- 19 Mart 2016
- 508
- 883
- 103
- Konu Sahibi limonsuyuu
Mrb
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafayı takarsan şayet reglin gecikir.Size bi sorum olack bu ay yumurtlama donemimi yakaladim yumurtlamadan sonra kasik agrilarim bel agrim ve akintim oldu 26 mart ta adet gunum daha 1 hafta var acaba hamilemiyim bidearada basim donuyo goguslarim sis ve uclari nokta nokta kaparciklar var sizdede boyle oldumu
peki neden bu kadar gecikme oldu ve karnım biraz şişti? stresten hapı aldım ama içtim mi acaba? diye bile soruyorum kendime[/QUOTcanm o ertesi gun hapi siskiknlik yapyo ben kurtajdan bi 10 gun sonra esimle iliskiye girdik korunmadan esimin gazabina ugradim ve gitti hamile kalmam tehlikeli oldugu icin hemen ertsi gun hapi kullandim midem bulandi az bi lekelenmm oldu kasiklarim agridi karnim sisti hic bisi yok birazda korktuk acaba olurmu diye stresten yani hamile olmus ol diyelim hemen karin sismez ole o kadar degisk halleri var ki hamileligin
Evliysen niye bu kadar taktin ki kafana? Evli degilsen de keskd dkkat etseydin esinle bu kadar yaklasinca basina gelecekleri onceden dsnseydin.kendimi hazırlayıp yarın bir şekilde alıcam gebelik testini,o çizgiye nasıl bakacağım konusunda fikrim yok ve bugün gecikmenin 11. günüde bitmek üzere inşallah her şeyin hayırlısı olur hepimiz için