Lütfen bakın

Meraktan makatıma sert biraz da köşeli cisim soktum sonra dışkıyla birazcık kan geldi sonra geçti. Tahriş gibi his var bişry olmuş mudur iyileşir mi
Olmuştur manyak mısın

Meraktan makatıma sert biraz da köşeli cisim soktum sonra dışkıyla birazcık kan geldi sonra geçti. Tahriş gibi his var bişry olmuş mudur iyileşir mi
İnsanın başına ya meraktan ve ... gelir derler di inanmazdım acile git desem ne diyeceksin en iyisi otur evinde

Tam olarak merak ettiğiniz neydi de bu eylemi gerçekleştirdiniz acaba

Ya hu tahta bu tahriş olmuş tabi ki acıyacak et parcasi giriyor da milleti bağırtıyor sen tahta diyorsun. 3-5 güne bir şey kalmaz korkma.

Peki bir şey soracağım bunu yapmakta ki gayeniz neydi?

Ya hu tahta bu tahriş olmuş tabi ki acıyacak et parcasi giriyor da milleti bağırtıyor sen tahta diyorsun. 3-5 güne bir şey kalmaz korkma
Biliyorum acıyacağını ama kan olunca tırstım biraz yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…