Merhaba,
Ben birine aşık oldum.O kişi de bundan 7 sene oncesinde birlikte olduğum ve hic bir sucum yokken benden ayrilan eski sevgilimin arkadasi.birlikte gezi yapiyoruz fotoğraf çekiyoruz ve cok guzel vakit geciriyoruz.gunden gune ondan etkilenmeye basladim ve uzun zamandir da eski sevgilimle gorusmuyorlar.Beni abisi ve yengesiyle tanıştırdı ve suan yengesiyle cok iyi arkadas olduk.yengesi eltim olmani cok isterim yasanan yasandi gecmiste kaldı biz seni seviyoruz ailecek ve istiyoruz diyor hatta kayni ile konusmus (asik oldugum cocuk) ona biraz citlatmis birlikte olsana diye oda cok guzel bi kiz oldugumu ve beni cok begendigini soylemis hatta tam evlenilecek kiz demis cok cok iyi bir insan demis benim icin ama aramizdaki tek engel eski sevgilimmis

yengesine ve abisine durumumu anlattim onlar israrla kendisine acilmami istiyorlar ailesi beni istiyor.hafta sonu görüştükama yapamadım hareketlerinden benden etkilendiği ve hoşlandigi kesin tam bir sevgili gibi davraniyor birlikteyken ama adimiz belli degil istiareye yattim ve ilk gun onu gordum uzerinde yesil kazakla ikinci gunde annemi gordum piknige gitmisiz ve masamizda bir suru insan var tanimadigim ruya tabirine baktim hepsi hayirli anlama cikiyor ben ne yapmaliyim sizce ne olur akil verin