- 20 Ekim 2018
- 2.711
- 4.125
- 133
- Konu Sahibi CeReNnnKeskn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor öyle söyledi ama istersen aminyosentes yaptr dedi bilmiyorum yaaRisk yok diyor. Siz neden üzüldünüz?
İnşallah canım yaa ağzın bal yesinRisk gözükmüyor. Yaşınız büyük olduğu için o değer büyük sadece ama buda sorun olacak bişey değil diye biliyorum![]()
Bende bunu anlamıyorum. Ya risk yoksa niye amniyosentez diyip kafa karıştırıyor bu doktorlar.Doktor öyle söyledi ama istersen aminyosentes yaptr dedi bilmiyorum yaa
Öylede canım doktor çok kafamı karıştırdı o yaş riski biraz fazla çıkmış dedi istersen kan tahlili yaptır amerkaya gönderilen bir test varmıs o yüzde 99 kesin sonuç veriyor dedi ama biraz pahalı dedi böyle deyince ikilemde kaldım anlatabildim miNeyi taktınız kafaya
Neden üzüldünüz
Yaşınız değişmez bir faktör
Diğer olasılıklar da gayet iyi oranlar
Sakin olun sağlıkla kucağınıza alın
Özele gidiyorum canım bide hani devlet hastanesi olsa tamam derim amaBende bunu anlamıyorum. Ya risk yoksa niye amniyosentez diyip kafa karıştırıyor bu doktorlar.
Doktor biraz kafamı karıştırdı biraz yüksek çıkmıs dedi bende de troid var acaba dedim omu etkileri hep bir korku vardı içimdeo yaşta test yaptiran herkeste sizde yazan değer yazıyor neye uzuldunuz anlamadim?
2. cocugumu 34 yasimda doğurdum,bende de o yaziyodu?
Öylede canım doktor çok kafamı karıştırdı o yaş riski biraz fazla çıkmış dedi istersen kan tahlili yaptır amerkaya gönderilen bir test varmıs o yüzde 99 kesin sonuç veriyor dedi ama biraz pahalı dedi böyle deyince ikilemde kaldım anlatabildim mi
İlk kez başıma geldi bilmiyorum bu işler nasıl oluyor inşallah bişey olmayacak çok teşekkür ederim Allah razı olsunO risk herkeste aynı
Yani 34 yaşında olan herkesinki öyle
Evet o testler var ve güvenilir
İstersen demiş zaten ama yaş dışındakiler çok iyi cidden
Sağlıkla kucağınıza alın ve takmayın kafaya
Herşey para için canım benim. Allaha dua et ve güvenÖylede canım doktor çok kafamı karıştırdı o yaş riski biraz fazla çıkmış dedi istersen kan tahlili yaptır amerkaya gönderilen bir test varmıs o yüzde 99 kesin sonuç veriyor dedi ama biraz pahalı dedi böyle deyince ikilemde kaldım anlatabildim mi
Ediyorum canım valla artık varya hangi doktora güvencem bilmiyorum özele gitsek para tuzağı devlete gitsem bakmıyorHerşey para için canım benim. Allaha dua et ve güven
Sağlıklısınız..
Valla özeli devleti fark etmiyor. Değişik doktora denk geldin mi yandınÖzele gidiyorum canım bide hani devlet hastanesi olsa tamam derim ama
Neye üzüldüğünüze anlam veremiyorum gerçekten.. Orada da yazıyor zaten düşük risklidir diye.. Rakamlarda ortada zaten gayet iyi.. Çok merak ettim sizi üzüntüden mahveden şey nedir??Merhaba güzel kadınlar bugun 2li testimin sonuçları geldi doktor yaştan dolayı bir sıkıntı yok dedi ama ben yinede bir sorayım dedim bu arada yaşım 34 inşallah bir sıkıntı yoktur üzüntüden mahvoldum