Rahimde varis

bsrmbsrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2018
107
34
98
30
Merhaba arkadaslar daha önce kalp durmasından dolayı 2 kez düşügüm olmuştu. Şimdi tekrardan doktora gittigimde rahimimde varis olduğunu söyledi. Gebelige engel değil dedi ama internette sonrada okuyunca düşük riski var diye okudum. Genetik test yaptirdım sonuç 1 ay sonra cikicak ama doktorum biz yine deniyelim tekrardan olucak diye birşey yok dedi. Kafana birsey takip stres yapma dedi ama nasıl yapmiyim 3 kez ya başıma ayni sey gelirse diye de korkuyorum acaba bu düsükler varisten mi kaynaklaniyor diye düşünüp stres yapiyorum. Daha önce basina gelen var mı acaba. Varisin hiç mi etkisini de hissetmiyorum açikcası

Doktorunuza güvenmiyorsanız isterseniz farklı bir doktorun hatta bu konuda uzmanlığı olan bir doktorun daha görüşünü alın

Doktorunuza güvenmiyorsanız isterseniz farklı bir doktorun hatta bu konuda uzmanlığı olan bir doktorun daha görüşünü alın
Kendisine 3 kere gittim kurtajimi doktorum yaptı aslinda çok iyi ama bilmiyorum ilk defa duydum böyle birşeyi daha önce başka doktorlar söylemişti. Kafam gercekten Allak bullak oldu.

Back
X