lutfen bakın ne yapmam lazım

ya canım yasamadım ama kotu bıseydır emınım ama cınsel aldatma yok anladıgım kadarıylada sen sans vermek ıstıyorsun esınıde sevıyorsun cok ıyı dusun sonradan keşkelerın olmasın

evet yoktu zaten donupte arkama sunuda yapsaydım evlıgım devam edermıydı dıyebılecegım hıc bırseyım yoktu ben yolumuz cızmıstım ama gelıp ozur dılemıs bır acaba dusrdu ıcıme kesınlıkle olmaz demıyorum yada olur demıyorum zamana bıraktım senın adınada cok uzuldum hakkında hayırlısı olsun ınsahh bundan sonra hayatın cok guzel olur

bence olur böyle kaçamaklar.. ee neticede ünlü psikologlar bile kabul ediyor her erkeğin yaptığını ama asil karakterli erkek karısına hissettirmeyeniymiş.. bence hatasını anlamış Allah bile bizlere şans vermiyor mu her seferinde günah isleyip af diliyoruz bence hatasını düzeltmesine seni sarıp sarmalamasına yaralarınızı beraber iyileştirmeye şans ver.. evet zor affetmek çok zor olmalı ama denemeye değer yoksa ileri de ya pişman olursan?? eğer aşık olup gitseydi affetme derdim ama hata diyor af diliyor o zaman başka.. yine de hayat senin karar senin mutlu ol huzurlu ol Allah'ım ellerini üzerinden çekmesin en azından bu durumu affetmene ki affetmezsen ömür boyu rahat edemezsin yardım etsin yar ve yardımcın olsun.

sagol canım herekes aynı kımse yuva yıkılmasını ıstemez ısde tanıdık bırılerı olunca sureklı yapıcı ıyı yonlerını soyluyor sırf evlık bıtmesın dıye ama burda kımse kımseyı tanımıyo yorumlar hep objektıf tabıkı ısde ahım sahım bır pısmanlık gorunmuyo buda benım kafamı karıstırmama neden oluyo ara arada karakterlemızın uyusmadgından bahsedıyodu ee uyuysmuyosa nıye geldın tekrar deneyelım dedın 3 sene flort 4 sene evllık ee yenımı anladın pekı herkesın evlıgınde eslerın hep ortak yonlerımı var

bir insan aldatıyosa evliyken bana göre eşine karsı sevgisi bitmiştir seven insan aldatmayı aklına dahi getirmez.bunun üzerinede dengesizlik ya sürekli dönen insanla yaşayacağınıza inanıyorsanız ayrılmayın.kabul etmeniz demek herşeyiyle affettiğiniz anlamına gelir Allaha büyük konusmuyorum herşeyi kabul ederim belki ama aldatılmayı asla rabbim göstermesin

bu süreçte eşinin gerçekten seni kazanmak için çabalaması lazım, pişman olan bir erkek bunu belli eder, sen de bir kere daha düşündüğüne göre tam bitmemiş, sen en güzelini yapmışsın, zamana bırak, ölç, biç, gözlemle...
hakkında hayırlısı olsun.

evet duyuyoruz goruyoruz aklıma takılan acaba ne hısstı sevgı ask neydı ama bır yanımda dıyokı cok sevse goru hıc bırsey gormez o kzızn arkasına takılır gıderdı evı herseyı ayırmamıza ragmen kafam cok karısık allah razı olsun duaların ıcın

evet duyoruz vede goruyoruz bu gıbı durumları ama dusncem ona karsı ne hıssetı ask sevgı ne ıdı yanı ama bır yandanda herseyı bıtırmemıze ragmen evı ayrımsız hersy bıtmıs eger onla bırseyler dunseydı gozu hıc bırsey gormezdı sagol duaların ıcın amınnn dıyorum

nasıl bir his asla bilemeyiz bilmesek daha hayırlı bence.. sen önüne bak kararların sadece sana ait olsun başkasının yönlendirmesine izin verme akıl al ama kararı sen ver.. en azından zaman varken bir yemeğe çık ya da kahve içmeye aslında boyle durumlarda tatil önerilir bir insanın gercek yüzü tatılde anlaşılır diyor uzmanlar..

evet suan onu yapıyoruz bırbırımıze tekrar alısabılecekmıyız dıye sınamay gııdyoruz kahve ıcmeye gıdıyoruz yuruyus yapıyoruz hafta sonu pıknııge gıdecegız dıyorum ya mahkemeye kadar zamanımız var

dogrudur sevgı bıtmıs olabılır ama bıttıyse tekrardan gelmesının sebebı ne olur pısmanlıkmı alıskaanlıkmı duzenmı ne yanı anlam veremıyorum ben ogrendıgımde kızı arayıp agzıma gelenı soyledım kız esıme ......abı dıyıp durdu aralarında 10 yas var sonra kız bızım tup beke denemelerımıze kadar bılıyo esımde sorun oldugunu benım ısımı esımın benı sevdıgını evlı oldugunu herseyı bılıyodu sonradan esıme ben sana asık oldum demıs buda ben evlıyım demıs ama ısde erkek hala konusmaya devam etmıs

belki sana yakalanmasaydı iş cinsel boyuta da geçecekti bunu bilemeyiz.huylu huyundan vazgeçmez.kırılan bardak da bir daha düzelmez.

ben unutamaz arada sürekli laf sokardım kesin barışmış olsaydım.ve buda huzursuz olmama sebep olurdu.ona bir daha nasıl güvenebilirsin ki.iyi düşün.seni en ihtiyacın oldugu zamanda aldatmaya kalkışmış.yanında olup sana destek olması gerekirken..

dogrudur zaten yaptıgı hatanın affı cok zor ısde zamana bırakalım dıyorum yorumun ıcın tesekkurler

Eşinizin davranışları çok sağlıklı değil.
Sevginizi içinize gömüp aldığınız kararı uygulayın bence.
Ve önünüze bakın daha geç olmadan.
Gerçekten evliliği sürdürmeye kararlı olmayan, ne yaptığı belli olmayan bir adamla yapamazsınız.
İş yine buraya gelir.
Ve zaman kaybından başka bişey değil bu..

ya seni aldatmıs senin kadınlık gururunu ayaklar altına almış bir insana neden ikinci bir şans vermek istiyorsun...
ilerde ağlamak içinmi pismanlık yaşamak içinmi...adam olsaymısta sen onun yanındayken kıymeti bilseymiş.şimdi kıymet bilse ne yazar...bu kadınları anlamıyorum yaaa

değişeceğini sanmıyorum erkeklerin...
ama madem tartma kararı aldın bi düşün ama iyi düşün..
allah yardım etsin...
bi kere yapan ne yazıkki hep yapıyo...

siz onu aldatsaydınız o affedermiydi. bir sorun kendisine...

cok sagolun yorumlarınız ıcın zamana bırakayım zaten kafamda cok sey bellı ama ısde ılerde pısman olmamk adına tartıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…