• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen bakın ne yapmam lazım

cemre3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
163
0
26
İstanbul
merhaba hanımlar sızlerde yardım ıstıyorum bır kac yerdede yazdım ama tekrar anlatıyım 4 yıllık evlıgım vardı esımle severek evlendık ama son 1 sene sorunlar yasadık bunun ııcnde 3 kez tup bebek denemem de var problem esımdeydı her olumsuz sonucda kendını toparlayamıyodu ama en sonkı hatası herseyı bıtırdı bedı aldattı ve bosanmaya karar verdık anlasmalı olarak mahkememız eylul 24 esımle esyaları aldıktan sonra yanı 1.5 aydır gorusmuyooduk ama bırgun benle gorusmek ıstedıgını soyledı ve benden ozur dıledı tekrar evlıgımız surdurelım senı cok sevıyorum fılan gıbı laflar benı affedebılecekmsın dedı bende mahkemeye kadar zaman var dedım tmm demıyorum ama bırbırımız tekrar tartalım dedık ama tutarsız davranıslar sergılıyor guvenemıyorum bana akıl verın kızlar lutfen ve bana dua edermısınız rabbım hakkımda hayırlısını versın ....

merhaba hanımlar sızlerde yardım ıstıyorum bır kac yerdede yazdım ama tekrar anlatıyım 4 yıllık evlıgım vardı esımle severek evlendık ama son 1 sene sorunlar yasadık bunun ııcnde 3 kez tup bebek denemem de var problem esımdeydı her olumsuz sonucda kendını toparlayamıyodu ama en sonkı hatası herseyı bıtırdı bedı aldattı ve bosanmaya karar verdık anlasmalı olarak mahkememız eylul 24 esımle esyaları aldıktan sonra yanı 1.5 aydır gorusmuyooduk ama bırgun benle gorusmek ıstedıgını soyledı ve benden ozur dıledı tekrar evlıgımız surdurelım senı cok sevıyorum fılan gıbı laflar benı affedebılecekmsın dedı bende mahkemeye kadar zaman var dedım tmm demıyorum ama bırbırımız tekrar tartalım dedık ama tutarsız davranıslar sergılıyor guvenemıyorum bana akıl verın kızlar lutfen ve bana dua edermısınız rabbım hakkımda hayırlısını versın ....

canım bu süreçte karar vermek, kararının arkasında da durmak çok zor.bir yanın her şey eskisi gibi olsun istiyor, bir yanın tekrar eskisi gibi olamayız diye bağırıyor.
tartalım diye karar almışsanız eşinizin sizin güveninizi tekrar kazanmasını istiyorsunuz demektir.
bu dönemde tavsiyem gerçekten tartın, bu kadar yıl emek verdim, boşa mıydı? diye düşünerek geleceğinizi karartmayın.
ama eşinize tekrar güvenebileceğinizi hissediyorsanız, tavırlarıyla size gerçekten pişman olduğunu, değer verdiği için tekrar döndüğünü gösteriyorsa çabalayın.
ama çabalar asla tek taraflı olmamalı, iki tarafta birbirini hala seviyor ve kaybetmek istemiyorsa neden olmasın?
tutarsız davranışlarla ne kastettiğinizi anlamadım, eşiniz sizi kaybetme korkusuyla saçmalıyor olabilir mi?

tutarsız dedıgım davranısları bır bakıyorum gelecek hakkında soyle yapaarız boyle yaparız ama bır bakıryorumm hop ya bu evlıgı surduremeyız dıyo ozaman sınırlerım sıplıyoo sonra tamam olmuyosa olmuyo dıyorum gorusmeyelım dıyorum ama bır bakıyorum 2 dk sonra arayıp duuryoo yaa kısılıgı cok zayıf oturmamamıs zaten zaman vermısız eylul kadar anlamıyorum bırılerımı etkılyoo ben zaten affedıp affetmemk arasında kalmıısm ama bunları gorunce sınır oluyorum neden olabılır kızlar ya

tutarsız dedıgım davranısları bır bakıyorum gelecek hakkında soyle yapaarız boyle yaparız ama bır bakıryorumm hop ya bu evlıgı surduremeyız dıyo ozaman sınırlerım sıplıyoo sonra tamam olmuyosa olmuyo dıyorum gorusmeyelım dıyorum ama bır bakıyorum 2 dk sonra arayıp duuryoo yaa kısılıgı cok zayıf oturmamamıs zaten zaman vermısız eylul kadar anlamıyorum bırılerımı etkılyoo ben zaten affedıp affetmemk arasında kalmıısm ama bunları gorunce sınır oluyorum neden olabılır kızlar ya

Bu kadar suçluyken bile size tutarsız davranabilen bir adam sizce affederseniz düzelir mi?

nasıl aldattı sız nasıl ogrendınız ogrenınce ılk tepkınınz ne oldu esınınzın sıze tepkısı ne oldu

Cemre kalıbımı basarım kocan hala o aldatttigi kadınla görüşüyor. Senden koparmıyor ama eğlencesinden de geri durmuyr. Tutarsızlığı bu yüzden

Ben aldatan bir erkeğin değişebileceğine inananlardan değilim açıkcası.Amacım olumsuz yönde etkilemek değil fakat ben herşeyimi ayırmış olsam,eşyaya varınca tekrar birleşmem açıkcası,biten bitmiştir çünkü..Zaten ayrılık kararı kesin alınmış ki ev ve eşyalar dahi ayrılmış..Geriye dönmek için biraz geç kalınmış gibi geldi bana..Tabi bu benim düşüncem..Rabbim yine de hayırlı etsin hakkınızdakini..

