• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana akıl verin :(

Benim ayrilcami tahmin ediyor galiba ve bile bile gitti tutucamiz evi boyadi esyalari satin aldi isi zorlastirmak istiyor ama herkez dügünü bekliyor dügün telasinda herkez yüzügü atmamla bitse iyi.. Aslinda cok cesaretliyimdir her konuda ama su yüzügü parmagimdan cikaramiorum sanki büyügü yapmislar gibi bi türlü niyet edemiyorum etmek istesemde duyduklarim devam etmeme tetikliyor sanki beni
Tamam sen duvarlari boyadi diye herkes dugun bekliyor diye yüzüğü atama sonra zindan hayati yasa. Hala cok cesursun bence bu hareketin de cok cesurca. Kim yuzugu atip kurtulmaktansa goz gore göre zindan hayati yasamayi seçer ki? Iyi cesaret lazim yani..

Herşeyi gectim hasta anneni yıpratan bir adam icin burda bizden akil istiyorsun? Gercekten bu kadar şeye ragmen hala akillanmadin mi? Bence sen bize sorma senin ne yapacağın belli. Hala nisanlim beni çok seviyor biliyorum dedigine göre.. ben yine de kisacik bi fikrimi söyliyim rahat edemiycem. Aileni uzen ablanin gecmisini kurcalayacak kadar saygisiz ve sana yasaklar getiren hic bir adami şah da olsa padişah da olsa hayatinda bulundurma. Yazik..
Ben bunu istemiyorum iste ama dedigim gibi engeller cikiyor karsima annemi üzen biri beni haketmiyor ama annem yumurta götüne dayanmis beni siz kanser ettiniz diyor ayleme cok düskünüm eyer umursamaz olsaydim bunari takmazdim bile kafama ben öyle herseye eyvallah diyen biride degilim ama anlatamiyorumki bi sekilde bu yoldan dönmeye niyetleniyorum etrafimdaki herkezin tepkisi degisiyor ablam haric o beni her konuda destekler

Tmm diyor söz veriyor ertesi gün aynisini tekrar yapiyor yine tartisma cikiyor ve yine söz veriyor degisen birsey yok ben yüzügü atmam lazim cünki beni sikma yoksa yüzpgü atarim demem onun icin gecerli bi sey degil yine yapyior yine yapiyor huylu huyundan vazgecermi

ama sen sözünde durmadığı ilk anda tepkini göstereceksin, o kadar çok özür dileyecek ki ikinci bir şans veresin, sen emin oluncaya kadar uğraşacak ama. sonra yeniden yaparsa hoşçakal diyeceksin ve bitecek.

Selulit mi yapiyormus :)) saglimi düsünüyormus ama tabi bunlar gecerli sebep degil sonucta nefes almam bile yasak gibi ..
Nasil saglik dusunme bu? Kanser anneni uzen adamin sagliga duyarliligindan bahsetmeyelim allah askina. Arti kahveye karisan sevgilini bu konuda bi bilinçlendirelim. Stres sağlığa kafeinden çok daha fazla zararlidir. Kahve öldürmez merak etmesin.

Ben bunu istemiyorum iste ama dedigim gibi engeller cikiyor karsima annemi üzen biri beni haketmiyor ama annem yumurta götüne dayanmis beni siz kanser ettiniz diyor ayleme cok düskünüm eyer umursamaz olsaydim bunari takmazdim bile kafama ben öyle herseye eyvallah diyen biride degilim ama anlatamiyorumki bi sekilde bu yoldan dönmeye niyetleniyorum etrafimdaki herkezin tepkisi degisiyor ablam haric o beni her konuda destekler
Benim anlamadigim su zaten. Ailemi dusunuyorum diyosun. Zaten aileni dusunuyosan 1 dk durmamalisin. Adam anneni uzuyor ablanin hayatini sorguluyor. Bugun bunu yapiyorsa yarin evinize geldikklerinde kapidan kovar ailenle görüşmene de yasak getirir.

ama sen sözünde durmadığı ilk anda tepkini göstereceksin, o kadar çok özür dileyecek ki ikinci bir şans veresin, sen emin oluncaya kadar uğraşacak ama. sonra yeniden yaparsa hoşçakal diyeceksin ve bitecek.
Kac kere yapmış ya bunlar sineye cekilecek seyler mi? Kizin kahve icmesine bile karisiyor akil kari degil. Sans vermeye anlam yok.

