lütfen bakın size ihtiyacım var

Size bi sorum olack bu ay yumurtlama donemimi yakaladim yumurtlamadan sonra kasik agrilarim bel agrim ve akintim oldu 26 mart ta adet gunum daha 1 hafta var acaba hamilemiyim bidearada basim donuyo goguslarim sis ve uclari nokta nokta kaparciklar var sizdede boyle oldumu

Size bi sorum olack bu ay yumurtlama donemimi yakaladim yumurtlamadan sonra kasik agrilarim bel agrim ve akintim oldu 26 mart ta adet gunum daha 1 hafta var acaba hamilemiyim bidearada basim donuyo goguslarim sis ve uclari nokta nokta kaparciklar var sizdede boyle oldumu
Kafayı takarsan şayet reglin gecikir.
Adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynıdır ve gebelik belirtileri kişiden kişiye değişir.
Baş dönmesi denen durum kese oluştuktan sonra olur yani Sat'tan 4 hafta sonra.
Kendimden örnek vereyim.
Ben hiç gebelik falan beklemiyordum reglime 10 gün kala kasık ağrısı göğüslerim de şişme bacaklarda ve vücudumda halsizlik ruhsal değişim aşırı agresiflik ve duygusallık oldu ve her gün regli olacam diye bekledim reglime 4 gün kala eşimle sinemaya gittik sinema saatini beklerken iş olsun diye eczaneden 5 liralık test aldım wc gittim ayak üstü Şipşak testi yaptım sonucunu beklemeden bir peçeteye sarıp çantama koydum filmin ilk yarısı olunca çantamdan çıkarıp bakayım dedim Anaaa çift çizgi aöa ikincisi biraz silik çıkmış tabi ben pek kondurmadım 2 gün daha bekledim kasık ağrım daha da çoğaldı en sonunda acilden hastaneye giriş yaptım idrar yolarımdan böbreklerimden şüphelendiler enfeksiyon bölümünden genel ultrasona kadar kan idar tahlilleri herşeyime bakıldı bişey çıkmadı en sonun da bir doktor bio kimya testi yaptırdı bende reglime daha var ama Bhcg de bakılsın dedim.
Ve tüm tahlillerim temiz çıktı bir tek bhcg testim 97 çıkmıştı yani gebeydim :)
Bhcg testini 72 saat sonra tekarar yaptırdım 850ye yükselmişti demek ki sağlıklı bir gebelik geçiriyordum.
Hemen folikasit takviyesine başladım kasık ağrım devam ettiği içinde progestan 100 aldım sabah akşam kullandım bebek 7 haftalık olunca da doktora gittim keseyi bebeği kalp atışlarını hepsini gördüm dinledim ve OHHHH ŞÜKÜR dedim.
Hala kasık ağrım devam ediyor fakat kanamam yok çok şükür.
Şimdi 10 hafta bitti Maşallah.

• Beğen
Reactions: mik
Masallah rabbim kucaginiza slmayi nasip etsin bilmiyorum test yapmak istemiyorum adetimi bekliycem bat 26 mart hakimmda hayirlisi olsun ama bu ay olacak mis gibi hissediyorum ins isteyen herkesnde bnimde olur

arkadaşlar bana kızmayın lütfen,stresime bağlayın anlayış gösterin.. adetim hala gelmedi akıntımda azaldı karnımda şişkinlik var test alıp yapmaya bakmaya korkuyorum sonucu. 11 gün gecikti ortalama. hiç ella kullanan yok mu aranızda? ellaya rağmen hamile kalanlar var mı?

ertesi gün hapı yuzde yuz koruma sağlamaz.ama sizin durumunuzda da hamile kalma ihtimaliniz çok düşük.sakin olun.hergün azap çekmektense test alıp yapın.

peki neden bu kadar gecikme oldu ve karnım biraz şişti? stresten hapı aldım ama içtim mi acaba? diye bile soruyorum kendime[/QUOTcanm o ertesi gun hapi siskiknlik yapyo ben kurtajdan bi 10 gun sonra esimle iliskiye girdik korunmadan esimin gazabina ugradim ve gitti hamile kalmam tehlikeli oldugu icin hemen ertsi gun hapi kullandim midem bulandi az bi lekelenmm oldu kasiklarim agridi karnim sisti hic bisi yok birazda korktuk acaba olurmu diye stresten yani hamile olmus ol diyelim hemen karin sismez ole o kadar degisk halleri var ki hamileligin

bu yakınmalar bekar genç kız yakınmaları ,sürtünme,teste bakamama vs olan olmuş artık mecburen o testi yapıp bakacaksın ilaçtanmı ,bebektenmi öğreniceksin ,biz müneccim değilizki evet yada hayır diyelim

evet ellaya rağmen hamile kalanlar oluyor
bu forumda da ella kullanmama rağmen hamileyim diyen çok arkadaşımız olmuştu ve biz de onlara ertesi gün hapı bir korunma yöntemi değildir, keşke öncesinde korunsaydınız demiştik
neyse, birliktelik şeklinize bakılırsa hamile değilsiniz
ama bir an evvel test yapmanız sizin hayrınıza olur

Test yap kesinlikle hamile degilsindir resmn ilskiye giren insanlar bile zar zor hamile kalabiliyor. Ayrica testi yapinca bize de haber et merak ettim :)

kendimi hazırlayıp yarın bir şekilde alıcam gebelik testini,o çizgiye nasıl bakacağım konusunda fikrim yok ve bugün gecikmenin 11. günüde bitmek üzere inşallah her şeyin hayırlısı olur hepimiz için

kendimi hazırlayıp yarın bir şekilde alıcam gebelik testini,o çizgiye nasıl bakacağım konusunda fikrim yok ve bugün gecikmenin 11. günüde bitmek üzere inşallah her şeyin hayırlısı olur hepimiz için
Evliysen niye bu kadar taktin ki kafana? Evli degilsen de keskd dkkat etseydin esinle bu kadar yaklasinca basina gelecekleri onceden dsnseydin.

kızlar 2 hafta gecikmeyle reglimi olmuş bulunuyorum ve her şeyin kıymetini daha iyi anlıyorum,haber vermek istedim bebişi olsun isteyen,olan ve olacak olan herkese mutlu günler dilerim :)

Back
X