ama korkuyorum hamile kalma riski var mıdır lütfen cevap verin zevk suyundan hamile kalınır mı? (zarım yırtılmadı herhangi bir durum olmadı,ağrı sızı,kan,herhangi bir durum yok sadece tedirginlik)

Son düzenleme:
dün erkek arkadaşımla ilişkiye girmeden sürtünme yaşadık üzerime boşalmadı çekildik hemen ama korkuyorum hamile kalma riski var mıdır lütfen cevap verin zevk suyundan hamile kalınır mı
Burdaki konuları hiç okumuyor musunuz?
Ya da dalga geçmek için mi açıyorsunuz?
İnsanlar buralar da çocuk sahibi olmak için tedaviler, neler yapıyorlar..
Siz imkansız şekilde olacak şeye hamile miyim diye konu mu açıyorsunuz?
Mantığınız var mı?

dün erkek arkadaşımla ilişkiye girmeden sürtünme yaşadık üzerime boşalmadı çekildik hemen ama korkuyorum hamile kalma riski var mıdır lütfen cevap verin zevk suyundan hamile kalınır mı? (zarım yırtılmadı herhangi bir durum olmadı,ağrı sızı,kan,herhangi bir durum yok sadece tedirginlik)

benim kuzenim hamile kalmadı ama sürtünürken ateş almıştı. Yangın çıktı ve tüm bina yandı. Bu sebeple sürtünürken yanınızda mutlaka yangın söndürme tüpü olsun yoksa mazallah olacakları yazdım biri bina yakar biri tower. Bu arada senin adetin gecikir söylemedi deme...

Test yap 🤷‍♀️

benim kuzenim hamile kalmadı ama sürtünürken ateş almıştı. Yangın çıktı ve tüm bina yandı. Bu sebeple sürtünürken yanınızda mutlaka yangın söndürme tüpü olsun yoksa mazallah olacakları yazdım biri bina yakar biri tower. Bu arada senin adetin gecikir söylemedi deme...
peki gecikmesinin sebebi nedir?

Aynı konu 52637826 kez açıldı. Onları okuyabilirsiniz.

Aynı konu ile ilgili burada onlarca başlık var. Madem korkuyorsunuz sürtünmeyin o zaman 🤦🏼‍♀️ zevk suyu da süperman falan değil birleşme olmadan içinize girecek de bir de sizi hamile bırakacak...
Heee illa korksam da sürtünmeye devam diyrsanız bir zahmet erkek arkadaşınıza prezervatif aldırın. Stresten regliniz gecikince aynı gün içinde yüz kere hamile miyim diye sormak zorunda kalmazsınız

Aynı konu ile ilgili burada onlarca başlık var. Madem korkuyorsunuz sürtünmeyin o zaman 🤦🏼‍♀️ zevk suyu da süperman falan değil birleşme olmadan içinize girecek de bir de sizi hamile bırakacak...
Heee illa korksam da sürtünmeye devam diyrsanız bir zahmet erkek arkadaşınıza prezervatif aldırın. Stresten regliniz gecikince aynı gün içinde yüz kere hamile miyim diye sormak zorunda kalmazsınız
içerisine dahi girmedi bile sadece korktuuğmdan soruyorum

Kizligina bir şey olmamış
Yanı bakiresin he evet evet bakiresin
Ama hamilelik soruyorsun

Kizligi korumayi biliyorsun sevişmeyi biliyorsun zevk suyunu biliyorsun ama ne hikmetse hamilelikle ilgili bilgin yok
Bi gidin ya bi gidin bitmediniz gitti

kahverengi bir akıntı oluştu bir gün sonra bu ne anlama geliyor ? reglime 10 gün var

Back
X