Lutfen bana akil verin.. bosanmak istiyormuyum?

Annesibebisleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
424
306
33
34
Merhaba kizlar,

Uzun zaman oldu konu acmiyali iki cocugum var.
Esimle cok fazla sorun yasadik ailesinden kaynaklanandi cogu nedenler. Son zamanlarda iyidik aslinda.. sorumsuzlugu hala devam ediyor ama,
fazlasiyla kendini dusunen surekli bilgisayar oyunu oynar geceleri sabahlara kadar, surekli uyumak ister.. herzaman yorgun.

Suan babamin evindeyim.. buyuk bir ofke ve sinir ile geldim buraya.. alttan almadi, hatta uste cikti.
Artik o istemiyormus beni.. o benden bikmis. Evlendigimden beri cocuklarima ragmen hep calistim yardimci oldum ama O bikmis..
Hafta sonu gelicek konusucaz, cozum buluruz belki dedi.. ama cocuklarim ilgi gormek icin nerdeyse takla atmalari gereken adami istiyormuyum ben? Ailemden 2 saatlik uzaktayim.. buraya tasiniabilirim ise devam edebilirim.. ama neden vazgecemiyorum? Neden asil ben SENI istemiyorum diyemiyorum.. belkide kendime yediremiyorumdur.. bana akil verin kizlar..

Düzen düzen..
Düzenin bozulsun istemiyorsundur.
Alışkanlık oluyor evlilik de bir nevi..
Alışkanlıklarından vazgeçmek istemiyor insan.

Çok ağır sebepler yoksa çiftler evlilikşeri için çabalamalı diye düşünüyorum ben.
Gönlümden böyle geçiyor yani.
İyi şeyler için çaba harcamak gerekiyor:)

teyzem aynı durumda. eşi oxfordda filan okumuş ama çalışmıyordu. ara ara birilerine ders veriyordu. bir ara öğretmenlik yaptı. evde çocukların eğitimiyle ilgilendi sonra. mutfaktır temizliktir. teyzem de çalıştı kendini geliştirdi. roller değişti ama mutlular sanırım 4 çocukları var. maşallah 20 küsür yıldır sürüyor.

Birşeyler için emek sarf etmek gerekli iyi huylarini ve kötü huylarini bir teraziye koyun ve ona göre karar verin,alıştığınız düzeni,ince ince düşünüp kurduğunuz yuvayı bırakmak zor geliyordur ya evine asiksindir yada kocana...

Evden Ilk gidişin ise , bir şans ver evliliğine. Ama ilk değilse ha 2 ha 5 ha 10 ... Gelsin. Etraflıca konuşun. Ciddi ciddi konuşun. Çocuklar için hic degilse. Tabii kendiniz için de..

Back
X