- 6 Şubat 2008
- 484
- 5
- 41
Merhaba ben Mayıs'ın 25 sinde 27 aylık kızıma tuvalet eğitimine başladım ( not konuşmada yaşıtlarına göre geri bir türlü ciş demiyor yaparsa el ile gösteriyor) yaptıklarımı gün gün anlatmak istiyorum size ayın 25 si olan geçen hafta pazartesi bezi çıkardık saat başı lazımlıga oturtmaya başladım yapmadı altına yaptı gece eşimin ısrarı ile bez taktık sabah yine çıkardım salıda aynı gitti çarşamba aralarda kaçırmanın dışında iki defa lazımlıga çişini yakaladım alkış yaptık kek verdim falan gece yine bez taktık falan perşembe cuma resmi kurum okulun toplantısı olunca bez takmak zorunda kaldım. Üzüldüm böyle bir durum yaşadığım için çünkü 1 haftam boşuna gittiğini düşüyorum kanımca bez olayından dolayı. Sonra ben cuma gecesinden itibaren bez olayını kaldırdım gecede takmıyorum gece hareketlendigini farkettigim an lazımlıga oturtuyorum yapıyor sabahta oturtuyorum yapıyor. Cumartesi pazar gündüz çişin geldimi sorusundan ve lazimlıga oturtup bekletme olayından nefret ettiği için saatini takip edip saati geldiği zaman ayakta ciş yaparken lazımlıgı sürme taktigini denedim alkış yaptım pazartesi dışardaydım disariya cikmadan tuvalette beraber oturduk lazimlıgına yaptı dışarıda haber vermeden altına yaptı hep salı gündüz yine lazımlıga oturtum oyun oynuyorduk lazımlıgı Antreye sürdü ve çişini yaptı alkışlar yaptım kek verdim. Salı akşam yine dışardaydık yine evden çıkmadan evvel beraber tuvalete gidip lazımlıga yaptı ama dışarda lazımlıga oturttugum halde yapmadı altına yaptı. Çarşamba sabah ďışardaydık lazımlıga oturmadı altına yaptı. Perşembe hep dışardaydık sabah altına yaptı öğlen altına yaptı gitti lazımlıga kendi oturdu ben yapmış gibi yine alkış yaptım perşembe öğlen altına yaptı eli ile gösterdi akşamı göstermeden altına yaptı bu arada gecelerde sıkıntı olmadıgını belirteyim sizce ne durumdayım artık kafayı sıyırmak üzereyim normalde bu kadar etkinlik yasamayan ben tuvalet eğitimine başladım başlayalı dışarıda etkinlikler bitmek bilmedi ama bu hafta çok şükür hiç bir etkinligim yok yılmak yok devam ama bazen dolup Ağlıyorum sizce bu kadar dışarıya çıkmaya rağmen nasıl durum bana tavsiye verirmisiniz