Hamile gibisin canım bence emin olmak için yarın sağlık ocağına gidip kan versen daha sağlıklı olurBide soru olarak paylaşayım.
b kızlar Adetim 20 gün geçti en son nisan 18 de adet olmuştum. 3 4 gündür halsizlik sürekli uyku isteği ve ara sıra adet olcakmısım gibi ağrım oluyodu ama adet olmuyodum bide ara ara hafif mide bulantım oluyodu test yaptım böyle cıktı sizce varmı? Yapar yapmaz hemen cıktı
Geç döllenme olmuş olabilir diyorlarYalnız adetin 20 gün geçtiyse çizginin daha koyu çıkması gerekirdi. Doktora görün canım.
Olabilir tabi cnm. İnş sağlıklı gebeliktirGeç döllenme olmuş olabilir diyorlar
Bende bu marka testten yapmıştım aynı çıkmıştı sizde hanilesiniz inşallah tebriklerBide soru olarak paylaşayım.
b kızlar Adetim 20 gün geçti en son nisan 18 de adet olmuştum. 3 4 gündür halsizlik sürekli uyku isteği ve ara sıra adet olcakmısım gibi ağrım oluyodu ama adet olmuyodum bide ara ara hafif mide bulantım oluyodu test yaptım böyle cıktı sizce varmı? Yapar yapmaz hemen cıktı
Testinizin fotoğrafı duruyomu acaba merak ettim :)Bende bu marka testten yapmıştım aynı çıkmıştı sizde hanilesiniz inşallah tebrikler
Yükleyim bakınTestinizin fotoğrafı duruyomu acaba merak ettim :)
Resmen aynısııı e peki beta hcg kaç çıkmıştı
Böyle silikken 250 falandıResmen aynısııı e peki beta hcg kaç çıkmıştı
Banada dua et ben daha kan vermedimBöyle silikken 250 falandı
Şuan teste göre evet hamile gibi duruyorsun kan ver benceBide soru olarak paylaşayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?