nasıl aldattı sız nasıl ogrendınız ogrenınce ılk tepkınınz ne oldu esınınzın sıze tepkısı ne oldu

facede bırıyle konusrken yakaladım 19 yasında bır kız once her bayanın yaptıgı gıbı kavga ve bosanalım dedım sonra yalvaradı yakardı affet dedı tmm dedım ama baktım kzı bunu bır kez daha aramıs konustumu konusmadımı bılmıyorum ve esyaları verdım gonderdım

fikrimizi sormuşsun ben yazayım ama bu hassas dönemde seni etkilemekte istemem açıkçası.
yazdıklarını okuyunca eşine çok kızdım sana destek olması gereken süreçte aldatma affedilesi değil ama tabi o kadar şey paylaşmışsınız, bekara boşa demek kolay pat diye ayrıl diyemem ama affette diyemem çok zor bi karar bence biraz uzak kalmak iyi gelebilir artılarını eksilerini düşünür en iyi kararı yine sen verebilirsin canım Allah hakkında hayırlısını versin..

ısde bılmıyosun duzelıp duzelmeyecegını ınan bazı seyylerı basına gelmeden yasamadan bıılemıyosun

Olayların içinde olduğunuz ve inanmak istediğiniz için bilmiyorsunuz, ama dışardan düzelmeyeceği çok net görünüyor malesef.

ben eşinin bebek sahibi olamamyı kendine kompleks ettiğini düşünüyorum. kendini ve erkekliğini suçluyo. aldatması kendini kendine ispatlama olabilir. tüp bebek zor bi süreç.

Ben aldatan bir erkeğin değişebileceğine inananlardan değilim açıkcası.Amacım olumsuz yönde etkilemek değil fakat ben herşeyimi ayırmış olsam,eşyaya varınca tekrar birleşmem açıkcası,biten bitmiştir çünkü..Zaten ayrılık kararı kesin alınmış ki ev ve eşyalar dahi ayrılmış..Geriye dönmek için biraz geç kalınmış gibi geldi bana..Tabi bu benim düşüncem..Rabbim yine de hayırlı etsin hakkınızdakini..

dusuncelerınıze saygı duyuyorum ben zaten bunun ıcın konu actım evet herseyı ayırdık ben bıttı dedım ama 3 ay gectı dılekceyı verelı 1.5 aydır pısmanlıgı varmıs ama gelıp konusamamıs ama cevreden duyuyodum pısmanlıgını sagol yorumun ıcın :)

fikrimizi sormuşsun ben yazayım ama bu hassas dönemde seni etkilemekte istemem açıkçası.
yazdıklarını okuyunca eşine çok kızdım sana destek olması gereken süreçte aldatma affedilesi değil ama tabi o kadar şey paylaşmışsınız, bekara boşa demek kolay pat diye ayrıl diyemem ama affette diyemem çok zor bi karar bence biraz uzak kalmak iyi gelebilir artılarını eksilerini düşünür en iyi kararı yine sen verebilirsin canım Allah hakkında hayırlısını versin..

amınnnnnnn
kızılmayacak bır durum degılkı canım haklısın evet zor bır karar ınan hıc bırsey yapmıyorum akısına bıraktım duaların ıcın tesekkurler

dusuncelerınıze saygı duyuyorum ben zaten bunun ıcın konu actım evet herseyı ayırdık ben bıttı dedım ama 3 ay gectı dılekceyı verelı 1.5 aydır pısmanlıgı varmıs ama gelıp konusamamıs ama cevreden duyuyodum pısmanlıgını sagol yorumun ıcın :)

önemli değil canım..Olumsuz eleştriyi pek sevmem hatta ara bulmaya çalışırım normalde ayrılacak kişilerin ilişkilerinde.Fakat burda da gerçekleri görmezden gelmemek lazım polyannacılığın anlamı yok yani :) Hayırlısı diyelim yinede

cemre aklında boşanmak zaten zor bir süreç, bir de acabalarla boşanmak çok daha kötüdür.
benim aklımda acaba yoktu, boşanmasam hiç bir şey düzelmeyecekti, ama çok acı çektim, hala da ara ara üzülüyorum.
sana gerçekten tart dememin sebebi bu.
aklında acaba kalmasın.
acaba o kızla görüşmedi, ben pire için yorgan mı yaktım?
acaba gerçekten pişman mıydı?
acaba kurtarabilir miydik evliliğimizi?...
kısaca acaba şunu da yapsam olur muydu? diyeceğin bir şey olmasın.
eğer eşin şu an başka şeyler peşindeyse, bunları gör.
boşandıktan sonra kafan rahat olsun.

ben eşinin bebek sahibi olamamyı kendine kompleks ettiğini düşünüyorum. kendini ve erkekliğini suçluyo. aldatması kendini kendine ispatlama olabilir. tüp bebek zor bi süreç.

evet haklısın tup bebek cok zahmetlı ve zor bır durum ısde herkesın karakterı cok farklı oluyor ılk baslarda cok ıyıydı ama her negatıf sonucu dagıtıyodu kendını bosanmak ıstedıgını soyluyodu bende bu sepepten bosanmam dıyodum ama nasıl bosanısın dedıgınde aldatırsan bosarım dıyodum vede yaptı

Back
X