• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakın

askalanama

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2025
9
0
1
25
Beta hcg sonucum 0.6 çıktı ama benim birlikteliğim 16 temmuzda gerçekleşti ve üstüne regl oldum iki gündürde adet söktürücü içiyorum hamilemiyim

Beta hcg sonucum 0.6 çıktı ama benim birlikteliğim 16 temmuzda gerçekleşti ve üstüne regl oldum iki gündürde adet söktürücü içiyorum hamilemiyim
Beta HCG yeni mi 0.6 çıktı benim de 0.2 çıkmıştı regl olmadan 4 gün önce 5 ten azsa değerin negatif oluyor

Ben iki ay önce birliktelik geçirdim bir hafta gecikti
İki ay önce olan birliktelik sonrası tekrar birliktelik olmadı mı ? Üstüne görme olabilir, arkadaşımın üstüne görme olmustu hiç ihtimal vermiyorken gebe olduğunu öğrendi ya da hiç böyle bir şey yoktur stresten veya farklı sebeplerden gecikmiş olabilir

2 ay önce ki birliktelikte hamilelik varsa çoktan çıkardı. Üstüne görme falan da olamaz. Sonuç 0.6 gebe değilsiniz. Stress veya başka bir faktör reglinizi geciktirmiş.

Back
X