lütfen bana akıl verin.kafayı yiyecem:((

keşke şehevii duygularına hakim olabilseydin zamanında,şimdi sadece ayrıldığınıza üzülüyor olurdun.

bi anlık şehevii,şehvet duygularıyla "sevdim onun oldum,yattım"felan bunlar böyle basit konular deil.bunuda anlamışsındır umarım canım.hayırlısı olsun hakkında..

inan canım yazdılarını okuyunca farklı kişiler benzer olayları daha yakın zmanda bende yaşadım ama aldatma jabullencek bişey değil acını çok çok ii anlıyorum cevre aile hepsini düşünüyosunn ama zamana bırakcazz herseyii Allahtan dayanma gücü için dua isteyecz umarım kolay geçer bu süreç

keşke şehevii duygularına hakim olabilseydin zamanında,şimdi sadece ayrıldığınıza üzülüyor olurdun.

canım şehevii duygularla bir ilgisi yoktu.sonuçta küçük degildim,üniv.bitirmiştim aklım başımdaydı ve onunla oldugum için hiç pişman olmadım.çünkü ben gerçekten sevdim..onun yaptıgı onun kalleşliği..evet ayrılma sürecinde tabiki buda etkili oldu..çünkü benim için önemliydi,ama o değerini bilmedikten sonra keşke yapmasaydım diye ağlamam.benim acım yine ayrıldıgıma..çünkü beni onunla tutan şey beraber olmam değil sevgimdi..şimdi çok pişman,ayrılacagımı hiç düşünmezdi...

Back
X