- 24 Ağustos 2019
- 5
- 0
- 86
- Konu Sahibi Nilaydemir33
-
En güzel intikam umrunda olmadığını göstermektir. Onları görünce gülün. Her zamankinden daha neşeli görünün. Nasıl sinir olacaklar göreceksiniz.Merhabalar. Artık kendimden korkuyorum. Beş aylik bir ilişkim oldu ve bu kişi benimle olan ilişkisini bitirmeden aynı iş yerinden başka biriyle görüşmeye başladı.Ben farkedip söyleyince haklıymış gibi cirkeflesti ve bitti. Benim yanımda pek dolanmiyorlar ama onları görmek ,duymak beni kahrediyor. Ben ortak düşmanlarının şu an. Dayanamıyorum artık,adam yeminler içiyor ilişkileri olmadığına ama tabi ki var. Benim içimi soğuyacak tavsiyelerinize ihtiyacım var
Onlarla kavga etmekten,depresyona gitmekten,iş ortaminda küçük dusmektenNeden kendinizden korkuyorsunuz?
Malesef tayin isteme şansı yok hicbirimizinÖncelikle sakin olun hiçbir ilişki, hiçbir erkek sizden önemli değil bunun farkına varın.
Hayata bir kez geliyoruz, belki son günümüz bugün onu da bizim kıymetimizi bilmeyen adamlara ağlayarak mı geçireceğiz canım.
Yaşadıklarınız kolay değil ama bence tek çare o işyerinden bir an önce uzaklaşmak, biraz da olsa birikiminiz varsa iş bulana kadar en azından işsiz kalmanız bile aynı ortamda psikolojinizi bozmaktan iyidir.
Hazir yaz geldi, izin alin tatile gidin, kafa dinlerseniz sakinlesirsiniz.Onlarla kavga etmekten,depresyona gitmekten,iş ortaminda küçük dusmekten
icinizin sogumasi icin daha yapmasini bekliyorsunuz ki sizinle iliskisi varken başkasıyla gorusmus bu ondan nefret edip uzaklasmaniz icin buyuk bir neden yaniMerhabalar. Artık kendimden korkuyorum. Beş aylik bir ilişkim oldu ve bu kişi benimle olan ilişkisini bitirmeden aynı iş yerinden başka biriyle görüşmeye başladı.Ben farkedip söyleyince haklıymış gibi cirkeflesti ve bitti. Benim yanımda pek dolanmiyorlar ama onları görmek ,duymak beni kahrediyor. Ben ortak düşmanlarının şu an. Dayanamıyorum artık,adam yeminler içiyor ilişkileri olmadığına ama tabi ki var. Benim içimi soğuyacak tavsiyelerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?