lütfen bana fikir verirmisiniz?

dyln

meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
147
4
96
İzmir
Arkadaşlar benimde 1,5 yıldır çocuğum olmuyor.Geçen ay doktora gittim ve bende polip olduğunu aldırdıktan sonra tedavime bir tüp bebek merkezinde devam etmem gerektiğini söyledi.1,5 yıldır neredeyse hergün doktora gittim ve galiba yoruldum manen.Bazen yeni seneyle birlikte doktora gitmeye tekrar başlıyayım diye düşünüyorum hiç olmazsa birkaç ay dinlenirim , bazense boşver vakit kaybetme bu ay git diyorum.Ne yapmalıyım sizce kafam çok karışık.Karar vermemde bana biraz olsun yardım edebilir misiniz? lütfen

bence bırakma arkadaşım artık herşey gelişti alternatif tıpla bile çocuk sahibi olan var umudunu hiç bi zaman kaybetme dualarınıda eksik etme

bencede vakit kaybetme tüp bebeğe başlamış biri olarak sana tavsiyem hemen başla çünkü zaten 1 ay tahliller sürücek yok adetin 2.3. günü yok eşinin tahlilleri sonra sonuçlar çıkıcak sana 1 ay ilaç kullandırcaklar sonra 1 hafta kadar iğne sonra yumurta toplama ve transfer derken şimdi başlasan bile 3 ayı bulucak bir de ertelersen yarım yıl sonra sonuca ulaşmış olursun..

Back
X