Lütfen bakin korkuyorum

Gunesbulutay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2022
61
17
3
27
Kizlar 5+5 haftalik hamileyim ogrendigm gunden beri kasiklarimda agri vardi ama dun sabah gecmisti sonra birden şiddetlendi sol tarafmda agri cok var özellikle idaririmi tutunca cok agryor enfeksiyondan mı acaba idrar yollarmda enfeksyonda var ama sol taraf ondan agirir mi ki yoksa bebege mi bir sey olck cok korkuyorum

Rahim büyüyüp gerildiği için ağrılar olması normal. Hatta bu haftalarda adet sancısı gibi hissedilir. İdrarınızı tutunca mesanenin dolması sebebiyle karın içi ortamın daha da gerilmesi, rahime baskı ya da rahmin mesaneye baskısı gibi şeyler ağrının artmasına sebep olabilir.
Yine de ağrınız çok şiddetliyse bir doktora görünün.

Evet idrar yolu enfeksiyonu ağrı yapar. Ne olur ne olmaz doktora gidin baksın lütfen. Panik olmayın.

İlk gebeligim çok endiseleniyorum geçmisti 1 hafta boyunca hep adet sancisi gibi agirdi sonra gecip tekrar artinca korktum

Bu ağrılar cok cok normal zaten kese kalp atisi vs için sık sık doktora gideceksiniz gittiginizde akliniza takilanlari sorun ama hiç korkmayin neleeeer neler oluyor bir hamilelik suresince :)

İlk gebeligim çok endiseleniyorum geçmisti 1 hafta boyunca hep adet sancisi gibi agirdi sonra gecip tekrar artinca korktum
İdrar yolu enfeksiyonunuz da varmış. Adet sancısı gibi sancıların olması normal ama sancinizin şiddetini ben bilemem. Enfeksiyon için bir tedavi uygulanıyor mu? Bir doktora görünüp enfeksiyonun şiddetinin artıp artmadigini da öğrenebilirsiniz.

Bu ağrılar cok cok normal zaten kese kalp atisi vs için sık sık doktora gideceksiniz gittiginizde akliniza takilanlari sorun ama hiç korkmayin neleeeer neler oluyor bir hamilelik suresince :)
Hamile kaldgm gunden beri kasiklarim agiriyor ama dün gecmisti tekrar ilk gunki gibi agri baslayinca korktum

Gittigmde saşe verdi onu kullanca rahatlamistm ama galiba tekrar basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…