• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bana akıl verin.kafayı yiyecem:((

canın şimdi yanar ama zaman geçtikçe geçen zamanına yanarsın canım.
Muhtaç değilsin ona :olmaz:

canım yaşadıklarını okadar iyi anlıyorum ki..şuan sen hiçkimsenin tavsiyelerine göre ayrılayım ayrılmayayım deme bence.eğer ondan ayrılmak istersen birşeklide hayatına devam ediceksin bunu hiç düşünme,ama ayrılmak istemiyorsan,düşünmen gereken onun seni gerçekten sevip sevmediği,bunu burda anlattığın birkaç olayla biz veya başkası değil en iyi sen anlarsın.otur kavgasız gürültüsüz yüzyüze konuş.ve düşüncelerini anlat.sakın özel durumundan dolayı sana karşı sorumlu hissetmemesini de söyle.(tam tersi olduğunu düşünsen de sen de bunu kabullenirsin en kötü zamanla.)ayrılmak değil ama bisüre görüşmemeniz gerektiğini busüre içinde 2nizinde sağlıklı karar verebileceğinizi söyle.eğer gerçekten seni seviyorsa,sensiz geçirdiği bu zaman da kopamayacağını anlar.ama fikri değişmezse zaten biten bitmiştir.mücadele bile etme bence..Allah'a haketmeyenlerin sevgisini içinden alması için dua et canım...

durumun gerçekten zor
ama bu adamın sende gönlü yok belli
bu feysbukta ne lanet bişimiş ya herkesn hayatını mahwetti
birlkte olmak da bağlaycı bişi tabi,sonuçta herkesle ayı şeyi yaşamak istemezsn
ama sonçta sen ondan ayrılmamışsın o senden ayrılmış
zamana bırak bakalım zaman ne göstericek
umarım senn için ii şeyler olur

çok teşekkür ederim arkadaşlar..aradı pişmanım,sinirlenince ne dediğimi bilmiyorum..düğün stresi maddi stres falan filan dedi.bu bizim için dönüm noktası olsun dedi.bişey demedim,yani ayrılamadım:((ama çok kırgınım ve tavsiyelerinizi dinleyip beni gerçekten sevip sevmediğini anlamaya çalışacam.çünkü ben de sinirlendiğimde,kavga ettiğimizde olmadık şeyler söylüyorum.seni sevmiyorum diyorum.ama çoook seviyorum...aslında biz saygıyı yitirmişiz:(((

bide bizim en büyük sorunumuz ayrı olmamız.ayrı hem de 1000 km ayrı yerlerde çalışıyoruz...oturup yüzyüze konuşabilsek zaten sorun olmayacak..beraberken hiçbir sorunumuz olmuyo..ama ayrıyken hep kavga edip kırıyoruz birbirimizi..facebook için de hata yaptım,sana söylemem gerekirdi.sadece oyun oynamak için giriyorum falan dedi..bilmiyorrruuuum..ya aslında bu konularda güveniyodum ona.çok gezip tozma gibi huyları yok((tuuu))..hatta bu kızların daha çok dikkatini çekiyo ve kızların ona asıldıgını biliyorum..hatta ben bile o duruşu yüzünden aşık olmuştum ona:(((offf offf

çok teşekkür ederim arkadaşlar..aradı pişmanım,sinirlenince ne dediğimi bilmiyorum..düğün stresi maddi stres falan filan dedi.bu bizim için dönüm noktası olsun dedi.bişey demedim,yani ayrılamadım:((ama çok kırgınım ve tavsiyelerinizi dinleyip beni gerçekten sevip sevmediğini anlamaya çalışacam.çünkü ben de sinirlendiğimde,kavga ettiğimizde olmadık şeyler söylüyorum.seni sevmiyorum diyorum.ama çoook seviyorum...aslında biz saygıyı yitirmişiz:(((

ya üzüldüm sana
ama inan şimdiden saygı kalmazsa evlenince nasıl olacak bir düşün
ki birçok kavgalarınız olacakk anlaşamadıgınız noktalar çıkacak
peki ozaman....................

bide bizim en büyük sorunumuz ayrı olmamız.ayrı hem de 1000 km ayrı yerlerde çalışıyoruz...oturup yüzyüze konuşabilsek zaten sorun olmayacak..beraberken hiçbir sorunumuz olmuyo..ama ayrıyken hep kavga edip kırıyoruz birbirimizi..facebook için de hata yaptım,sana söylemem gerekirdi.sadece oyun oynamak için giriyorum falan dedi..bilmiyorrruuuum..ya aslında bu konularda güveniyodum ona.çok gezip tozma gibi huyları yok((tuuu))..hatta bu kızların daha çok dikkatini çekiyo ve kızların ona asıldıgını biliyorum..hatta ben bile o duruşu yüzünden aşık olmuştum ona:(((offf offf

facebook için hata yapmamışş bal gibi yalan söylemişşşş sana....
sadece zamana bırak
eger yine yalanını yakalarsan affetme bence
sen degil o yansın seni kaybettiginee

