A asli akar Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2024 18 0 1 20 7 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi asli akar #1 1 ay öncesinde ilişkim oldu. reglim gecikti 1 hafta önce hamilelik testi yaptım negatif çıktı. ama hala regl olamadım normal mi
1 ay öncesinde ilişkim oldu. reglim gecikti 1 hafta önce hamilelik testi yaptım negatif çıktı. ama hala regl olamadım normal mi
candanileri59 Ɓir musallalık saltanatım bu benim... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2022 4.786 En iyi cevaplar 1 2.935 83 7 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi asli akar #2 asli akar .!.: 1 ay öncesinde ilişkim oldu. reglim gecikti 1 hafta önce hamilelik testi yaptım negatif çıktı. ama hala regl olamadım normal mi Genişletmek için tıkla... Evde yapilan testlere pek güvenmiyorum ben. Kan testinde baktırdinizmi
asli akar .!.: 1 ay öncesinde ilişkim oldu. reglim gecikti 1 hafta önce hamilelik testi yaptım negatif çıktı. ama hala regl olamadım normal mi Genişletmek için tıkla... Evde yapilan testlere pek güvenmiyorum ben. Kan testinde baktırdinizmi
A asli akar Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2024 18 0 1 20 7 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi asli akar #3 candanileri59 .!.: Evde yapilan testlere pek güvenmiyorum ben. Kan testinde baktırdinizmi Genişletmek için tıkla... yok cuma bktırıcam
candanileri59 .!.: Evde yapilan testlere pek güvenmiyorum ben. Kan testinde baktırdinizmi Genişletmek için tıkla... yok cuma bktırıcam
candanileri59 Ɓir musallalık saltanatım bu benim... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2022 4.786 En iyi cevaplar 1 2.935 83 7 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi asli akar #4 asli akar .!.: yok cuma bktırıcam Genişletmek için tıkla... Hayirlisi olsun . Benim kanda pozitif o testte negatif çıkmıştı ayni gun
asli akar .!.: yok cuma bktırıcam Genişletmek için tıkla... Hayirlisi olsun . Benim kanda pozitif o testte negatif çıkmıştı ayni gun