Lütfen bakın özellikle 2li tarama testinden anlayanlar

Neye üzüldüğünüze anlam veremiyorum gerçekten.. Orada da yazıyor zaten düşük risklidir diye.. Rakamlarda ortada zaten gayet iyi.. Çok merak ettim sizi üzüntüden mahveden şey nedir??
Canım ben pek anlamıyorum ilk kez yaşıyorum ve doktor ne olumlu ne eh işte yuvarlak cevaplar verdi işte parayla yapılan testlerden falan bahsetti yani böyle bizim anlayacağım dilden konuşmadı oan beynim durdu bişey diyorum ama o hala testler özel falan konusuyır

Allahın izniyle yoktur bisey stres olmayin yastan dolayi oyle yaziyor birsey olsa ultrasonda da belirtiler olurdu bu arada
Bakalım 16 haftada bida gidicem hem cinsiyet hemde tekrar bakarız dedi yani doktorla hasta aynı dili konusmak lazım ama adam doktor dilinden anlatıyor inşallah yoktur hep aklımda yok öyle bşrşey diyorum

Canım ben pek anlamıyorum ilk kez yaşıyorum ve doktor ne olumlu ne eh işte yuvarlak cevaplar verdi işte parayla yapılan testlerden falan bahsetti yani böyle bizim anlayacağım dilden konuşmadı oan beynim durdu bişey diyorum ama o hala testler özel falan konusuyır
Canım için rahat olsun testinde problem yok.. Bu size bahsettiği test varya o 2.500 ve 3000 arasında değişiyor fiyatı..doktorların bu firmalarla anlaşması var onların da işine geliyor bu testi yaptırmanız.. O yüzden rutin yani o size özgü değil herkese aynı şeyi söylüyorlar.. Benim ikili tarama testim kötü çıkmıştı 🥺 o doktorun size bahsettiği testi de yaptırmıştım.. yani biliyorım anlıyorum bu test işlerinden senin için rahat olsun.. Riskli görünmüyor testiniz..

Bakalım 16 haftada bida gidicem hem cinsiyet hemde tekrar bakarız dedi yani doktorla hasta aynı dili konusmak lazım ama adam doktor dilinden anlatıyor inşallah yoktur hep aklımda yok öyle bşrşey diyorum
Hayirlisi olsun icinizi ferah tutun siz saglicakla kucaginiza alirsiniz insaallah cinsiyet erkek sanirim doktorunuz ne yorum yapti 🙂

Canım için rahat olsun testinde problem yok.. Bu size bahsettiği test varya o 2.500 ve 3000 arasında değişiyor fiyatı..doktorların bu firmalarla anlaşması var onların da işine geliyor bu testi yaptırmanız.. O yüzden rutin yani o size özgü değil herkese aynı şeyi söylüyorlar.. Benim ikili tarama testim kötü çıkmıştı 🥺 o doktorun size bahsettiği testi de yaptırmıştım.. yani biliyorım anlıyorum bu test işlerinden senin için rahat olsun.. Riskli görünmüyor testiniz..
Ayen canım 2.500 3.000 arasında dedi teşekkür ederim siz ne yaptınız peki şimdi bebek sağlıklıdır inşallah

Hayirlisi olsun icinizi ferah tutun siz saglicakla kucaginiza alirsiniz insaallah cinsiyet erkek sanirim doktorunuz ne yorum yapti 🙂
Cinsiyeti geçen hafta gittik erkek gibi dedi tam net söylemeyim ama dedi 12 haftalık daha bakalım 2 hafta sonra tekrar gidicem ozaman bakıcaz aman sağlıklı olsuna kız erkek fark etmez artık valla sadece iyi olsun 😃

Ayen canım 2.500 3.000 arasında dedi teşekkür ederim siz ne yaptınız peki şimdi bebek sağlıklıdır inşallah
Maalesef 4.5 aylıkken kaybettim bebeğimi.. Test sonucu da kötü çıkmıştı . Trizomi 18 diye çok ağır bir kromozom bozukluğu vardı.. O testle beraber kesinleşti işte.. Aldırmadım ama onu ne olursa kabul dedik ama o da bizi terketti 4.5 aylıkken.. Ondan sonra tekrar hamile kaldım çok şükür şuan herşey yolunda.. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza.. Allah kimseye yaşatmasın bunları...

