Gebeliğe Hazırlık Lutfen bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

efuulimm

Dualarla gel bebeğim
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
1.925
3.383
133
27
Merhaba Ben tüp bebek tedavisi gördüm. 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti doktorum 10.gün test yap dedi ama ben duramayarak 6.günden yaptım:/
6.gün 16.1
8.gün 22
10.gün 16.3 deger cıktı. Çok sevinmiştim ama büyük ihtimal hayal kırıklığı. Kimyasal gebelik diye supheleniyorum ama doktorum ilaclarini birakma dedi 12.gun tekrar kan ver dedi niye demis olabilir. Kanamam hala olmadi deger hala sıfırlamadı dis gebelik olabilir mi :/

Bu düşüklükte dış gebelik olmaz canım. Değer yüksek ve kese görünmüuorsa okuyor. Tutunmaya çalışıyor ya da kimyasal olacak. 😔

Merhaba Ben tüp bebek tedavisi gördüm. 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti doktorum 10.gün test yap dedi ama ben duramayarak 6.günden yaptım:/
6.gün 16.1
8.gün 22
10.gün 16.3 deger cıktı. Çok sevinmiştim ama büyük ihtimal hayal kırıklığı. Kimyasal gebelik diye supheleniyorum ama doktorum ilaclarini birakma dedi 12.gun tekrar kan ver dedi niye demis olabilir. Kanamam hala olmadi deger hala sıfırlamadı dis gebelik olabilir mi :/
Sen ilaçlarını bırakma adet olmadan ümidini kesme ınsallah tutunmustur.

Değer düşünce tutunmaya çalışıyor olabilir mi ki ?

Ama değer düşüyor:KK43:
Doktor ilaçlarını bırakma demiş. 1 tane olsa evet düşüyo derdik. Ama belki biri gidiyo biri kalıyo o yüzden değerleri belki yanlış yorumlarız.

En son ne zaman baktirdin
Dün baktirmistim
Doktor ilaçlarını bırakma demiş. 1 tane olsa evet düşüyo derdik. Ama belki biri gidiyo biri kalıyo o yüzden değerleri belki yanlış yorumlarız.
1 tane olsa da 16dan 22 ye fazla yükselmeyince belki biri tutunmadigi için biri tutununca değer az yükseldi demistim ama şimdi değer düştü malesef

Dün baktirmistim

1 tane olsa da 16dan 22 ye fazla yükselmeyince belki biri tutunmadigi için biri tutununca değer az yükseldi demistim ama şimdi değer düştü malesef
Sen bırakma ilaçlarını yine de lütfen

Ben martta yaptirdim tüp bebek kan tahlili sonucun 1.26 çıktığı halde doktor adet girene kadar bıraktırmadisen bırakma ınsallah tutunmustur
Dondurulmuş embriyon varmi

Ben martta yaptirdim tüp bebek kan tahlili sonucun 1.26 çıktığı halde doktor adet girene kadar bıraktırmadisen bırakma ınsallah tutunmustur
Dondurulmuş embriyon varmi
Malesef yok keşke olsa. Ilk tedavimde hiç yumurtam çıkmadı bu tedavimde sadece 2 tane embriyom oluştu onlar da transfer edildi. Olursa yine sil bastan olacak

6.gün 16.1
8.gün 22
😑 hakkında hayırlısı olsun canım. Dondurulmuş var mıydı?

Şimdi gıda takviyeleriyle yumurta ve spermin kalitelerini arttırırsınız. Daha güzel embriyolarınız olur inşaallah canım 🤲
Inşallah hayırlısı olsun. En az 1 sene deneme imkanımız yok :/ balık yağı folik asit aldım kemdime birde femara kullancam doktora sorup eşime de çinko ve havuç suyu birde iyi bir vitamin arıyorum emodex ve proxymen den sonuç alamamistik

Inşallah hayırlısı olsun. En az 1 sene deneme imkanımız yok :/ balık yağı folik asit aldım kemdime birde femara kullancam doktora sorup eşime de çinko ve havuç suyu birde iyi bir vitamin arıyorum emodex ve proxymen den sonuç alamamistik
Pendik yanıklar baharatı ara, ordan ürün al. Emodeks tek başına eşime de fayda etmemişti. Sonra bu aktara eşimin durumunu anlattım. Ürün yolladı. Ürünler bitince sperm testi yaptirdi. Arayip tekrar sonucu söyledik yeni ürünler gönderdi. Neyse derken tüp bebek yaptiracagimiz icin eşim prof'a gitti. Degerlerini görünce ne kullandigini sordu. Ben de aktardan ürün aldık dedim. Isterseniz orayla devam edin, ben takibini yapayim dedi. Cok begendi. Ürünlerin içeriğini sordu, neresi diye sordu düşün. Eşim tam takip yapmadigi için ilaç almak istedi. Yani aktara ürünler bittikce test yapip yollicaksin ona göre ürün hazirlicak. Ama esim en son bi türlü test vermeye gidemedi. Bülent hoca eşime emodeks, impryl, teatrio, çörekotu yağı, keçiboynuzu özü yazdi. 1 aylik ilaçlar. Bitkiselleri de saracoglundan alinca aylik bin lira tutuyor. Aktar daha uygun 👍 sana tavsiyem muhakkak ara. Internetten de bakabilirsin yanıklar baharat pendik.

Back
X