• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen bakin

hatupek

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
85
9
16
Kocaeli
kizlar konumu daha once okuyanlar bilir evet aksam oldu babama soyledim ayrilmak istedigimi esimim olcak adamin beni dovdugunu bana dovdurmeseydsin kendini akilli olsaydin dedi.neyse bissuru tehtit etti beni hakkini helal etmicegini soyledi.bende bana sahip cikmicak misin dedim hayir ben sana sahip falan cikmam ddi git ne yaparsan yap ne olursan ol artik oro*pumu olcaksin ne olursan ol dedi bende teyzemi aradim gelddi beni aldi cok sukur abimde bana sahip cikcagini soyledi simdi yarin ilk isim bosanma davasi acmak artik asla geri donmicem aslaaa

O nasıl babaymis öyle, evlendirdin ettin evladini ee sorunu olunca bakmiycanmi yanı sirtinimi doncen sacmalik olmaz olsun oylesi

Ayrılan or..pu falan olmuyo kimsenin söylediği sözü önemseme

Hiç bir kadın şiddeti hak etmez bu muammeleye katlanmak zorunda değilsin

Babanız da Eşiniz kadar karaktersizmis ama siz yolunuzdan vazgeçmeyin sakin cubku bizbu hayata bir kere geliyoruz onda da dayakla hakaretle aşağılamayla geçirmeyelim bize saygı duyacak birileri de çıkacak karşımıza birgün

Can'ım donme geriye, ben de bu aralar aileme söyleyeceğim babamı ne kadar üzeceğim kimbilir cunku onu cok üzdüm :(((( Allah yardımcımız olsun. Kendimi cok çaresiz hissediyorum bende.

kizlar konumu daha once okuyanlar bilir evet aksam oldu babama soyledim ayrilmak istedigimi esimim olcak adamin beni dovdugunu bana dovdurmeseydsin kendini akilli olsaydin dedi.neyse bissuru tehtit etti beni hakkini helal etmicegini soyledi.bende bana sahip cikmicak misin dedim hayir ben sana sahip falan cikmam ddi git ne yaparsan yap ne olursan ol artik oro*pumu olcaksin ne olursan ol dedi bende teyzemi aradim gelddi beni aldi cok sukur abimde bana sahip cikcagini soyledi simdi yarin ilk isim bosanma davasi acmak artik asla geri donmicem aslaaa
Lütfen geri adım atma

Baba kelimesinin en yakışmadığı kişi babanız.

Neden illa birinin size sahip cıkması gerek?
Kedi yavrusumusunuz Siz.
Bir mesleginiz yok mu,calısmıyormusunuz,kendi kendinize yetmezmisiniz?Gecmis olsun.

yuh o ne bicim babaymis :KK57:

Babaniz öz olamaz !!!

Birde döveni değil dayak yiyeni suçlayan çok var.Akıllı olsaydı da yemeseydi dayağı diye.Atan kişi de akıllı olsaydı da sözle razı etseydi karısını.Dayak atmış ta karısı çok mu istediği gibi olmuş.Dayak acizlerin,dediğini yaptıramayanların beceriksizlerin savunması

Neden illa birinin size sahip cıkması gerek?
Kedi yavrusumusunuz Siz.
Bir mesleginiz yok mu,calısmıyormusunuz,kendi kendinize yetmezmisiniz?Gecmis olsun.
meslegim yok 20 aylik oglum var onu birakacak kimse yok tek kensim olsa umrumda degil ala tek basima degilim

Çok merak ediyorum 18 yaşında o 3 çocuklu öküz adamla evlenmenizi babanız mı istedi? Siz mi severek evlendiniz? Yazıklar olsun böyle babaya.

Back
X