lütfen bana da yardım edin :(içind ebulunduğum girdapı anlayabilirsin

E :oha::oha:
bunu konunun başında niye belirtmediniz ki?
Herkes adamı melek sanıyor konuyu okuyunca.
Adam bi dalı tutmadan diğerini bırakmama peşinde.
Bi an önce defedin gitsin, hangi mantığınıza uyuyor bu adam hiç anlayamadım. :işsiz:
belki beni kıskandırmak için söylemiştir diye düşündüm o an :(

nasıl anlatsam nerden başlasam bilmiyorum.daha önce buranın sıkı bir takipçisiydim.yazmak bugüne kısmetmiş.gerçekten yardımlarınıza çok ihtiyacım var..
arkadaşlar dünyalar iyisi bir erkekle beraberim.kariyeri var.kalbi melek gibi.beni, mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.yaklaşık 3 aydır beraberiz.bana evlilik teklif etti ve ben kabul ettim.ve geçen hafta pazar günü nişan yapıldı.tüm sülale ile.
bu adamda ne eksik var ? hiçbir şey.ama eksik olan benim kalbimde sanırım.sevemiyorum.kalbim atmıyor.heyecanım 0.evet heyecanım hiç yok.neden böyle bilmiyorum sevmem lazım diyorum yok olmuyor sevemiyorum aşık olamıyorum.peki neden kabul ettim evlilik teklifini bilmiyorum:KK43: süreç öyle işledi ki hayır diyemedim.mantığıma 100 de 1 milyon uyuyor ama içinmde ona karşı en ufak bir heyecan aşk kıpırtısı yok desem içinde bulunduğum girdabı anlayabilirsiniz belki.şimdi tüm sülale arkadaşlar herkes biliyor nişanıyım.istesem yarın evlenecek benimle resmen ama istemiyorum :KK43:
sanırım çok büyük bir hata yaptım ona evet demekle ama bahenem yok.onu üzmekten korkuyorum.bir ömür kendimi üzeceğim bu gidişle.
ne olur yardım :KK43:
zamanla aşık olur muyum? beni mutlu etmek için her şeyi yapan biri belki de çok mutlu olurum evliliğimde :KK43: ne yapayım nasıl edeyim bu girdaptan kurtulayım? en yakın arkadaşlarım saçmalama o adamdan ayrılırsan dasha da mutlu olamazsın diyorlar :KK43:yaş da geçiyor malum 32 yim:KK43:
DÜZENLEME:arkadaşlar başlığı yanlış açtım bir hata oldu fazla kelime çıktı kusuruma bakmayın :KK43:
3 ay bir insanı tanıma ve bir insanla evlilik kararı vermek için çok kısa bir süre.Kimin ne kadar melek olduğuna 90 günde karar veremezsin.
Arkadaşların nerden biliyor onsuz mutsuz olacağını.32 yaş çok mu geç bir yaş.Önünde bir ömür var.
Olmuyorsa olmuyor de.Bırak kim ne düşünürswe düşünsün.O insanı da oyalama.

3 ay bir insanı tanıma ve bir insanla evlilik kararı vermek için çok kısa bir süre.Kimin ne kadar melek olduğuna 90 günde karar veremezsin.
Arkadaşların nerden biliyor onsuz mutsuz olacağını.32 yaş çok mu geç bir yaş.Önünde bir ömür var.
Olmuyorsa olmuyor de.Bırak kim ne düşünürswe düşünsün.O insanı da oyalama.
hele bir tanesi diyor ki sen bu adamı bırakırsan daha da ALLAH tan mutluluk bekleme diyor !!

Parası mı çok birden ona mı evet dediniz ? Yazık günah karşındakine ayrıl gitsin

evet var gibiydi o enerji dediğiniz ilk başta ama sonraları söndü.onu sevemiyorum keşke sevsem deliler gibi aşık olsam ona ama şöyle de bir durum olabilir:
onun da beni çok sevdiğini düşünmüyorum sadece onun mantığına çok uyuyorum.her yönden belki de onun bana sevgisini hissetsem onu sevebilirdim ama eminim o da beni çok sevmiyor.hatta bu kararsız hallerimi çok iyi biliyor bana dedi ki.nişanı hemen atmayalım.biraz süre geçsin.bu süre içinde bir başka bayanla ilgilensem sana ayıp olur mu dedi.ben evlenmek istiyorum çünkü dedi.
:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