Tamam ya kizma :D yüzügü atcam zaten buna niyetlenmeseydim buraya gelip bu konuyu acarmiydim hic ? Sadece her kafadan bi ses cikiyor ve cogu yüzügü böyle ufak tefek seyler yüzünemi atacaksin gibi cvplar oluyor namazinda niyazinda dövmez etmez diyorlar buraya yazdimki etrafimdaki insanlarin disinda bu duruma cvp ne gelcek diyeydi ve zaten hepsinizde benim yapmak isteidgim seyi söylediniz en azindan bu düsüncemde artik yanliz hisetmiorum kendimi ;)

Tamam ya kizma :D yüzügü atcam zaten buna niyetlenmeseydim buraya gelip bu konuyu acarmiydim hic ? Sadece her kafadan bi ses cikiyor ve cogu yüzügü böyle ufak tefek seyler yüzünemi atacaksin gibi cvplar oluyor namazinda niyazinda dövmez etmez diyorlar buraya yazdimki etrafimdaki insanlarin disinda bu duruma cvp ne gelcek diyeydi ve zaten hepsinizde benim yapmak isteidgim seyi söylediniz en azindan bu düsüncemde artik yanliz hisetmiorum kendimi :KK66:
Herkesi bosver hayat senin. Sen mutsuz olacaksin onlar değil. Karismayiversinler. Sen aci cekince bu vizir vizir konusanlarin hangisi duracak arkanda? Boşver arkadasim sen icinden geleni yap. Bir de namaz kilmak malesef dovmez kirmaz anlamina gelmiyor artik. Ne 5 vakit namazinda adamlar var aldatan doven.. kisilik meselesi..

canım şimdiden mutlu değilsin ve bir çok yasak koymuş buna
hakkı yok evli bile değilsiniz ki koyduğu yasaklar saçma
evlenince dönüşü zor.iyi düşün cesaretli ol.kalbini dinle
o doğruyu söyler

Merhaba,ben yeni üye oldum ve aslında bakarsanız sorunum yüzüne üye olmak istedim cünki napıcamı bilmiyorum.. Nisanliyim ve iki ay sonra dügünüm olcak ama nisanlimla aramda hep kavga tartisma var beni cok seviyor biliyorum ne yazikki su ıkı ayda yasadıgım tartısmalar beni cok yıprattı.. Sizlere kısa kisa tartısma cıkardıgı kpnuları anlatayım.
Sigara icmemi istemiyor her ictigimde kıkkım ic toplu ayaklabı yasak aynı boydayız dıye redbull yasak kahve yasak makyaj yasak dısarı cıkmam kız arkadasımla bulusmam yasak kiz arkadasımı gectım ablamla dısarı cıkmamı bıle istemiyor cok sıkıstırılmıs hisedıyorum kendımı nefes alamıyorum artık hergün mutsuz edıyor bıgün lavgasız gecmıyor günümüz napcam ben sımdı hic bilmiyorum :KK43: annem elalem ne der ıkı ay kalmıs yüzügü atamassın dıyor. Lütfen yasamis olan varsa yardım etsin
El alem nişan atarsan 2 gün konuşur 3. gün unutulur ama evlendikten sonra yaşananları sen hiç unutmazsın emin ol ...

Elalemin ne dedigi mi onemli,senin mutlulugun mu?

Ne esirsin,ne köle! Boyun egme canim ne alaka!!

Değil 2 ay 2 gun bile kalsa bu adamla evlenilmez. Hayati zindan edecek sana. Nasil bir kafa yapisi anlamiyorum ablayla gezmek bile yasak  :KK47:

Merhaba,ben yeni üye oldum ve aslında bakarsanız sorunum yüzüne üye olmak istedim cünki napıcamı bilmiyorum.. Nisanliyim ve iki ay sonra dügünüm olcak ama nisanlimla aramda hep kavga tartisma var beni cok seviyor biliyorum ne yazikki su ıkı ayda yasadıgım tartısmalar beni cok yıprattı.. Sizlere kısa kisa tartısma cıkardıgı kpnuları anlatayım.
Sigara icmemi istemiyor her ictigimde kıkkım ic toplu ayaklabı yasak aynı boydayız dıye redbull yasak kahve yasak makyaj yasak dısarı cıkmam kız arkadasımla bulusmam yasak kiz arkadasımı gectım ablamla dısarı cıkmamı bıle istemiyor cok sıkıstırılmıs hisedıyorum kendımı nefes alamıyorum artık hergün mutsuz edıyor bıgün lavgasız gecmıyor günümüz napcam ben sımdı hic bilmiyorum :KK43: annem elalem ne der ıkı ay kalmıs yüzügü atamassın dıyor. Lütfen yasamis olan varsa yardım etsin
Nişanlı yken böyleyse evliyken düşünemiyorum bile bence zararın neresinden dönersen kardir

O elalemi anneniz düşüneceğine şöyle düşünsün bence,
Kızım ewlendikten sonra baba ewine gelirse ozaman daha kötü olabileceğini düşünsün.
Yatmadın kalkmadın nişanlısın sonuçta...
Bence ewlendiğin de böyle bir adamla daha da çok mutsuz olursun..

Elalem iki gün konuşur sonrasında başka bir konu bulup sizi unutur.. Evlilikten dönmesi daha zor Babaniza ya da başka bir aile büyüğüne de açın konuyu şuan böyle ise evlendikten sonra daha da aşırı olur tavırları .. Unutmayın evlilik şirinler diyarı değil...

Back
X