- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
Herkese iyi günler Burun ameliyatı oldum 5 gün önce nefes problemim vardı aslında sadece nefes problemi için ameliyat olacaktım. Sonra biraz kemerim vardı burnumda doktor onu düzeltelim mi dedi ben de sadece kemeri düzeltin ama ne ucuna ne kanatlarına ne de burnumun herhangi bir yerine dokunmayın. Önden kesinlikle hiç değişmesin dedim. Hem de çok kez. O da tamam dedi. Ben mümkün değilse sadece nefes için olayım dedim hayır mümkün dedi. Şimdi henüz burnumda alçı olmasına rağmen baba ucu garip geliyor sanki eski burnum değil. Değişikliğe zaten çok kapalı bir insandım. Eski burnumdan da öyle çok rahatsız değildim. Nefes için olmuşken gitsin dedim ama günlerdir ağlıyorum pişmanlıktan. Nasıl devam edeceğim nasıl kendimle barışacağım bilemiyorum. Nasıl böyle bir hata yaptım sürekli kendimi suçluyorum. Hani böyle estetiğe de çok açık bir insan değilim hep derim ki en güzel doğal olan değiştirilmemeli ama şimdi bunu nasıl yaptım. İçini dökmek istedim lütfen bana destek olun. Rahatlamaya ihtiyacım var