Lütfen bakın özellikle 2li tarama testinden anlayanlar

CeReNnnKeskn

Annesinin bebeği💗💗
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
2.711
4.125
133
Merhaba güzel kadınlar bugun 2li testimin sonuçları geldi doktor yaştan dolayı bir sıkıntı yok dedi ama ben yinede bir sorayım dedim bu arada yaşım 34 inşallah bir sıkıntı yoktur üzüntüden mahvoldum

Eklentiler

• IMG_20201008_173722.webp
    IMG_20201008_173722.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 100
Risk gözükmüyor. Yaşınız büyük olduğu için o değer büyük sadece ama buda sorun olacak bişey değil diye biliyorum 😇

Neyi taktınız kafaya

Neden üzüldünüz

Yaşınız değişmez bir faktör

Diğer olasılıklar da gayet iyi oranlar

Sakin olun sağlıkla kucağınıza alın

Neyi taktınız kafaya

Neden üzüldünüz

Yaşınız değişmez bir faktör

Diğer olasılıklar da gayet iyi oranlar

Sakin olun sağlıkla kucağınıza alın
Öylede canım doktor çok kafamı karıştırdı o yaş riski biraz fazla çıkmış dedi istersen kan tahlili yaptır amerkaya gönderilen bir test varmıs o yüzde 99 kesin sonuç veriyor dedi ama biraz pahalı dedi böyle deyince ikilemde kaldım anlatabildim mi

o yaşta test yaptiran herkeste sizde yazan değer yazıyor neye uzuldunuz anlamadim?
2. cocugumu 34 yasimda doğurdum,bende de o yaziyodu?
Doktor biraz kafamı karıştırdı biraz yüksek çıkmıs dedi bende de troid var acaba dedim omu etkileri hep bir korku vardı içimde

Öylede canım doktor çok kafamı karıştırdı o yaş riski biraz fazla çıkmış dedi istersen kan tahlili yaptır amerkaya gönderilen bir test varmıs o yüzde 99 kesin sonuç veriyor dedi ama biraz pahalı dedi böyle deyince ikilemde kaldım anlatabildim mi

O risk herkeste aynı

Yani 34 yaşında olan herkesinki öyle

Evet o testler var ve güvenilir

İstersen demiş zaten ama yaş dışındakiler çok iyi cidden

Sağlıkla kucağınıza alın ve takmayın kafaya

O risk herkeste aynı

Yani 34 yaşında olan herkesinki öyle

Evet o testler var ve güvenilir

İstersen demiş zaten ama yaş dışındakiler çok iyi cidden

Sağlıkla kucağınıza alın ve takmayın kafaya
İlk kez başıma geldi bilmiyorum bu işler nasıl oluyor inşallah bişey olmayacak çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Yorum yazan arkadaşlardan Allah razı olsun içimi ferahlattınız Rabbimde sizin içinizi aydınlatsın inşallah,🙏🙏🙏🙏

Herşey para için canım benim. Allaha dua et ve güven
Sağlıklısınız..

Merhaba güzel kadınlar bugun 2li testimin sonuçları geldi doktor yaştan dolayı bir sıkıntı yok dedi ama ben yinede bir sorayım dedim bu arada yaşım 34 inşallah bir sıkıntı yoktur üzüntüden mahvoldum
Neye üzüldüğünüze anlam veremiyorum gerçekten.. Orada da yazıyor zaten düşük risklidir diye.. Rakamlarda ortada zaten gayet iyi.. Çok merak ettim sizi üzüntüden mahveden şey nedir??

Back
X