• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bana bir akil verin :(

hus3545

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
2.677
2.608
133
34
izmir
Merhaba,
Ben birine aşık oldum.O kişi de bundan 7 sene oncesinde birlikte olduğum ve hic bir sucum yokken benden ayrilan eski sevgilimin arkadasi.birlikte gezi yapiyoruz fotoğraf çekiyoruz ve cok guzel vakit geciriyoruz.gunden gune ondan etkilenmeye basladim ve uzun zamandir da eski sevgilimle gorusmuyorlar.Beni abisi ve yengesiyle tanıştırdı ve suan yengesiyle cok iyi arkadas olduk.yengesi eltim olmani cok isterim yasanan yasandi gecmiste kaldı biz seni seviyoruz ailecek ve istiyoruz diyor hatta kayni ile konusmus (asik oldugum cocuk) ona biraz citlatmis birlikte olsana diye oda cok guzel bi kiz oldugumu ve beni cok begendigini soylemis hatta tam evlenilecek kiz demis cok cok iyi bir insan demis benim icin ama aramizdaki tek engel eski sevgilimmis :KK43: yengesine ve abisine durumumu anlattim onlar israrla kendisine acilmami istiyorlar ailesi beni istiyor.hafta sonu görüştükama yapamadım hareketlerinden benden etkilendiği ve hoşlandigi kesin tam bir sevgili gibi davraniyor birlikteyken ama adimiz belli degil istiareye yattim ve ilk gun onu gordum uzerinde yesil kazakla ikinci gunde annemi gordum piknige gitmisiz ve masamizda bir suru insan var tanimadigim ruya tabirine baktim hepsi hayirli anlama cikiyor ben ne yapmaliyim sizce ne olur akil verin :KK43:

Eski sevgili adindan belli eski :) ikinizde akilli olun birbirinizi seviyorsaniz gelecekte mutluolmaniz mumkun ve bunu lutfen kendi ellerinizle geri itmeyin bunu once sen kendine telkin et kendini bunun dogru olduguna inandir ardindan hoslandigin cocuga soyle ben dusunuyorum ki oda aynen seningobi dusunucektir akli basinda biriyse :)
Omur boyu mutluluklar dilerim

Ailesiyle bu konulara niye girdin ki?
Yengesiyle aramiz cok iyi ve ben artik icimde tutamicak hale geldim onun bana karsi ilgisi olup olmadigini merak ettim ilgisi vardi ama emin olamiyordum bu yuzden dayanamadim ve anlattim onun soylediklerini duyunca :(

Ben olsaydım söylerdim aşık olduğumu yuzune

Adamı gerbirisi istiyorsan konuş, anlat hissettiklerini. Ama eski sevgilinden dolayı olmaz derse de üzülme. Kokuşmuş zihniyetli bir insandan çabucak kurtulmuş olursun.
Gercekten istiyorum cok beyfendi cok duzgun isinde gucunde birisi korkum sadece ya kabul etmeyip bide uzerine arkadaşligimizi bitirirse bu kadar düzgün birini kaybetmek istemiyorum :(

Eski sevgili adindan belli eski :) ikinizde akilli olun birbirinizi seviyorsaniz gelecekte mutluolmaniz mumkun ve bunu lutfen kendi ellerinizle geri itmeyin bunu once sen kendine telkin et kendini bunun dogru olduguna inandir ardindan hoslandigin cocuga soyle ben dusunuyorum ki oda aynen seningobi dusunucektir akli basinda biriyse :)
Omur boyu mutluluklar dilerim
Ben kendimden eminim canim ama soylersem ya beni istemezse ve arkadasligimizi da bitirirse diye korkuyorum :(

Gercekten istiyorum cok beyfendi cok duzgun isinde gucunde birisi korkum sadece ya kabul etmeyip bide uzerine arkadaşligimizi bitirirse bu kadar düzgün birini kaybetmek istemiyorum :KK43:

iyide işte o yüzden arkadaşlığınızı bile bitirse kaybeden sen olmuş olmuyorsun..

Yengesiyle aramiz cok iyi ve ben artik icimde tutamicak hale geldim onun bana karsi ilgisi olup olmadigini merak ettim ilgisi vardi ama emin olamiyordum bu yuzden dayanamadim ve anlattim onun soylediklerini duyunca :KK43:
Canım o çocuk çoktan anlamıştır senin ilgini. Gerçekten niyeti olanı görüşmediği eski arkadaşı bağlamaz. Kendini biraz geri çek bence

Ben olsaydım söylerdim aşık olduğumu yuzune
Ah bilsen ne kadar cok soylemek istedigimi icim icimi kemiriyor daha once birine acildim ama sonu husran oldu beni istemedi bunun benden hoslandigi kesin hareketleri nornal birarkadas gibi degil ama madem beni begeniyor ve evlenilcek kiz diyor neden acilmiyor :(

Gercekten istiyorum cok beyfendi cok duzgun isinde gucunde birisi korkum sadece ya kabul etmeyip bide uzerine arkadaşligimizi bitirirse bu kadar düzgün birini kaybetmek istemiyorum :KK43:

Hoşlandığınız insandan arkadaş olmaz zaten. Konuşun. Olacaksa olur olmayacaksa aklınızda kalmaz.

Ben kendimden eminim canim ama soylersem ya beni istemezse ve arkadasligimizi da bitirirse diye korkuyorum :KK43:
Canim peki arkadasliginin seni daha da fazla uzecegini biliyomusun ileride ? Sen kendinden eminsen ben de senin onu inandiracagindan ikna edeceginden eminim olmadi yin tedirgin oluyosan herkezi devreye sok onun ailesinide bu gun x ile konusucam beni reddederse lutfen sizde konusun akli basina gelsin beni seviyosa bunu kafasina takmasin dogrulari ona gosterin de yardimci olucaklardir kesin :)

Eski eskide kalmış üzerinden yıllar geçmiş çocukmussunuz buyumussunuz zaman farklı ortam farklı düşünceler farklı o nedenle geçmişi birakip yola devam etmek gerek bencede konuşun eğer onun öyle bir düşüncesi yoksa yol yakınken daha fazla bağlanmadan da uzaklaşın yoksa adi.konulmamış bir ilişkide siz kaybeder, siz üzülürsunuz kendinize bunu yapmayın
Eğer öyle bir düşünce de yoksa arkadaşlarinixla nasılsanız öyle takılın

Canim peki arkadasliginin seni daha da fazla uzkarşısınailiyomusun ileride ? Sen kendinden eminsen ben de senin onu inandiracagindan ikna edeceginden eminim olmadi yin tedirgin oluyosan herkezi devreye sok onun ailesinide bu gun x ile konusucam beni reddederse lutfen sizde konusun akli basina gelsin beni seviyosa bunu kafasina takmasin dogrulari ona gosterin de yardimci olucaklardir kesin :)
Aslinda desem ailesine konusurlar cunku beni cidden cok begeniyor ve seviyolar abisi bile cik karşısına catir catir soyle dedi sonra soylemedim diye hayatina baskasi girerse uzulursun diyo ama ben utandim yapamadim iste:(

Back
X