Gebeliğe Hazırlık Lutfen bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pendik yanıklar baharatı ara, ordan ürün al. Emodeks tek başına eşime de fayda etmemişti. Sonra bu aktara eşimin durumunu anlattım. Ürün yolladı. Ürünler bitince sperm testi yaptirdi. Arayip tekrar sonucu söyledik yeni ürünler gönderdi. Neyse derken tüp bebek yaptiracagimiz icin eşim prof'a gitti. Degerlerini görünce ne kullandigini sordu. Ben de aktardan ürün aldık dedim. Isterseniz orayla devam edin, ben takibini yapayim dedi. Cok begendi. Ürünlerin içeriğini sordu, neresi diye sordu düşün. Eşim tam takip yapmadigi için ilaç almak istedi. Yani aktara ürünler bittikce test yapip yollicaksin ona göre ürün hazirlicak. Ama esim en son bi türlü test vermeye gidemedi. Bülent hoca eşime emodeks, impryl, teatrio, çörekotu yağı, keçiboynuzu özü yazdi. 1 aylik ilaçlar. Bitkiselleri de saracoglundan alinca aylik bin lira tutuyor. Aktar daha uygun 👍 sana tavsiyem muhakkak ara. Internetten de bakabilirsin yanıklar baharat pendik.
Çok teşekkürler Allah razı olsun arayacağım. Inşallah faydasını görürüz saolun

Merhaba almadım ürünü siz kullanıyor musunuz
Kullandım 20 gün kadar şimdi regli olacağımdan ara verdim regliyken kullanılmıyor çünkü. Eşimde kullandı oda macunu bittiğinde test vericek

Back
X