- 1 Aralık 2014
- 2.077
- 2.715
- 128
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece tıp mı? Biyoloji dalında da uzmanlar. Kedi sevdiğimi gören bir komşu "hamileyken kediye dokunma bebeğin kediye benzer" dedi. Ben de naalaka tavrında yaklaşınca ve kediyi bırakmadığımı görünce dedi ki "bizim orada kadının biri kaplumbağaya dokunmuş kaplumbağa doğurmuş"![]()
Yok artık yaa. Cahillik olur da bu kadarı da olmaz.
o manyetik kapılar bebeğe zararlı olabilir.amanMerhaba arkadaslar ben yeni hamileyim ve ailemin yanina geldim gelisde esimle arabayla geldik ve o ertesi gün döndü. gidistede ben ucakla gidecegim. Doktora hic gitmedim. Cunku daha yeni ogrenmisdim ve aileme geldim. Bebegim tahminimce 6 haftalik. Komsum ucaga binersen cocuk duser diyor ve korktum. Onun bebegi 3 aylikken ucaga bindigi icin dusmus. Yani doktor soylememis ucakdan dolayi diye kendisi soyluyor. Suanda korkuyorum ya bu konu hakkinda fikri olan var mi![]()
rapor almana gerek yok. hamileyim deyince kapıdan geçirmiyorlarYa ben inanmadim zaten ama kadin israrla anlatinca insan korkuyor. Cunku kaybetmek istemiyorum bebegimi. Rapor alicam bugun yinede. En azindan girerken elle kontrol yaparlar