4 yıldır beraber olduğum,6 aydır da nişanlı olduğum insan benden gizli başka bir isimle facebook açmış. bi şekilde tesadüfen gördüm.nişanlı olmamıza ragmen ilişki durumuna karmaşık yazmış.hiç tanımadıgım kızlarla arkadaş.biriyle samimi gibi.ben bunu ona söyleyince,beni aldatıyosun diyince yemin etti aldatmadıgına ama demekki bitmiş bişeyler böyle bişeye başvuruyorum,ayrılalım dedi..ne bir açıklama var ne bişey.ben de sert çıkışınca seni sevmiyorum artık ve bunun gibi birsürü hakaret etti.ben onun hep zor günlerinde yanında oldum,annesinin babasının yapmadıgını yaptım.ben çalışırken o öğrenciydi,resmen okuttum aonu.şimdi işe girdi,çevresi oldu..tlfu kapattıktan sonra seni çok seviyorum ama böyle yürütemeyiz diye msj çekti..biz onunla birlikte olduk hem bu yüzden ayrılamıyorum hem de çok seviyorum.onsuz yaşayamam.onca laf ediyo yine arıyorum.mirmirmirmir.ne yapacagımı bilmiyorum.ben de çok üstüne gidiyorum,uzagız diye hep kavga ediyoruz.ama onsuz yaşayamam.lütfen bana bi akıl verin.nişanlanmak için aileme bile rest çektim.şimdi ailem her kavgamızda biz istememiştik deyip duruyolar...lütfen akıl verin bana.lütfen