Evet akıl verin diyorum çünkü sevgiden dolayı akıl tutulması yaşıyorum.
1,5 yıllık çalkantılı bi ilişkim var. İlişkimizin başından beri sorunlar, dertler hiç eksik olmadi diyebilirim. En büyük sorunumuz genel olarak erkek arkadaşımın "sözde" maddi imkansızlıkları. Sözde diyorum çünkü artik bu konudaki iyi niyetimi kaybettim. Benden defalarca borc istedi. Tabikide sevdigim zor durumda olunca, benimde durumum iyi olunca hic dusunmeden verdim. Miktarında, paranın hesabında degilim. Zaten bir süre önce borcunun küçük bir kısmını ödedi. Ve Bana yakın zaman once eski sevgilisine para gonderdigini soyledi . Kızın durumu cok kötüymüs vs vs bir sürü kötü durum içinde olduğunu anlattı, haliyle bir şey diyemedim senin bileceğin şey bu dedim. Ama içim içimi yedi. Emin olun ki kıskançlıktan değil. Sadece bana o kadar borcu varken , gidip eski sevgilisine yüklü miktarda para göndermesini kaldıramadığımdan. Cok sık gorusemiyoruz bu para mevzusundan dolayi. Bu konu hakkindaki goruslerinizi merak ediyorum cunku ben olaylara kesinlikle objektif bakamiyorum, bir yanim kullanildigimi soylerken diger yanim kendimi ayipliyor zor durumda iste ne kadar ayıp şu düşündüklerin diyorum... Diyorum diyorum... Sizler ne diyorsunuz?