gerçekten çok üzüldüm. ama sana kızmıorum herkesin zaafı farklıdır.sana demek istediğim bikaç bişey var:birincisi asla mecburum dierek mahkum etme kendini istemdğn şeylere.eğer o sende bittyse git yani onla birlkte oldğn içinmi bağlısın sevdğn içinmi bunun ayrımına varmalısın.onu seviosan bunu belli et ama birlkte oldğn için onu bırakımcğnı asla sakın ama sakın deme.o seni seviosa bırakmaz tatlım işte bu kadar basitt.kaldıki birlkte olmak söz vermktr.o seni o şeklde birlkte olduktan sonra o sözü verip nişanlandktan sonra bırakıosa ki sen birlkte olmaya önem veren birisn bunun senin hayatını nasıl etkiliceğni düşnmedn gidiosa o adam değildr kusura bakma.ama ben sanmıorum bak görürsn o sana geri dönücek.ilişkinn monotonlğndan belki yada can sıkıntısından yapmş olablr facebook olayını.sabret ve bekle ama ben bi izleyici olarak döneceğini düşünüorm canım.ama eğer dönerse seni ikna etmesi için upraşsn açıklama bile yapmadan kolaya kaçmayı çok sever erkkler sıkştıklarında hep bunu yaparlar.seni seviorm die yalvartmadan sakın olayı kapama.bu arada ben facebookta biriyle konştu die onun seni artk sevmdğne inanmıorm.bende bikere face te biriyle konşmştm.sadece can sıkıntısı ve onun benle ilglnmmsne inatla.ilşkini gözden geçirrr ve eksik olan ne bulmaya çalış belkide onunla yeterince ilgilenmedin.belki basitçe bi facebook muhabbeti olabilir ama tam tersi de olablrr.belki yorumuma kızıcaklar kızlar ama benim düşüncem değil senin yerine koyarak yazmaya çalışıorm ..aynı olay benzerni ben yaptm erkk arkdşma ama eksik olan bişiler vardı ilşkimde ben o ekskliği tammladm.umarım canm sende bulursun..sonçtan haberdar ettt :sinifsinif:

arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim.sırf onunla birlikte oldum diye ayrılamıyorum değil...sevmesem,kesinlikle düşünmem çeker giderim..sonçta çok sevdim ve kendi istegimle onunla oldum..softmusk ın dediği gibi benim de hatalarım var aslında.ayrı şehirlerde olduğumuz için hep sorun yaratıyorum,tatlı dille konuşmuyorum..benim nişanlımda ilginçtir sen iyi davrandıkça oda iyi davranır sen kaçtıkça o da kaçar..çok pişman görünüyo ama ben çok mesafeliyim,kavga etmedim ama mesafeli davrandım..ama sizinde dediğiniz gibi saygıyı geri getirmeye çalışacam,mesafeli davranacam.bakacam bi ara,olmazsa almuyordur demek ki...yorumlarınız benim için çok değerli.çünkü her yorum başka bir bakış açısıdır.buraya yazmadan önce kafayı yemek üzereyedim.şimdi daha sağlıklı düşünebiliyorum..teşekkürlr

kim ne der olayını bırak bi kenara. elalem 2 gün konuşur susar. ama sen daha nişanşlıyken böyle yapan birinden evlenince daha fazlasını görmeyi kabullenebiliyor musun?
elalem nişanlısı vardı ayrıldı der. ama evlenip boşanmak daha mı iyi...

evet sevgini anlıyorum. benim de sevgilim var 4 yıldır. onsuz yaşayamam gibi geliyor ama onun beni aldattığını bile bile devam etmektense ne yaşamış olursak olalım ben sırtımı dönüp giderim !
birlikte oldunuz diye kirlenmiş değilsin, işe yaramaz değilsin! istediğin ve yaşadığın bir şeyin arkasında dur. Yani yaptım oldu hataydı ama döndüm hatamdan diyebilirsin.

ayrılamam affederim diyorsan da bu tür olayları kabullenmiş olursun bi anlamda. çünkü nişanlında seni kaybetme korkusu yok, kolaylıkla seni sevmiyorum diyebiliyorsa, ayrılalım diyebiliyorsa zaten gözden çıkarmış demektir..

yorumumu tekrar okudum, biraz sert çıkmışım. arkadaşım biz burada sadece senin anlattığın şey üzerinden yorum yapabiliyoruz. sonra yazdığın diğer şeyleri okudum. ben de ona seni sevmiyorum diyorum demişsin. olumlu konuşmuyorum fln demişsin arada mesafe olması da ilişkiyi zedeler tabi. senin de payın olabilir onun bu hareketine ama asla doğru bişey değil yaptığı. neyse nacizane tavsiyem her kavgada ayrılığı dile getirmeyin. biraz da geleceğe dair umutlu olun, güzel şeyleri düşünün. fiziksel olarak uzakta olsanız da sen ona kendini yakın hissettirebilirsin sözlerinle davranışlarınla tutumunla. neyse mutlu olursun inşallah.

