Lutfen bakin ucakk ve bebek

ucak mis gibi . hic bi problem olmaz.
sadwce ben 38 haftalikken de binmek zorunda kaldim yuksk haftalarda rapor istiyirlar yoksa ucaga almiyorlar.

yoksa vi problem olmaz

insaar cok sasirtici akil almaz bi yorum yapmış komşunuz :(

Millet hamileyken maraton kosuyor, bisey olmaz ucakla dusugun arasindaki alakayi cozemiyorum. 3-4 aydan once olan dusukler genelde genetik sorunlardan oluyor. Oyle dusuncek olursak bence araba yolculugu daha tehlikeli inisli cikisli olabiliyor

canım insan düşük yapınca ve sebebini bilmeyince böyle şeylere sarınıyor işte.

ben düşük yaptıktan sonra doktora sordum, bundan mıdır şundan mıdır diye.
adam yok, çocuk sağlıksızmış düştü dedi.
ama insan yine de inanmıyor sanırım, bir süre hep çok çay-kahve tükettim ben ondan oldu diye kuruntu yaptım.

senin arkadaşının ısrar etmesinin sebebi bu olabilir. çok da şey yapma.

onun dışında riskli bir hamilelik değilse sorun yok,
ama riskli ise kanaman varsa mesela bence uçağa binme.
bu hamileliğim biraz riskli olduğu için, doktorum bir süre uzun yolculuk yapmamı söyledi.
ama uçağa binme ihtimalim olmadığı için o konuyu sormadım ben.

Sürekli uçakla yolculuk yapmak zorunda olan birisi olarak diyebilirim ki hamile iken 7 aylık oluncaya kadar uçağın hiçbir tehlikesi yok..
7 aylık olunca da yok aslında ama şirketler 7 aydan sonra doktor izni görmek istiyor erken doğum olma riski varmı diye..
Merak etmeyin rahat rahat binebilirsiniz uçağa..arabadan daha emniyetli..

Sadece tıp mı? Biyoloji dalında da uzmanlar. Kedi sevdiğimi gören bir komşu "hamileyken kediye dokunma bebeğin kediye benzer" dedi. Ben de naalaka tavrında yaklaşınca ve kediyi bırakmadığımı görünce dedi ki "bizim orada kadının biri kaplumbağaya dokunmuş kaplumbağa doğurmuş" :KK57:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Yok artık yaa. Cahillik olur da bu kadarı da olmaz.

Yahu 3 hamile haliyle çalışan hostesler var ı ne saçma bi düşüncedir Gayet te uçabilirsiniz bi hostes tavsiyesi. :)

Merhaba arkadaslar ben yeni hamileyim ve ailemin yanina geldim gelisde esimle arabayla geldik ve o ertesi gün döndü. gidistede ben ucakla gidecegim. Doktora hic gitmedim. Cunku daha yeni ogrenmisdim ve aileme geldim. Bebegim tahminimce 6 haftalik. Komsum ucaga binersen cocuk duser diyor ve korktum. Onun bebegi 3 aylikken ucaga bindigi icin dusmus. Yani doktor soylememis ucakdan dolayi diye kendisi soyluyor. Suanda korkuyorum ya bu konu hakkinda fikri olan var mi:KK43:
o manyetik kapılar bebeğe zararlı olabilir.aman

bence o çocuğun dülşmesi kader uçağa belli haftaya kadar binebiliosun onun sebebide 28. hafatadan sonra doğum riski var die... bebek havada doğmasın die...

hamile bir bayan h,ç böyle korkutulur mu. sekizinci haftada bindim hiçbir sorun yaşamadım. sorun yaşayanı da duymadım. üç aylık hamileyken tatilde havuzda yüzüyorum. yaşlı bir teyze "sakın yüzme, üç aylık hamileyken denize gittim, o gün bebeğim düştü" diye anlattı hatta detay da verdi oğlum nasıl korktu. anne insan düşük yaptığını hisseder kardeşime birşey olmaz dimi dedi.

Ya ben inanmadim zaten ama kadin israrla anlatinca insan korkuyor. Cunku kaybetmek istemiyorum bebegimi. Rapor alicam bugun yinede. En azindan girerken elle kontrol yaparlar
rapor almana gerek yok. hamileyim deyince kapıdan geçirmiyorlar

Cok saolun kizlae. Doktor raporda vermedi kapidan gecebilrsin dedi. Ulturasona gore henuz 4 haftalik 5 gunlukmus :)

Korkuyosan uçaktan zararlı olabilir sadece.
Bu tür hurafelere inanan çok insan var.
Bi tanıdığım çocuğu karnında boğulur diye denize giremiyodu hamileyken.
Kimse inandıramamıştı bişey olmayacağına.

ben hostesim 32 ya da 36 haftaya kadar (tek ya da ikiz bebeğe göre değişir) uçağa binebilirsiniz, 28. haftadan sonra raporunuz olmalı.

Back
X