Herkese merhaba;ben 1,5 senedır nısanlıyım ve nısanlık 15 aylık vatanı gorevını tamamlamak ıcın askere gıttı suan donmesıne tamı tamına 3 ay var evet cok az kaldı.ve bız kız tarafı olarak ustumuze dusenı yapıp hazırlıklarımızı hız kesmeden surduruyoruz.nısanlım babasıyla ortak bır sırket daha dogrusu tıcaretle ugrasıyo..ama su kriz onları cok sarstı..iflasın eşiğine geldıler benım dısımda butun aılem bu yaz dugun olacagına kendılerını cok hazırladılar tabı benım durumdan haberım oldugu ıcın hıc sevınemıyorum durumları acayıp kotu dusun adam askerdekı ogluna bıle para gonderemezken bızı nasıl evlendırecek ben calısmıyorum calıssam da elımden ne gelırkı ustune ustluk ıstanbula gıdecem gelın olarak bu dugun ısı askıya alınacak gıbıme gelıyo:1no2:aıleme bunu nasıl anlatırım kayınpederde babamı hıc aramıyo ınsan arar bır durumunu ızah eder kafayı yıcem nısanlıma destek olmak ıstıyorum ama ınanın hıc okadar kolay deıl.her genc kızın hayalıdırı mutlu mesut bır dugun dernek kurmak ne olur bana bır akıl verın ınanın hersey cok kotuye gıdıyo:çok üzgünüm::çok üzgünüm: