- 20 Haziran 2013
- 684
- 37
- 118
facede bırıyle konusrken yakaladım 19 yasında bır kız once her bayanın yaptıgı gıbı kavga ve bosanalım dedım sonra yalvaradı yakardı affet dedı tmm dedım ama baktım kzı bunu bır kez daha aramıs konustumu konusmadımı bılmıyorum ve esyaları verdım gonderdım
cemre aklında boşanmak zaten zor bir süreç, bir de acabalarla boşanmak çok daha kötüdür.
benim aklımda acaba yoktu, boşanmasam hiç bir şey düzelmeyecekti, ama çok acı çektim, hala da ara ara üzülüyorum.
sana gerçekten tart dememin sebebi bu.
aklında acaba kalmasın.
acaba o kızla görüşmedi, ben pire için yorgan mı yaktım?
acaba gerçekten pişman mıydı?
acaba kurtarabilir miydik evliliğimizi?...
kısaca acaba şunu da yapsam olur muydu? diyeceğin bir şey olmasın.
eğer eşin şu an başka şeyler peşindeyse, bunları gör.
boşandıktan sonra kafan rahat olsun.
merhaba hanımlar sızlerde yardım ıstıyorum bır kac yerdede yazdım ama tekrar anlatıyım 4 yıllık evlıgım vardı esımle severek evlendık ama son 1 sene sorunlar yasadık bunun ııcnde 3 kez tup bebek denemem de var problem esımdeydı her olumsuz sonucda kendını toparlayamıyodu ama en sonkı hatası herseyı bıtırdı bedı aldattı ve bosanmaya karar verdık anlasmalı olarak mahkememız eylul 24 esımle esyaları aldıktan sonra yanı 1.5 aydır gorusmuyooduk ama bırgun benle gorusmek ıstedıgını soyledı ve benden ozur dıledı tekrar evlıgımız surdurelım senı cok sevıyorum fılan gıbı laflar benı affedebılecekmsın dedı bende mahkemeye kadar zaman var dedım tmm demıyorum ama bırbırımız tekrar tartalım dedık ama tutarsız davranıslar sergılıyor guvenemıyorum bana akıl verın kızlar lutfen ve bana dua edermısınız rabbım hakkımda hayırlısını versın ....
önemli değil canım..Olumsuz eleştriyi pek sevmem hatta ara bulmaya çalışırım normalde ayrılacak kişilerin ilişkilerinde.Fakat burda da gerçekleri görmezden gelmemek lazım polyannacılığın anlamı yok yani :) Hayırlısı diyelim yinede
evet yoktu zaten donupte arkama sunuda yapsaydım evlıgım devam edermıydı dıyebılecegım hıc bırseyım yoktu ben yolumuz cızmıstım ama gelıp ozur dılemıs bır acaba dusrdu ıcıme kesınlıkle olmaz demıyorum yada olur demıyorum zamana bıraktım senın adınada cok uzuldum hakkında hayırlısı olsun ınsahh bundan sonra hayatın cok guzel olur
bence olur böyle kaçamaklar.. ee neticede ünlü psikologlar bile kabul ediyor her erkeğin yaptığını ama asil karakterli erkek karısına hissettirmeyeniymiş.. bence hatasını anlamış Allah bile bizlere şans vermiyor mu her seferinde günah isleyip af diliyoruz bence hatasını düzeltmesine seni sarıp sarmalamasına yaralarınızı beraber iyileştirmeye şans ver.. evet zor affetmek çok zor olmalı ama denemeye değer yoksa ileri de ya pişman olursan?? eğer aşık olup gitseydi affetme derdim ama hata diyor af diliyor o zaman başka.. yine de hayat senin karar senin mutlu ol huzurlu ol Allah'ım ellerini üzerinden çekmesin en azından bu durumu affetmene ki affetmezsen ömür boyu rahat edemezsin yardım etsin yar ve yardımcın olsun.
bence olur böyle kaçamaklar.. ee neticede ünlü psikologlar bile kabul ediyor her erkeğin yaptığını ama asil karakterli erkek karısına hissettirmeyeniymiş.. bence hatasını anlamış Allah bile bizlere şans vermiyor mu her seferinde günah isleyip af diliyoruz bence hatasını düzeltmesine seni sarıp sarmalamasına yaralarınızı beraber iyileştirmeye şans ver.. evet zor affetmek çok zor olmalı ama denemeye değer yoksa ileri de ya pişman olursan?? eğer aşık olup gitseydi affetme derdim ama hata diyor af diliyor o zaman başka.. yine de hayat senin karar senin mutlu ol huzurlu ol Allah'ım ellerini üzerinden çekmesin en azından bu durumu affetmene ki affetmezsen ömür boyu rahat edemezsin yardım etsin yar ve yardımcın olsun.
evet duyuyoruz goruyoruz aklıma takılan acaba ne hısstı sevgı ask neydı ama bır yanımda dıyokı cok sevse goru hıc bırsey gormez o kzızn arkasına takılır gıderdı evı herseyı ayırmamıza ragmen kafam cok karısık allah razı olsun duaların ıcın
nasıl bir his asla bilemeyiz bilmesek daha hayırlı bence.. sen önüne bak kararların sadece sana ait olsun başkasının yönlendirmesine izin verme akıl al ama kararı sen ver.. en azından zaman varken bir yemeğe çık ya da kahve içmeye aslında boyle durumlarda tatil önerilir bir insanın gercek yüzü tatılde anlaşılır diyor uzmanlar..
ya canım yasamadım ama kotu bıseydır emınım ama cınsel aldatma yok anladıgım kadarıylada sen sans vermek ıstıyorsun esınıde sevıyorsun cok ıyı dusun sonradan keşkelerın olmasın
bir insan aldatıyosa evliyken bana göre eşine karsı sevgisi bitmiştir seven insan aldatmayı aklına dahi getirmez.bunun üzerinede dengesizlik ya sürekli dönen insanla yaşayacağınıza inanıyorsanız ayrılmayın.kabul etmeniz demek herşeyiyle affettiğiniz anlamına gelir Allaha büyük konusmuyorum herşeyi kabul ederim belki ama aldatılmayı asla rabbim göstermesin
belki sana yakalanmasaydı iş cinsel boyuta da geçecekti bunu bilemeyiz.huylu huyundan vazgeçmez.kırılan bardak da bir daha düzelmez.
ben unutamaz arada sürekli laf sokardım kesin barışmış olsaydım.ve buda huzursuz olmama sebep olurdu.ona bir daha nasıl güvenebilirsin ki.iyi düşün.seni en ihtiyacın oldugu zamanda aldatmaya kalkışmış.yanında olup sana destek olması gerekirken..
siz onu aldatsaydınız o affedermiydi. bir sorun kendisine...
siz onu aldatsaydınız o affedermiydi. bir sorun kendisine...
Eşinizin davranışları çok sağlıklı değil.
Sevginizi içinize gömüp aldığınız kararı uygulayın bence.
Ve önünüze bakın daha geç olmadan.
Gerçekten evliliği sürdürmeye kararlı olmayan, ne yaptığı belli olmayan bir adamla yapamazsınız.
İş yine buraya gelir.
Ve zaman kaybından başka bişey değil bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?