Son düzenleme:
Onsuz yapamam diyorsunuz da bu durumda onunla nasıl yapacaksınız?
Bırakın başkalarını düşünmeyi ve bir an sevdiğinizi de unutun.
Mantık olarak böyle bir kişi ile ömür geçer mi?
Bunun hesabını yapın.

ya böyle bişi hiçkimsenin başına gelmedi mi?hiçkimsenin kocası yada sevgilisi böyle bişi yapmadı mı.herkesin çok mu gidiyo ilişkileri..bitek benim mi sorunlu..daha çok bunalıma girdim:(((

çok insan yaşıo bu tarz şeyler canım
ihanetin masum hali ama ihanet şimdi affedersin ilerde daha beterini yapar
senin nişanlının gözü dışarda arkadaşım
evlenseniz de değişmez bence
nişanlı adamın ne işi var facebook da bir de ilişki durumuna karmaşık yazmış bak bak:mymeka:
ben de ayrıldım sevdiğimden onsuz yaşayamam sanıyordum yoo gayet de güzel yaşanıyo vallaa adam olsaydı da sahip çıksaydı:umursamaz:
şu anda sana da öyle geliyo biliyorum kaldıramam diye düşünüyosun ama inan Allah güç veriyo
bence nişanlın adam gibi adam değil evlilik de öyle denerim olmazsa olmaz denecek şey değil şimdiden görmüşsün yüzünü bence hemen yol ver ve sadaka dağıt,ihanetin affı tekrarına açık davettir:1closedeyes:
iyi düşün yoksa ben kolay kolay kimseye ayrıl demem ama senin durum onu gösteriyo arkadaşım inşallah hakkında hayırlısı olura.s.

tatlım karar vermene çok sevindim tekrar girip bi bakmak istedim.en doğru kararı vermişsin artık sen

canıııım çok sağol..verdiğim karar doğrumu bilmiyorum ama şimdi ayrılamayacağımı biliyorum..belki çok yanlış ama böyle çok severken yapamıyorum..ben de kendimi düzeltecem,daha anlayışlı daha tatlı dilli olacam..yine böyle bişi olursa o zaman ben elimden geleni yaptım ama haketmedi derim.içim rahat bi şekilde çekip giderim..

yorumlarının hepsini okudum cnm..ve sevındım aranızın düzelmesine...
olumunekankayizsmile

uzak oldugunuz için cıkıyordur bu tartişmalar....ama face olayı sıkıcı bir durum sen de denemek için başka bi isimle aç ve onu ekle...ya da msn 'ini ekle...başka bi msn açıp...

denemek için sadece ama ;)

ki umarım gerek kalmaz bunlara

canıııım çok sağol..verdiğim karar doğrumu bilmiyorum ama şimdi ayrılamayacağımı biliyorum..belki çok yanlış ama böyle çok severken yapamıyorum..ben de kendimi düzeltecem,daha anlayışlı daha tatlı dilli olacam..yine böyle bişi olursa o zaman ben elimden geleni yaptım ama haketmedi derim.içim rahat bi şekilde çekip giderim..

aynen budur canım
.sonucu söle banada merak ederim özelden de atabilrisin tatlım.olumlu düşün ki olumlu şeyleri çağır boshayallersmile

:olmaz:
gerçekten çok üzüldüm. ama sana kızmıorum herkesin zaafı farklıdır.sana demek istediğim bikaç bişey var:birincisi asla mecburum dierek mahkum etme kendini istemdğn şeylere.eğer o sende bittyse git yani onla birlkte oldğn içinmi bağlısın sevdğn içinmi bunun ayrımına varmalısın.onu seviosan bunu belli et ama birlkte oldğn için onu bırakımcğnı asla sakın ama sakın deme.o seni seviosa bırakmaz tatlım işte bu kadar basitt.kaldıki birlkte olmak söz vermktr.o seni o şeklde birlkte olduktan sonra o sözü verip nişanlandktan sonra bırakıosa ki sen birlkte olmaya önem veren birisn bunun senin hayatını nasıl etkiliceğni düşnmedn gidiosa o adam değildr kusura bakma.ama ben sanmıorum bak görürsn o sana geri dönücek.ilişkinn monotonlğndan belki yada can sıkıntısından yapmş olablr facebook olayını.sabret ve bekle ama ben bi izleyici olarak döneceğini düşünüorm canım.ama eğer dönerse seni ikna etmesi için upraşsn açıklama bile yapmadan kolaya kaçmayı çok sever erkkler sıkştıklarında hep bunu yaparlar.seni seviorm die yalvartmadan sakın olayı kapama.bu arada ben facebookta biriyle konştu die onun seni artk sevmdğne inanmıorm.bende bikere face te biriyle konşmştm.sadece can sıkıntısı ve onun benle ilglnmmsne inatla.ilşkini gözden geçirrr ve eksik olan ne bulmaya çalış belkide onunla yeterince ilgilenmedin.belki basitçe bi facebook muhabbeti olabilir ama tam tersi de olablrr.belki yorumuma kızıcaklar kızlar ama benim düşüncem değil senin yerine koyarak yazmaya çalışıorm ..aynı olay benzerni ben yaptm erkk arkdşma ama eksik olan bişiler vardı ilşkimde ben o ekskliği tammladm.umarım canm sende bulursun..sonçtan haberdar ettt :sinifsinif:

Back
X