9 gün baya olmuş test yapın ve kan verin cıkar ama kan daha net olur idrarda bazen 15. Güne kadar cıkamayabilirBenimde dün bide şimdi pembemsi böyle 3 damla 4 damla pembe akıntım vardı yerleşme kanaması olabilir mi reglim 9 gün oldu gecikeli
Valla annem dedi bekle ay sonuna kadar belki geç olduysa ona göre kan tahlili verecem bakalım nasip canım9 gün baya olmuş test yapın ve kan verin cıkar ama kan daha net olur idrarda bazen 15. Güne kadar cıkamayabilir
Anladım canım inşallahValla annem dedi bekle ay sonuna kadar belki geç olduysa ona göre kan tahlili verecem bakalım nasip canım
Ayn canım beklicem bnde daha regl olmadım olmadıktan sonra umut vardırAnladım canım inşallahannen ne güzel düşünmüş erken davranıp hayalkırıklığına uğramaktansa bekleyıp yapmak en iyisi sanki hayırlısı olsun
Merhaba yumurtlamamdan sonra sol kasık ağrısı çektim mide bulantım oldu bel ağrısı yaşadım karnımda aşırı şişlik var çok sert akıntım fazlalaştı sık idrara çıkma başladı damla damla kanamam oldu bi kaç gün adetime 10 gün kala kan testi yaptım 1.20 çıktı doktor adetini bekle dedi yeni yerleşiyo olabilir dedi şuan adetime 2 gün var sanki adet olacakmışım gibi ağrılar giriyo göğüs hasasiyetim olurdu ama bu ay hiç olmadı böyle yaşayan varmı hamileliğinizin başında böyle adet olacakmış gibi hissediyomuydunuz test yapsam belli olurmuMerhaba resim kaldırılacaktır muhtemelen maalesef ama ben gördüm adet tarihiniz fix deşiğiniz döngüdeyse ve adet olmadığına eminseniz keşke test yapsaydınız evde hemen .. yanı umutlandırmak istemem ama adet rengine benzemiyor baya pembemsi adet kanı kıpkırmızı oluyor takip et bakalım canım kahve rengi ve pembe kanama devam ederse mutlaka test yap yada kan ver inşallah vardır kaç aydır istiyorsunuz ?
Merhaba bu belirtiler yerleşirkende olur yüzde yüz vardır diyemeyiz 5 ve 5 üstü beta hcg gebeliktir. Doktorunuz bekleyin diyorsa bekleyin sonra hayalkırıklığı oluyor şimdiden paniğe kapılcaksınız dış gebelik mi, kimyasal mı , düşük olabilir mi ? Gibi sorular aklınızda oluşmasın diye doktorunuz bekle diyor açıkcası beklemeyenlerde burda kendini heycanlandırıp hayal kırıklığı yaşıyor sonra ben kendi tecrübeme dayanarakda diyorum elimde pozitif test ardından yoğun kanama klomen sonrası kimyasal oluştu adetinizin geçmesini bekleyin net çikar umarım vardırMerhaba yumurtlamamdan sonra sol kasık ağrısı çektim mide bulantım oldu bel ağrısı yaşadım karnımda aşırı şişlik var çok sert akıntım fazlalaştı sık idrara çıkma başladı damla damla kanamam oldu bi kaç gün adetime 10 gün kala kan testi yaptım 1.20 çıktı doktor adetini bekle dedi yeni yerleşiyo olabilir dedi şuan adetime 2 gün var sanki adet olacakmışım gibi ağrılar giriyo göğüs hasasiyetim olurdu ama bu ay hiç olmadı böyle yaşayan varmı hamileliğinizin başında böyle adet olacakmış gibi hissediyomuydunuz test yapsam belli olurmu
Çok teşekkür ederim amin inşallah vardırMerhaba bu belirtiler yerleşirkende olur yüzde yüz vardır diyemeyiz 5 ve 5 üstü beta hcg gebeliktir. Doktorunuz bekleyin diyorsa bekleyin sonra hayalkırıklığı oluyor şimdiden paniğe kapılcaksınız dış gebelik mi, kimyasal mı , düşük olabilir mi ? Gibi sorular aklınızda oluşmasın diye doktorunuz bekle diyor açıkcası beklemeyenlerde burda kendini heycanlandırıp hayal kırıklığı yaşıyor sonra ben kendi tecrübeme dayanarakda diyorum elimde pozitif test ardından yoğun kanama klomen sonrası kimyasal oluştu adetinizin geçmesini bekleyin net çikar umarım vardır..
Bence kulağınızı beseninize verip belirti aramayın piskolojikmen rahat olmanız önemliÇok teşekkür ederim amin inşallah vardırAdetime 2 gün kaldı ama göğsümde hiç belirti yok ağrı falan normalde adetime bi kaç gün kala çok şiddetli olurdu
Bakalım adet olmazsam yapıcam test bekliyorum sabırsızlıklaBence kulağınızı beseninize verip belirti aramayın piskolojikmen rahat olmanız önemliinşallah vardır 2 gün kalmiş adetten 2-3 gün sonra erken gebelik yada gebelik testi denersin evde belki .
Test verdinizmi acaba sonucunuz ne olduBakalım adet olmazsam yapıcam test bekliyorum sabırsızlıkla
Bugün adet günüm olmadım bekliyorum yarın sabah yaparım diye düşündümTest verdinizmi acaba sonucunuz ne oldu
Dün akşam kan tsti verdim 1.20 çıktı ama adet olmadım daha yumurtlama günümden 16 gün geçti belli olması lazımdı demiTest verdinizmi acaba sonucunuz ne oldu
Naptınız acaba sonuç ne?Dün akşam kan tsti verdim 1.20 çıktı ama adet olmadım daha yumurtlama günümden 16 gün geçti belli olması lazımdı demi
Geç döllenme olabilirmiş adetimden 8 gün geçti bugün 1 hafta daha bekleyip doktora gidecemNaptınız acaba sonuç ne?
Benim reglim 16 sında bitmişti. 20 sinde rahatsızlandığım için hastaneye farklı bir konuda gittim aklıma takıldı test istedim benimde 1.20 çıkmıştı. Bat 9 ocak ama 4 gün önce çok toz pembe bir damla çamaşırıma leke geldi bida gelmedi. Bugün test yaptım 3 gün kaldı. Negatif bende de öyle birşey olabilir mi ben çok anlamıyorumGeç döllenme olabilirmiş adetimden 8 gün geçti bugün 1 hafta daha bekleyip doktora gidecem
Yerleşme kanamasıysa adet gecikmesiyle test yap derim inşallah vardır Allah hepimize nasip etsinBenim reglim 16 sında bitmişti. 20 sinde rahatsızlandığım için hastaneye farklı bir konuda gittim aklıma takıldı test istedim benimde 1.20 çıkmıştı. Bat 9 ocak ama 4 gün önce çok toz pembe bir damla çamaşırıma leke geldi bida gelmedi. Bugün test yaptım 3 gün kaldı. Negatif bende de öyle birşey olabilir mi ben çok anlamıyorum
İnşallah 2 gün kaldı dua edin banada allh herkese nasip etsinYerleşme kanamasıysa adet gecikmesiyle test yap derim inşallah vardır Allah hepimize nasip etsin
Merhaba sonucunuz ne olduGeç döllenme olabilirmiş adetimden 8 gün geçti bugün 1 hafta daha bekleyip doktora gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?