• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana bir öneri

minikkoalaaa

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2024
16
11
8
29
Ben sitede oturuyorum ve burada kapı önünde ayakkabı çıkarmak bırakmak yasak. Evime misafir gelmesi resmen kabusum oldu çünkü gelen kişiler içeri sormadan ayakkabıyla girip ayakkabıyı çıkarıp ayakkabıyla bastıkları yere basıp o çoraplarla halıya basıyorlar. Takıntılı bir insanım dışarının bütün pisliği evimde gibi hissediyorum. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim?

Ben sitede oturuyorum ve burada kapı önünde ayakkabı çıkarmak bırakmak yasak. Evime misafir gelmesi resmen kabusum oldu çünkü gelen kişiler içeri sormadan ayakkabıyla girip ayakkabıyı çıkarıp ayakkabıyla bastıkları yere basıp o çoraplarla halıya basıyorlar. Takıntılı bir insanım dışarının bütün pisliği evimde gibi hissediyorum. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim?
Kapıda bırakmak yasak kısmını anladım da kapıda çıkarmak neden yasak böyle saçmalık hiç duymadım 🤷‍♀️ çıkardığı gibi alıp içeri koyabilir gayet bunda ne gibi sorun oluyormuş

Çıkarıp ellerine alıp ayakkabı dolabına koysunlar
O nasıl siteymiş öyle
Hiç bizim kültürümüze uygun değil :63:
paranız çoksa villa tarzı bir yere taşının orta düzeyde bir gelire sahipseniz klasik apartman dairesi neyimize yetmiyor canım:KK53:

Küçük bir ayakkabılık alıp kapının önüne koyabilirsiniz,bizim karşı komşuda var mesela dikkatimi çekmişti bana o kadar misafir gelseydi alırdım.

Ev terliği ver

Böyle saçmalık mı olur? Kapıda çıkarsınlar içerde ayakkabılık ws dolap içine koysunlar, giderken de alıp ellerine kapıda giysinler.
Kapıda ayakkabı bırakılmaz kısmını yanlış anlamışlar misafirler sanırım.

Kapıda ayakkabı bırakılmaz zatende siz mi yanlış anlıyorsunuz acaba konuyu ayakkabı çıkarmak niye yasak olsun?

Kapıda çıkarmak yasak diye bir kural yoktur malum insanlar uçarak içeriye giremezler ayrıca konuyu açıp konuya bakıp bakıp aktif olup neden yorum yazanlara cevap vermiyorsunuz

Yok ille de benim dediğim gibi diyorsanız kapıdan gelene galoş vereceksiniz girişte alan açacaksınız en azından çıkarırlarken çamuru pisliği galosa dökülür

Ayakkabı kapı önünde mi çıkıyor yoksa içeride mi bunu kim takip ediyor ? Ayrıca ayakkabıyı çıkarıp tam çıkardıkları yere nasıl basabilirler siz ciddi ciddi tedavi olun bu takıntılarla hayatınız zehir olur kendinize yapmayın bunu geçmiş konulara bakarak söylüyorum bunu size
Benim bulduğum çözüm
eve gelenleri içeri ayakkabıyla davet ediyorum girişte halı yok bir mesafeye kadar orada ayakkabılarını çıkarıp ayakkabılığa koyuyorlar o kısmı da her gün temizliyorum bitti gitti ordan tüm şehrin kiri gelip ağzıma gircek değil ya benim bakışım bu ama bu bakışa da tedaviyle geldim
ben 14-15 yaşlarındayken temizlik okbsi yüzünden günde artık kaç kere el yıkıyosam ellerim yara doluydu sıvı sabunla yıkamaktan şimdi geldiğim yerde kalsaydım hayatım berabat çekilmez olurdu benim için de çevrem için de insanlar sizden bıkmadan tedavi olun

Kapida cikartip eşiginize basip ellerine ayakkabılarini alip iceri girsinler.

Kapi onu ayakkabiligida hos birsey degil bu arada, ortak alana esya konulmaz.

Kapının önünde ayakkabı çıkarmak yasak diye bir kural olamaz. Uçacak halimiz yok

Back
X