İnsallah canim sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Beta hcg kaçtı keseyi gördügünüzde hatirliyormusunEvet canım çok şükür gördüm kanama yaşadığım gün görmüştük zaten haftaya salı kalp atışı randevusu var inşallaj duyarız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canim sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Beta hcg kaçtı keseyi gördügünüzde hatirliyormusunEvet canım çok şükür gördüm kanama yaşadığım gün görmüştük zaten haftaya salı kalp atışı randevusu var inşallaj duyarız![]()
Adetten 1 gün önce beta 33 iki gün sonrada 124 olmuştu üstünden 11 gün geçmişti keseyi gördük benim beta 3.5 kat artmıştı tam hesaplayamıyorum canım o yüzdenİnsallah canim sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Beta hcg kaçtı keseyi gördügünüzde hatirliyormusun
Tamam canim sagol bilgi verdigin icin. Sağlıkla ilerler umarımAdetten 1 gün önce beta 33 iki gün sonrada 124 olmuştu üstünden 11 gün geçmişti keseyi gördük benim beta 3.5 kat artmıştı tam hesaplayamıyorum canım o yüzden
Ah keşke bu testleri yaptığım güne dönebilsem . Geldiği gibi gitti mucizem sadece 1 hafta sürdü sevincimEki Görüntüle 2831625 Eki Görüntüle 2831626 kizlar var mi bisey
Üzülmeyin sağlıklı gebelik olsaydı zaten düşmezdiAh keşke bu testleri yaptığım güne dönebilsem . Geldiği gibi gitti mucizem sadece 1 hafta sürdü sevincimtuvalete bile kalkmazdım belki o zaman hala benimle olurdu
![]()
Rabbim tekrar nasip etsin inşallahAh keşke bu testleri yaptığım güne dönebilsem . Geldiği gibi gitti mucizem sadece 1 hafta sürdü sevincimtuvalete bile kalkmazdım belki o zaman hala benimle olurdu
![]()
Canım lütfen üzülme. Ben de iki kez öğrendikten tam bir hafta sonra kanamayla kaybettim. Üstelik ikincisini çok erken öğrendim, hep yattım ve ilaç da kullandım. Ama o da 1 hafta sürdü.Tutmayınca tutmuyor. Allah sağlıklısını nasip etsinAh keşke bu testleri yaptığım güne dönebilsem . Geldiği gibi gitti mucizem sadece 1 hafta sürdü sevincimtuvalete bile kalkmazdım belki o zaman hala benimle olurdu
![]()
İnşallah canim bende ilaç kullandım yattım ama insan kendinde bi suç ariyor iste üzüntüden. Insallah canm aminnn isteyen herkeseeCanım lütfen üzülme. Ben de iki kez öğrendikten tam bir hafta sonra kanamayla kaybettim. Üstelik ikincisini çok erken öğrendim, hep yattım ve ilaç da kullandım. Ama o da 1 hafta sürdü.Tutmayınca tutmuyor. Allah sağlıklısını nasip etsin![]()
Tabi doğru diyorsun biliyorum ama insan elinde değil üzülüyor işte. Cok istemiş cok ta sevinmiştim. Nasip değilmişÜzülmeyin sağlıklı gebelik olsaydı zaten düşmezdi![]()
Böyle teselli et kendini bende bebek istiyorum çok isteyen biri olarak seni anlıyorumTabi doğru diyorsun biliyorum ama insan elinde değil üzülüyor işte. Cok istemiş cok ta sevinmiştim. Nasip değilmiş
Ah canım Allah yüzümüze baksin dualarımızı kabul etsin artık insallahBöyle teselli et kendini bende bebek istiyorum çok isteyen biri olarak seni anlıyorum![]()
Amin inşallah canımAh canım Allah yüzümüze baksin dualarımızı kabul etsin artık insallah![]()