Meraba kızlar çok acil yardima ihtiyacim var 6 aylik evliyim bende sizin gibi cocuk sahibi olmak istiyorumm.. en son adetim 14 şubat 6 martta ilskide bulunduk bugun 16 si hatta 17 si adet olmadim Ve hic bir belirti yok adet olcakmişim gibi... adetlerim hep duzenlidir ama ilk defa 2 3 gundr olmadm hala sizce hamile kalms olablrmiyim ne yapmaliyim bana bilgi verin bide yumurtlama zamaninda ilski olmadigi icin sizce ne hamile kalma sansim varmi lutfen yazinnn kafayi ycem yoksaatesekkrler smdidenn
Ne zaman tutacagi hic belli olmuyor hayatim adet gununden bir iki gun once bile cikabiliyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kislar tahminen ilskinin uzerinden on uc on dort gun gecsin derim normal bir siklustede zaten adet zamani yumurtlamadan oniki on uc gun sonra oluyor onun icin dedim adete iki gun kala da cikabiliyor diye
cnm yarın ılk ısın bır test alıp yapmak olsun sılıkte olsa testte cıkıyo gunun gecmese bıle cıkıyo en azından bnm cıkıyo :) hayırlısı olsun bu arada tutacaksa yumurtlama donemıne falanda bakmıyo ayrıcacokta umut baglama olmayada bılır cnm herseye hazırlıklı ol
Bebisim adet gunun gectimi
Cok tesekkur ederm cvp verdigin icin canm.. kafam cok karisik idrar testi kesin sonuc verrmi ki kan testi mi yaptrmaliyim yoksa
O hassas testlere kucuk bi servet harcamisimdir bir bucuk yilda heralde adetim iki gun gectiginde normalde de hassastada silik ikinci cizgi cikmisti
sabah ılk ıdrarınla hemn bı test yap hafıfte olsa cızgı cıkarsa hemn saglık ocagına gıt kan testı ver emın olmak adına % 99 sonuc dogru cıkıyo senın ıkı uc gun gectıyse nette cıkabılır cızgı[/QUOT
Agzindan bal damlyooor canm benmm insallah dedgin gibi olurr yarin ilk isim test almak hangi testi aliym adi nedir bunun dandikleri de var sanrm :)
Owww hic merak etme varsa bisey cikar zaten rahat ol geceli bikac gun olmus bosversene guselim on gun gecmesi gerekiyor falan laflari onlar istisna gec dollenme falan keseyi gorursun allahin izniyle on gun gectimi varsa bisey normal idrar testlerinde cikar yoksa cikmas rahat ol
kan testi yaptırın. pozitif çıkarsa 5. haftadan sonra da keseyi görmek için ultrasona gidersiniz.. hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?