- 1 Ağustos 2015
- 66
- 6
- 1
- Konu Sahibi celinedion
-
sapıtmaz ama eline geçeni fırlatır e sapıtır demek.niye kavga edecek duruma düşüyorsunuz buradaki soru bu sanırımÖncelikle Merhabalar.. Diğer açdığım konuları az cok bilen vardır pek huzurlu gitmeyen evliliğimizi olumsuz etkileyen bir sorunumuz Alkol ! Onun dışında eşim benı ben onu severiz yani alkol olmadığı günler cok mutluyuzdur aramız cok ıyıdır hatta ben onun üstüne oyle bi düşerim ki kızar sakasına sevginle boguyorsun beni diye ama içtiği zaman bana geliyolar deliriyorum.. Ayrılmayı cok denedım boşanmayıda cok düşündüm her gün içmez 3 4 günde bir içer bazen 2 günde bir belli olmaz yani bazen haftada bir ama içer ve 1 2 tanede içmez baya içer ama sapıtmaz kavga edince hakaret eder sadece yada ben cok ustıne gıdersem elıne geçenı fırlatır bu alkol sorununu çözemedik ailensinden de bi destek yok bı gun evet ben cok hata yapıyorum yapmamalıyım diyor 2 gün sonra ben içicem beni boğma diyor ben ise hemen pes etmek istemıyorum tedavı olmak istemıyor bunun dışında ne yapabilirim ?
Bu huzurlu gitmeyen evliliğe alkolik kocaya birde bebek yapmışsın tebrik ederim.Öncelikle Merhabalar.. Diğer açdığım konuları az cok bilen vardır pek huzurlu gitmeyen evliliğimizi olumsuz etkileyen bir sorunumuz Alkol ! Onun dışında eşim benı ben onu severiz yani alkol olmadığı günler cok mutluyuzdur aramız cok ıyıdır hatta ben onun üstüne oyle bi düşerim ki kızar sakasına sevginle boguyorsun beni diye ama içtiği zaman bana geliyolar deliriyorum.. Ayrılmayı cok denedım boşanmayıda cok düşündüm her gün içmez 3 4 günde bir içer bazen 2 günde bir belli olmaz yani bazen haftada bir ama içer ve 1 2 tanede içmez baya içer ama sapıtmaz kavga edince hakaret eder sadece yada ben cok ustıne gıdersem elıne geçenı fırlatır bu alkol sorununu çözemedik ailensinden de bi destek yok bı gun evet ben cok hata yapıyorum yapmamalıyım diyor 2 gün sonra ben içicem beni boğma diyor ben ise hemen pes etmek istemıyorum tedavı olmak istemıyor bunun dışında ne yapabilirim ?
Bebeğiniz de olacakmış. Alkol bağımlısı bir baba ile nasıl çocuk büyütülür ki? O bebeğe yazık değil mi?Öncelikle Merhabalar.. Diğer açdığım konuları az cok bilen vardır pek huzurlu gitmeyen evliliğimizi olumsuz etkileyen bir sorunumuz Alkol ! Onun dışında eşim benı ben onu severiz yani alkol olmadığı günler cok mutluyuzdur aramız cok ıyıdır hatta ben onun üstüne oyle bi düşerim ki kızar sakasına sevginle boguyorsun beni diye ama içtiği zaman bana geliyolar deliriyorum.. Ayrılmayı cok denedım boşanmayıda cok düşündüm her gün içmez 3 4 günde bir içer bazen 2 günde bir belli olmaz yani bazen haftada bir ama içer ve 1 2 tanede içmez baya içer ama sapıtmaz kavga edince hakaret eder sadece yada ben cok ustıne gıdersem elıne geçenı fırlatır bu alkol sorununu çözemedik ailensinden de bi destek yok bı gun evet ben cok hata yapıyorum yapmamalıyım diyor 2 gün sonra ben içicem beni boğma diyor ben ise hemen pes etmek istemıyorum tedavı olmak istemıyor bunun dışında ne yapabilirim ?
Birşey yapamazsın adam alkol almadan duramıyor işte,
Tek yapacağın tedaviye ikna etmek olay bu !
Eşiniz alkolik olmaya çok yakın.Henüz değil olsaydı sabah gözünü açar açmaz içmeye başlardı.Şu an size karşı gelmeye ve kendi alışkanlığını size kabul ettirme safhasında.Çok acele edin ve ikna edin.Yoksa dönüşü daha zor bi yola gidiyor eşiniz.Kolaylıklar
alkol alinca mi hakaret ediyor alkol aldiginda siz ustune gidiyorsunuz diye mi hakaret ediyor ikisi farkli benim gozumde eger siz ustune gitmeden hakaret sapitma yoksa bence icmesinde mahsur yok 2-3 de bir icen adam oncedende iciyordur madem sorun teskil ediyordu en basta kabul etmeyecektiniz
sizin yasam tarzinizi bilemem ama benim acimdan her gun icse de fark etmez eger sarhos olmuyorssa ustune gitmeyin bakalim ne olacak belki cok baski yaptiginiz icin vazgececgi varsa da vazgecmiyordur ?Hayır alkol aldıgında durup dururken hakaret etmez ben sınırlenırım olay buyur oyle yapar ne yapacaksa yada bana cok sınırlenmıştır içmiştir uğrasır benımle bıseyler kırmaya çalısır . Önceden de içiyormuş ama ben bilmiyordum yanı arada bir sosyal içici sanıyordum kı oyle olsa keske arada bır içse sorun degıl ama içkiyi hayatı olmuş resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?