• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bana bir akil verin :(

Uzaktayken cok sık telefonla görüşen insanlar değiliz mesajlasiyoruz zaten kendisi cok yogun çalışıyor telefonla pek ilgilenmeyi seven biri degil surekli bi iletisim halimiz yok yapmadığım zaman laf carpiyor iyiyim sagol sen nasılsın diyor :) kizla cok yakin arkadas olduk eside öyle abim gibi davraniyor cok bisey paylasmiyodum zaten ama bunu en son onunda fikrini duyunca dayanamayip soyledim :KK43:

Görüşmekten kastım iletişim halinde olup olmamanizdi

Ailesi ile ilgili iletişimi kesin demiyorum sadece paylaştığınız anlattığınız konulara dikkat edin mutlaka iyi insanlardır lafım yok ama insanların iyilikleri kötülükleri karşı karşıya geldiginide çıkar sonuçta eğer bir evlilik olursa ikinizde gelin olacaksınız ve mutlaka bir kıyaslama olacaktır siz oluruna bırakip mesafeli samimi olun zarar gelmez size mutlaka bir çizginiz olsun zarar etmezsiniz

Cok istiyorum demeyi ama nasil gircem konuya nasil dicemmm telefonda söylemesin demis abisi direk yuzune soylesin demis kardesime kiyamam şimdi sok olcak demis ne yapacagini bilemez o demis :)
Offf bi anda söyleyin bence. Sakin bi anda sessizlik olduğu anda seni seviyorum deyin. Ahh çok heyecanlı bizi haberdar etmezsen alınırim valla

Cok istiyorum demeyi ama nasil gircem konuya nasil dicemmm telefonda söylemesin demis abisi direk yuzune soylesin demis kardesime kiyamam şimdi sok olcak demis ne yapacagini bilemez o demis :)
Offf bi anda söyleyin bence. Sakin bi anda sessizlik olduğu anda seni seviyorum deyin. Ahh çok heyecanlı bizi haberdar etmezsen alınırim valla

Selam kizlar,
konuyu takip edeceginizi soylemistiniz bende sizleri merakta birakmak istemedim birsey soylemedim çocuğa oda bana soylemiyot ben soylememe karari aldim cunku gorustugumuz zaman hersey guzel ayri kalinca dogru düzgün iletisim halinde bile degiliz hafta sonu gelecek demisti gelmedi gelmedigi gibi haberde vermedi ben gelmeyeceğini yengesinden duymuştum zaten ama kendisine sormadim soylemedimde o bana der belki diye ama demedi konuşmuyoruz çünkü bu yuzden kendimi artik geri cekme karari aldim cunku bu sekilde ben üzülüyorum yazarsa eyvallah cevap veririm yazmazsa umurumda bile olmayacak artik bu sekilde gel gitleri olan bir insana umitlerimi umutlarimi baglamak istemiyorum... :(

Selam kizlar,
konuyu takip edeceginizi soylemistiniz bende sizleri merakta birakmak istemedim birsey soylemedim çocuğa oda bana soylemiyot ben soylememe karari aldim cunku gorustugumuz zaman hersey guzel ayri kalinca dogru düzgün iletisim halinde bile degiliz hafta sonu gelecek demisti gelmedi gelmedigi gibi haberde vermedi ben gelmeyeceğini yengesinden duymuştum zaten ama kendisine sormadim soylemedimde o bana der belki diye ama demedi konuşmuyoruz çünkü bu yuzden kendimi artik geri cekme karari aldim cunku bu sekilde ben üzülüyorum yazarsa eyvallah cevap veririm yazmazsa umurumda bile olmayacak artik bu sekilde gel gitleri olan bir insana umitlerimi umutlarimi baglamak istemiyorum... :KK43:
Hmm üzüldüm canım ya sen bilirsin ne diyim hakkında hayırlısı olsun

TE="Gunbatimiii, post: 49531318, member: 645388"]Hmm üzüldüm canım ya sen bilirsin ne diyim hakkında hayırlısı olsun[/QUOTE
Amin tatlim benim Allah hepimiz icin hayirlisi ne ise onu nasip etsin Rabbim neylerse güzel eyler...

TE="Gunbatimiii, post: 49531318, member: 645388"]Hmm üzüldüm canım ya sen bilirsin ne diyim hakkında hayırlısı olsun[/QUOTE
Amin tatlim benim Allah hepimiz icin hayirlisi ne ise onu nasip etsin Rabbim neylerse güzel eyler...
Gelişme olursa haberdar et

Back
X