- 9 Ocak 2018
- 862
- 3.413
- 113
Öncelikle merhabalar şimdiden tşk ederim yardım edenlere yaklaşık 6 aydır nişanlıydım bir gün nişanlım aniden cok üzerine gittigimi bunaldıgını onu cok sıktıgımı söyledi ayrılmak istedi iki ay sonra düğünümüz vardı ne yaptım ne ettiysem ikna edemedim ayrılalı 2 hafta oldu ama birde ne duyayım nişanlım ÜVEY KENDİNDEN 10 YAŞ BÜYÜK DUL ABLASINA NİKAH YAPMIŞ. benım hayatım karardı hazmedemıyorum ben bunu benleyken hatta daha önceleri bile o kadınla ilişkisi varmıs onun koynundan cıkıp benim yanıma gelip aşkımlar seni sevıyorumlar sen olmazsan ben yasamayamamlar hepsi bira oyunmuuş ona dokundugu pis elleri ile benım ellerımı tutmuş kendimi iğrenç hissediyorum onu öldürmek hatta ikisininde gebermesini iztiyorum ben düğün hazırlıgı yaparken onlar el ele sinemalara gıdıyorlarmıs aynı evde kalıyorlarmıs ve suan onunla evlendı nikah kıydı aılesı tek kelıme etmedı özetle annesi kadının babasını aldı kendi adamın kzıını ben nasıl atlatacam bunu..
Böyle insanlardan kurtulduğuna dua etmelisin. Evlendikten sonra seni aldatmaya devam etseydi. Asıl ozaman dünyan yıkılırdı. Çek bir çizgi. Ona dair ne varsa hatırlama. Herşeyden önce sen bir kadınsın. Bir kadın isterse herşeyi atlatır. Güçlü dur