lütfen bana bı fıkır verın...

kızlar benım kendı ewımden bahsedıyoruz odama gırebılmem ıcın kımseden ızın alıcak degılım olaydan sonra eger esım geıp bkma boyle boyle oldu deseydı yıne canım yanmazdı lutfen bıraz kendınızı koyun yerıme resmen dıs kapının mandalı havasına buruduler benı sınırlenmekte ve tepkımı koymakta bana goree haklıyım tekrar tekrar soyluyorum bunu basta bana soyleyen esım we aılemle ılgılı herseyı ban anlattıran esım sı8mdı bızım aılemızın özel bı konusu var dıyemezzz kusura bakmayınn bende buna tepkısız kalıp tamam deyıp oturamam lutfen bıraz empatı kurmaya calısın kaynanam bana daha onceden hıc bısey yapmamıs melek gıbı bı kaynana olsa vardır bı bıldıgı der otururum ama gıttıgım her yerde kaynanan gecen gun senın hakkında bunu dedı denmesı de herseyı dusunmenıze sebep oluyor dmem okı kaynanamın o an tansıyonu cıkmamıs dahı olsaydı aynı seylerı yapacagından hıc kuskum yokkk ewe temızlıge gelen kadına bıle sızın dedıkodunuzu yapıyorsa artık yaptıgı hıcbırseyde ıyı nıyet bekleyemıyosunuz hıc suphesızkı o gunkı soylesız tarzıda iyi nıyetle soylenecek br tarz degıldı....ama herkesın dusuncesınede saygı duyuyorumn fakat ben boyle dusunuyorum..

nasıl olsa siz anlamayacaksınız,ne kadar anlatsam da hayata bakışınız belli sizin...
eşinizin ailesine göre onların kızı değil sadece oğlunun karısısın,bunu zaten sana bin kere hissettirmişlerdir...bu kadar içlerine girmek istemek niye?

ailelerin özeli vardır,ben de nişanlıma çok güvenirim ama öyle gevşek ağızlılık yapıp bütün ailemi dökmem ortaya,ki eminim o da öyle yapıyodur.benim ailemin özel meseleleri sadece ben izin verdiğim kadar ilgilendirir onu.aynı şekilde beni de...
çok saçma kendi evinizde dahi olsa gizli konuşulduğunu bildiğiniz bir ortama dalıp,sonra da "bana anlatmadılar üüü" diyip ağlamanız...
eşinizin bişey söylemesini,durup dururken annesine karşı çıkmasını beklemeniz...

Son düzenleme:
k.validem benim evime gelecek,bana özel bişey konuşuyorum sen diğer odaya geç diyecek öyle mi? e bi de kovsaymış bari,tam olurmuş..eğer özelse kendi evinde konuşacak,çok ayıp yaptığı.siz de o ailenin gelini değil misiniz,özel olan ne olabilir ki? yeri gelince kızım demeyi biliyorlar ama.duruma göre bi kızları oluyoruz bi gelinleri :)

bence sakin davranmakla iyi etmişsiniz,olay çıkarmanın lüzumu yok.zaten hatanın büyüğü eşinizde,orada annesine düzgünce o benim eşim,gizlimiz saklımız yoık demeliydi.ama yapmamış.çocuk konusunda bişey diyemem çünkü önemli bir konu bu.

Back