Lütfen bana bi akıl verin

Adinnida

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
45
13
3
30
Doktor değerlerin düşük yumurtlama olmuyor şuan dedi adetimin 3. Günü gelmemi söyledi şimdi ben ne yapmalıyım bebisim olur mu benimde :((

Bence imkansız olsa söylerdi doktor mutlaka
Belki bir tedavi ya da müdahale gereklidir olur tabi Canını sıkma

Umarım olumsuz kötü bisey olmaz Rabbim banada tattırır annelik duygusunu sizin cocugunuz varmı başınıza böle bisey geldmi

evet..tam iki yıldır uğraştım bebek bebek diye doktorlar,kürler,ilaçlar bıkmıştım artık ve umudumu kesip durumuma razı olduğum bir anda hamile olduğumu öğrendim :) sen elinden geleni yap ve tevekkül et..o güzel allahımdan taaa yüreğinin içinden gelerek iste hayırlısını iste vallahi oluyor

Doktor değerlerin düşük yumurtlama olmuyor şuan dedi adetimin 3. Günü gelmemi söyledi şimdi ben ne yapmalıyım bebisim olur mu benimde :KK43:(
ilaç yada iğne tedavisine başlayacaktır. değerlerin düşük derken hangi testleri yaptı. adetin kaçıncı günü yaptı vs. lab. sonuçlarının fotosunu koyabilirsin.

Canım sonuçlar doktorumda şuan progesteron tahlili yaptı değerlerin dusuk yumurtlama olmuyor şuan dedi adetimin 3. Günü gelmemi istedi

Doktor değerlerin düşük yumurtlama olmuyor şuan dedi adetimin 3. Günü gelmemi söyledi şimdi ben ne yapmalıyım bebisim olur mu benimde :KK43:(

Olur tabiki doktorlar cok acımasız ve soğuk kanlı tek doktorla kalma ne kadarlık evlisin kaç yasındasn

1 senedir 21 yaşındayım doktorum iyi aslında ama nasıl bi tedavi uygulayacagni insan bi söyler ama demi

1 senedir 21 yaşındayım doktorum iyi aslında ama nasıl bi tedavi uygulayacagni insan bi söyler ama demi

Söylemedi mi ? Tuhaf yani ama üzülöe inşallah olur bende 21 yaşındayım 2 senelik evliyim benimde olmadı bebişim 4 ay önce hamile kaldım ama bebegimin kalbi durdu ve düşük yaptım çok kötü bişey allah kimseye yasatmasn bende bugün öğrendim işte 3+3 hamileuim ve ben arı sütü bal polenle hamile kaldım sende dene istersen

Ne ise yarıyo ki canm o

Okadar çok yararı var ki en önemlisi yumurtalıkların düzene sokuyor spermi arttırıyor hamile kalmaya büyük bir faydası var ben gecen ay basladım bu ay hamileyim tabi allah veriyor ama bence arı sütü bal polen bunlarında büyük faydası var

bana da aynılarını dedi doktor 3. gün gittim yumurtlama olmamış falan dedi ben panik :rolleyes:
sonra ilaç falan verdi 15 gün kullandım ramazan girdi bıraktım sonra hamile olduğumu öğrendim :KK54:
panik yapma doktorun dediğini yap :KK66:

bana da aynılarını dedi doktor 3. gün gittim yumurtlama olmamış falan dedi ben panik :rolleyes:
sonra ilaç falan verdi 15 gün kullandım ramazan girdi bıraktım sonra hamile olduğumu öğrendim :KK54:
panik yapma doktorun dediğini yap :KK66:

Ne kadarlık hamişsin peki şuan :)

Back
X