• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bana bir öneride bulunun

Yorumun çok ağır olmuş
Ama benim için değil
Senin için.. :)

Sana bu konuda şunu diyorum başka bir şey demiyorum
Ben kafama göre konuşmuyorum dogru hak kaynaklara göre konuşuyorum.
Eğer peygambere inanmıyorsan sahabelere inanmıyorsan mezhebe inanmanida bekleyemem
Allah ailene yardım etsin

Selametle.
Ben aleviyim onu saymamissin o zaman doğru kaynakları oku mezhepleri doğru araştır
Yorumun çok ağır olmuş
Ama benim için değil
Senin için.. :)

Sana bu konuda şunu diyorum başka bir şey demiyorum
Ben kafama göre konuşmuyorum dogru hak kaynaklara göre konuşuyorum.
Eğer peygambere inanmıyorsan sahabelere inanmıyorsan mezhebe inanmanida bekleyemem
Allah ailene yardım etsin

Selametle.
Ben kafir değilim Hz. Muhammede inanırım birtek te kuran okurum okumayida bilirim okurkande anlayanlardanim ama belliki sen mezhepleri doğru bilmiyorsun yada bilerek saymayanlardansin ve doğru olunca ağır oluyor heralde neyin hak olduğuna allah karar verir.

Onu universite zamaninda yapmistim annem delirdi yani anlatamam ayrildik demek zorunda kaldim şimdiye kadar alttan alttan olursa imkansiz olacaginin mesajini veriyor tekrar açmak için yanina atanmayi bekliyordum oda oldu tekrar açmaya öyle korkuyorum ki bana bu imkansizlikta öyle saçma geliyorki küçüklüğümden beri saçmalığın içinde boguluyorum
Ne var viliyor musuun? Senin ailen sen daha cocukken baslamis bunu sana empoze etmeye. En buyuk korkulari olmus ve surekli bunu dile getirmisler sana karsi. Kokrtuklari baslarina gelecek iste. Bunun adina ister "evrene kotu mesaj gondermek" deyin isterseniz de "buyuk konustuklariyla imtihan oluyorlar" deyin. Neye inaniyorsaniz o sekilde soyleyin.

Back