Lütfen bakın:)

meerrvee

S&M :)
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
168
1
96
35
Ankara
arkadaşlar ben takı tasarımı yapıyorum, sevgilim tutturdu bana da bişeyler yap diye, ama benim hep boncuklu fln bildiklerim. yani sevgilime yapabilceğim düzgün bi bileklik modeli bilen varmı? beşiktaşlı kendileri:) ya da bi önerisi olan varsa paylaşabilirmi lütfen :teselli:

beşiktaş amblemi yapabilirsin boncuklarla...duvar,araba süsü,anahtarlık gibi...erkeklere boncuklarla başka bir şey yapamazsın kafamçokkarıştıopuyorumnanaktan yaptığın beşiktaş ambleminin mesela siyah olan köşelerine de küçük beyaz boncuklarla isimlerinizin başharfini koyabilirsin karşılıklı a.s.

siyah yuvarlak boncuklardan braz uzun bı kolye yapablırsın..aralara kum boncuk sora syah boncuk kocamn var bıdane ordan geldi aklıma

gümüş ince bi bileklik üzerine diz cnm siyah boncukları hatta kare kare boncuklar var ya onlardan al
mis gibi bir bileklik olur

ya da arabası varsa araba süsü olarak bişi yapabilirsin

bu tarz tasarımlardan çok anlamam ama, erkekte, deriye geçirilmiş boncuk veya taşlar gözüme hoş gelir.bileklik veya kolye de olabilir.

teşekkür ederim arkadaşlar:) deniycem bunları. peki model olarak yollayabilceğiniz bi resim varmı? :kedi:

bu çok hoş olur cnm sağol, ama okadar maharetlimiyim bilmiyorum:)

cnm o yaptığın iplerle yazı yazma şeklinde neler hazırladın?
bide arkadaşlar ben uğraşmayı seviyorum, el emeği erkeklere fazla gelir demeyin öyle ben sevgilim için herşeyi yaparım:)

belki geç oldu ama.
ben de takı tasarımıyla uğraşıyorum. el emeğinin kıymetini bilen biliyor. gereksiz değil kesinlikle. ne kadar emek, o kadar pozitif enerji ve koskocaman bir sevgi.
ben bilekliktense, kemik boncuklar vardır, ya da ahşap. süet iplerle kolye yapılabilirsin. erkeklerde düğümler pek hoş gözükmediğini düşündüğümden direkt dizersin ve hafif uzun olsun ve ucuna bjk amblemi ya da fil dişi şeklindeki boncuktan takabilirsin.

sitesine bi bak bence uğraşmadan hazır ürünler de var çok hoş. bence erkek arkadaşında begenir ben yüzük almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…