lütfen bakın size ihtiyacım var

Test yapmayi denesen canim ama psikolojik olabilir kafana taktiysan belirtilerini yasayip adet gecikmesi bile olabilir ama çok zor biz isteyerek gunlerimizi takip ederek yine aylarca sonuca ulasamiyoruz o kadar kolay değil yani

kafama çok taktım bu süre hep stresli geçti,test yapmaya korkuyorum yapamamda.. ne kadar daha beklemeliyim? karnımın alt kısmı şimdiden şişmiş gibi hissediyorum :(

ya haklısınız bu zamana kadar kendimi öyle rahatlatmaya çalıştım ama 8 gün gecikti.. bu beni ürkütüyor. ne kadar bebek sahibi olmak isteyip olamayanlarıda biliyorum.. sonuçta vajinama kadar geldi içine girmesede ve banyodaydık ıslaktık yani

peki neden bu kadar gecikme oldu ve karnım biraz şişti? stresten hapı aldım ama içtim mi acaba? diye bile soruyorum kendime

peki neden bu kadar gecikme oldu ve karnım biraz şişti? stresten hapı aldım ama içtim mi acaba? diye bile soruyorum kendime

Evlisin ve surtunerek iliski yasiosn? Allah Allah!
Bir test alin ve yapin biz aylardk ugrasioruz bebek icin tam gunlerimizde iliski yasiorz yine tutmuyor bu kadr kolay hamile kaliniyor mu yahu:KK17:

allahım bende önce size versin inşallah... olana kadar ben stresle yaşamaya devam edeceğim sanırım

buraya yazmayı bırakmayın arkadaşlar en çok desteğe ihtiyacım olan zamanlar,fikrinizi söyleyin adetiniz gecikti mi,ertesi gün hapına rağmen hamile kalanlar var mı falan..

Stresten gecikme olmustur sürtünmeyle hamile kalınsa biz normal iliski yasadigimiz halde demek 10.cocuga hamileydik kardesim buraya konu acmadan önce insan test yapar ilk önce yarın ilk isin test yapmak olsun bence

bende uc aylık hamıleyım bnm daha karnım şişmedi senınkıde hemen şişmez :d adet olamadıgın için o şişiklik gt bı test al rahatla

bende uc aylık hamıleyım bnm daha karnım şişmedi senınkıde hemen şişmez :d adet olamadıgın için o şişiklik gt bı test al rahatla

Gebelik döneminde büyümesi , alınan kiloyla bebeğin sağlığı ölçülemez.Kimi kadın gebelikte 35 kilo alıp 2,5 kg bebek doğurur.Kimisi ise 5 kilo alıp 4 kg bebek doğurur.Siz sağlıklı beslenmeye devam edin endişelenmeyin.

Gebelik döneminde büyümesi , alınan kiloyla bebeğin sağlığı ölçülemez.Kimi kadın gebelikte 35 kilo alıp 2,5 kg bebek doğurur.Kimisi ise 5 kilo alıp 4 kg bebek doğurur.Siz sağlıklı beslenmeye devam edin endişelenmeyin.
yoook hayır cokk şükür bilinçliyim o konuda kilo ile alakalı bır takıntım yokkk yediğim seylerın bebege yaraması önmli zaten kilo almamm degıl :))

Gebe olduğunu sanmıyorum strese bağlı regli gecikmesi yaşıyorsundur.
Ancak bazı bünyeler tabiri caizse "üstüne ceket atsan hamile kalır" halk sözü gibi uzaktan kapıp hamile kalırlar.
Hal böyle olunca da bebek kaçınılmaz olur.
Bu arada senin evli olup olmadığını merak eden arkadaşlar var herhalde sana kısmet buldular ki senin medeni halinle ilgileniyorlar :D
Ertesi günü hapı kullanan kimse hamile kalamaz.
Sperm söl yatağından içeri girdikten sonra 72 saat içeride yaşar bu sırada da Rahime yerleşmeye çalışır.
Partnerinin spermleri güçlüyse senin de hormonların yumurtlaman süperse hamile kalabilirdin ama ertesi günü hapı aldıysan hamile değilsindir.
Kafayı takmayı bırakmazsan adetten bile kesilirisin bu stresle ;)

Bi arkadaşımın da ertesi gün hapı yüzünden 2hafta gecikmişti. Ki o sürtünmeden çoook öte bi ilişki yaşamıştı. Hamile falan değil. Kontrolsüz sex # Boşuna yaşanılan stressler...

Back
X