Maalesef 4.5 aylıkken kaybettim bebeğimi.. Test sonucu da kötü çıkmıştı . Trizomi 18 diye çok ağır bir kromozom bozukluğu vardı.. O testle beraber kesinleşti işte.. Aldırmadım ama onu ne olursa kabul dedik ama o da bizi terketti 4.5 aylıkken.. Ondan sonra tekrar hamile kaldım çok şükür şuan herşey yolunda.. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza.. Allah kimseye yaşatmasın bunları...
Ben 2li test yada baska bi test yaptırmadım ama malesef bende kromozom bozukluğundan kaybettim 15 haftalık kizimi.. Ultrasonda bulgular var dedi doktorum suyu bitti meleğimin.. Suan ne kadarlık hamilesin? Doktorum tekrarlamaz diyo ama korkuyorum ben😑

Ben 2li test yada baska bi test yaptırmadım ama malesef bende kromozom bozukluğundan kaybettim 15 haftalık kizimi.. Ultrasonda bulgular var dedi doktorum suyu bitti meleğimin.. Suan ne kadarlık hamilesin? Doktorum tekrarlamaz diyo ama korkuyorum ben😑
Canım:( çok geçmiş olsun.. Senin de mi bebeğine trizomi 18 dediler.. Bana da doktor tekrarlamaz demişi bunun anne ve baba genleriyle alakası yok demişti tamamen döllenme esnasında bir kromozom fazla olması tıpkı down sendromunda olduğu gibi.. Benim oğlum da 18 haftalıktı birden suyum geldi kaybettim onu.. Normal doğumla gebeliğim son buldu.. Doğumdan sonra hiç adet olmadım tekrar hamile kaldığımı öğrendim.. Genetik test yapacaktık eşimle yine de içimiz rahat etsin diye ama olmadı plansız geldi meleğim.. Şimdi 21 haftalık hamileyim.. Sizinle aynı korkuları yaşadım günlerce ağladım yine aynı şey olacak olacak diye.. Hala da kalbim ağızımda gidiyorum bütün kontrollere inanın.. Siz kaybettiğiniz bebeğinizi genetiğe yolladınız mı?? Yani sorunun kromozom bozukluğu olduğundan emin misiniz..?? Rabbim size de asla tekrarını yaşatmasın çok ama çok zor :(

Canım:KK43: çok geçmiş olsun.. Senin de mi bebeğine trizomi 18 dediler.. Bana da doktor tekrarlamaz demişi bunun anne ve baba genleriyle alakası yok demişti tamamen döllenme esnasında bir kromozom fazla olması tıpkı down sendromunda olduğu gibi.. Benim oğlum da 18 haftalıktı birden suyum geldi kaybettim onu.. Normal doğumla gebeliğim son buldu.. Doğumdan sonra hiç adet olmadım tekrar hamile kaldığımı öğrendim.. Genetik test yapacaktık eşimle yine de içimiz rahat etsin diye ama olmadı plansız geldi meleğim.. Şimdi 21 haftalık hamileyim.. Sizinle aynı korkuları yaşadım günlerce ağladım yine aynı şey olacak olacak diye.. Hala da kalbim ağızımda gidiyorum bütün kontrollere inanın.. Siz kaybettiğiniz bebeğinizi genetiğe yolladınız mı?? Yani sorunun kromozom bozukluğu olduğundan emin misiniz..?? Rabbim size de asla tekrarını yaşatmasın çok ama çok zor :KK43:
Cok sagol cnm inş bu bebegine saglikla kavuşursun.. Genetiğe yollamaya gerek yok dedi doktorum riskli gebelik uzmani zaten beynindeki yapidan ve ultrason görüntüsünden hem fiziksel hek zihinsel engelli olurdu yaşasaydı ağır kalp hastası olurdu kromozom bozukluğu dedi tam olarak isim vermedi..

Cok sagol cnm inş bu bebegine saglikla kavuşursun.. Genetiğe yollamaya gerek yok dedi doktorum riskli gebelik uzmani zaten beynindeki yapidan ve ultrason görüntüsünden hem fiziksel hek zihinsel engelli olurdu yaşasaydı ağır kalp hastası olurdu kromozom bozukluğu dedi tam olarak isim vermedi..
Amin canım çok teşekkür ederim.. Rabbim sana da tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.. Bana da aynısını dediler ama ben zaten 2li tarama yapmıştım sonra o ücretli testi yaptım nifty testiydi benim yaptırdığım oradan çıktı kesin tanı...Siz bebeğinizi ne zaman kaybettiniz?? Tekrat çocuk sahibi olmayı düşünmüyor musunuz??

Amin canım çok teşekkür ederim.. Rabbim sana da tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.. Bana da aynısını dediler ama ben zaten 2li tarama yapmıştım sonra o ücretli testi yaptım nifty testiydi benim yaptırdığım oradan çıktı kesin tanı...Siz bebeğinizi ne zaman kaybettiniz?? Tekrat çocuk sahibi olmayı düşünmüyor musunuz??
23 gün oldu daha cnm yeni. Doktorum bu ay korun sonra devam denemeye dedi. Ilk günler his istemiyodum bebek ama simdi istiyorum ins en güzel zamanda sağlıkla gelir bebeğim

Back
X