Ben hep derim yinede diyorum.
Ben bana deger veren, beni kralice gibi hissettiren,dusuncelerimi onemseyen, beni koruyum kollayan her erkege asik olabilirim.
Ben olsam evlenirdim diyorum.
Cunku kuzenim diyorduki " ilk basta erkek sevmeli, en onemlisi bu, seni seven bi erkekle evlen, senin sevdiginle degil illa".
Oda oyle yapti zaten.
Herkesle haber yollayan, taa kucuklukten beri onu seven bi erkekle evlendi.
Su an ailenin en askla bakan ciftleriler. Ozendigim bi ask resmen.
'Ilk basta ben sevmiyodum, ama aklimda baskasida yoktu, tamam dedim evlendik" dedi. Ve su an cok sevdgini soyluyor. Gercektende oyle. Maasallah derim hep.

Aynı şeyleri geçen sene yaşadım , her şeyiyle mantığıma uyan bir insandı, ama elimi tutmasına bile izin vermiyordum, her bir hareketi bana itici geliyordu, ben de Nası oldu anlamadım ailesiyle tanıştım falan , nişan tarihi belirlendi , sonra annemle tanıştı , annem olumsuz bakınca ben iyice soğudum , zaten nişan olayları falan konuşulmaya başlanınca da benim ki iyice saldı , bi ilgisizlik bi umursamamak, vall dedim ben senle uğraşamam , sen şimdiden böyleysen ilerde Nasıl olursun ,, bir telefonla bitirdim olayı tam nişandan bir hafa önce ki bütün uçak biletleri falan alınmıştı ... Ama inanır mısın zerre kadar pişmanlık hissetmedim, içim inanılmaz huzur dolmuştu, Allah senin için de Nasıl hayırlısıysa onu nasip etsin ..

evet var gibiydi o enerji dediğiniz ilk başta ama sonraları söndü.onu sevemiyorum keşke sevsem deliler gibi aşık olsam ona ama şöyle de bir durum olabilir:
onun da beni çok sevdiğini düşünmüyorum sadece onun mantığına çok uyuyorum.her yönden belki de onun bana sevgisini hissetsem onu sevebilirdim ama eminim o da beni çok sevmiyor.hatta bu kararsız hallerimi çok iyi biliyor bana dedi ki.nişanı hemen atmayalım.biraz süre geçsin.bu süre içinde bir başka bayanla ilgilensem sana ayıp olur mu dedi.ben evlenmek istiyorum çünkü dedi.
YUHHHHH diyorum totoşuna vur bi tekme bu bile ayrılma sebebi bu lafını bile desen herkese haksızsın diyen bi insan çıkmaz ne dememk baskasıyla görüssem :sinirli::skandal:

Ney ney ney ney demis???
Adam da pek sevmiyormuş.Kızın ilgisizliğini de fark etmiş.Nişanı hemen atmayalıma ama süreçte ben de başka kızla ilgilnsem olur mu demiş.Yani sen hali hazır dadur.Ben o arada başka birini bulursam ya da yedekte bir aday varsa ilgilenirim.Olursa onla devam ederim demek istemiş.Yani yaşı kaçsa adamın,ne olursa olsun evlenme odaklı.
Kızımızda bu kısmı atlıyor,adamı melek sanıyor beni kıskandırmak için söyledi sandım diyor.

Adam da pek sevmiyormuş.Kızın ilgisizliğini de fark etmiş.Nişanı hemen atmayalıma ama süreçte ben de başka kızla ilgilnsem olur mu demiş.Yani sen hali hazır dadur.Ben o arada başka birini bulursam ya da yedekte bir aday varsa ilgilenirim.Olursa onla devam ederim demek istemiş.Yani yaşı kaçsa adamın,ne olursa olsun evlenme odaklı.
Kızımızda bu kısmı atlıyor,adamı melek sanıyor beni kıskandırmak için söyledi sandım diyor.

:KK57:
Bizim kizimiz " daha iyisini bulabilirmiyim" terettuduyle ayrilmak istemiyor. Oysaki karsi taraf icinde oyle. Ne anlami varki bu iliskinin?? Sadece cazip gorunen, mantikli gorunen bi evlilik yolunda ikiside, ask ikisindede yok. Ayrilda gel sen konu sahibi. Cok manasiz boyle devam etmek.
Ve ayrica " sen dur burda ben bi goz kestiriyim baska kizlara" diyen bi erkegede acima. Iletisimini kes.

:KK57::KK57: Baya iyiymis gercekten

Back
X