arkadaşlar ben takı tasarımı yapıyorum, sevgilim tutturdu bana da bişeyler yap diye, ama benim hep boncuklu fln bildiklerim. yani sevgilime yapabilceğim düzgün bi bileklik modeli bilen varmı? beşiktaşlı kendileri:) ya da bi önerisi olan varsa paylaşabilirmi lütfen :teselli:
beşiktaş amblemi yapabilirsin boncuklarla...duvar,araba süsü,anahtarlık gibi...erkeklere boncuklarla başka bir şey yapamazsın kafamçokkarıştıopuyorumnanaktan yaptığın beşiktaş ambleminin mesela siyah olan köşelerine de küçük beyaz boncuklarla isimlerinizin başharfini koyabilirsin karşılıklı a.s.
beşiktaş amblemi yapabilirsin boncuklarla...duvar,araba süsü,anahtarlık gibi...erkeklere boncuklarla başka bir şey yapamazsın kafamçokkarıştıopuyorumnanaktan yaptığın beşiktaş ambleminin mesela siyah olan köşelerine de küçük beyaz boncuklarla isimlerinizin başharfini koyabilirsin karşılıklı a.s.
cnm o yaptığın iplerle yazı yazma şeklinde neler hazırladın?
bide arkadaşlar ben uğraşmayı seviyorum, el emeği erkeklere fazla gelir demeyin öyle ben sevgilim için herşeyi yaparım:)
belki geç oldu ama.
ben de takı tasarımıyla uğraşıyorum. el emeğinin kıymetini bilen biliyor. gereksiz değil kesinlikle. ne kadar emek, o kadar pozitif enerji ve koskocaman bir sevgi.
ben bilekliktense, kemik boncuklar vardır, ya da ahşap. süet iplerle kolye yapılabilirsin. erkeklerde düğümler pek hoş gözükmediğini düşündüğümden direkt dizersin ve hafif uzun olsun ve ucuna bjk amblemi ya da fil dişi şeklindeki boncuktan takabilirsin.