Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim arkadaşlar..aradı pişmanım,sinirlenince ne dediğimi bilmiyorum..düğün stresi maddi stres falan filan dedi.bu bizim için dönüm noktası olsun dedi.bişey demedim,yani ayrılamadım(ama çok kırgınım ve tavsiyelerinizi dinleyip beni gerçekten sevip sevmediğini anlamaya çalışacam.çünkü ben de sinirlendiğimde,kavga ettiğimizde olmadık şeyler söylüyorum.seni sevmiyorum diyorum.ama çoook seviyorum...aslında biz saygıyı yitirmişiz
((
bide bizim en büyük sorunumuz ayrı olmamız.ayrı hem de 1000 km ayrı yerlerde çalışıyoruz...oturup yüzyüze konuşabilsek zaten sorun olmayacak..beraberken hiçbir sorunumuz olmuyo..ama ayrıyken hep kavga edip kırıyoruz birbirimizi..facebook için de hata yaptım,sana söylemem gerekirdi.sadece oyun oynamak için giriyorum falan dedi..bilmiyorrruuuum..ya aslında bu konularda güveniyodum ona.çok gezip tozma gibi huyları yok((tuuu))..hatta bu kızların daha çok dikkatini çekiyo ve kızların ona asıldıgını biliyorum..hatta ben bile o duruşu yüzünden aşık olmuştum ona((offf offf
tatlım karar vermene çok sevindim tekrar girip bi bakmak istedim.en doğru kararı vermişsin artık sen
çok teşekkür ederim arkadaşlar..aradı pişmanım,sinirlenince ne dediğimi bilmiyorum..düğün stresi maddi stres falan filan dedi.bu bizim için dönüm noktası olsun dedi.bişey demedim,yani ayrılamadım(ama çok kırgınım ve tavsiyelerinizi dinleyip beni gerçekten sevip sevmediğini anlamaya çalışacam.çünkü ben de sinirlendiğimde,kavga ettiğimizde olmadık şeyler söylüyorum.seni sevmiyorum diyorum.ama çoook seviyorum...aslında biz saygıyı yitirmişiz
((
canıııım çok sağol..verdiğim karar doğrumu bilmiyorum ama şimdi ayrılamayacağımı biliyorum..belki çok yanlış ama böyle çok severken yapamıyorum..ben de kendimi düzeltecem,daha anlayışlı daha tatlı dilli olacam..yine böyle bişi olursa o zaman ben elimden geleni yaptım ama haketmedi derim.içim rahat bi şekilde çekip giderim..
gerçekten çok üzüldüm. ama sana kızmıorum herkesin zaafı farklıdır.sana demek istediğim bikaç bişey var:birincisi asla mecburum dierek mahkum etme kendini istemdğn şeylere.eğer o sende bittyse git yani onla birlkte oldğn içinmi bağlısın sevdğn içinmi bunun ayrımına varmalısın.onu seviosan bunu belli et ama birlkte oldğn için onu bırakımcğnı asla sakın ama sakın deme.o seni seviosa bırakmaz tatlım işte bu kadar basitt.kaldıki birlkte olmak söz vermktr.o seni o şeklde birlkte olduktan sonra o sözü verip nişanlandktan sonra bırakıosa ki sen birlkte olmaya önem veren birisn bunun senin hayatını nasıl etkiliceğni düşnmedn gidiosa o adam değildr kusura bakma.ama ben sanmıorum bak görürsn o sana geri dönücek.ilişkinn monotonlğndan belki yada can sıkıntısından yapmş olablr facebook olayını.sabret ve bekle ama ben bi izleyici olarak döneceğini düşünüorm canım.ama eğer dönerse seni ikna etmesi için upraşsn açıklama bile yapmadan kolaya kaçmayı çok sever erkkler sıkştıklarında hep bunu yaparlar.seni seviorm die yalvartmadan sakın olayı kapama.bu arada ben facebookta biriyle konştu die onun seni artk sevmdğne inanmıorm.bende bikere face te biriyle konşmştm.sadece can sıkıntısı ve onun benle ilglnmmsne inatla.ilşkini gözden geçirrr ve eksik olan ne bulmaya çalış belkide onunla yeterince ilgilenmedin.belki basitçe bi facebook muhabbeti olabilir ama tam tersi de olablrr.belki yorumuma kızıcaklar kızlar ama benim düşüncem değil senin yerine koyarak yazmaya çalışıorm ..aynı olay benzerni ben yaptm erkk arkdşma ama eksik olan bişiler vardı ilşkimde ben o ekskliği tammladm.umarım canm sende bulursun..sonçtan haberdar ettt :sinifsinif: