Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi değişmez sanmıyorum. Eğer ikinci defa yumurtladıysanız ve geç döllenme olduysa bi ihtimal ama öteki türlü maalesef kan testi değişmez. 7 gün sonra kan testinde ufacıkta olsa yükselme görmeye başlarsınızMerhaba kizlar adetime 4 gun var bu ay ovulasyon testi kullandim yumurtlama gununden bugun 11. Gundu kan testi yaptirdim ama negatif cikti 0.100 cikti kesin yokmy olsa cikarmiydi lutfen 4 bucuk senedir 2 kere kaldim kimyasal oldubilgisi olan lutfen yardim etsin
Yani yumurtlama gununu biliyrm o yuzdn herkes yok dyr insallah senn vardrTabiki değişebilir daha cok erken.. 1 gün kala bile negatif cikan sonra hamile.oldgnu ogrenenler var. Allahtan.umut kesilmez. Benimde 8 gün var bakalim...![]()
Yerlesmeden hcg salgilamiyormus ki acaba yerlesme 12 gunu bulurmuKan testi değişmez sanmıyorum. Eğer ikinci defa yumurtladıysanız ve geç döllenme olduysa bi ihtimal ama öteki türlü maalesef kan testi değişmez. 7 gün sonra kan testinde ufacıkta olsa yükselme görmeye başlarsınız
Kendimden örnek verirsem ovulasyonun 10. Günü idrar testim pozitif çıktı 11. Günü hcg 67 idi 12. Gün yerleşme kanaması oldu 3-4 gün de devam etti yani kahverengi lekelenme şeklinde. Yani benim hesabımla eğer ovulasyonun 7. Günü test yaptırmış olsam 17 falan çıkacaktı. Bu durumda dediğim gibi geç döllenme olmuş olma ihtimaliniz varsa regliniz gecikebilir yoksa üzülerek söylüyorum pozitif olacağını sanmıyorumYerlesmeden hcg salgilamiyormus ki acaba yerlesme 12 gunu bulurmu
Tesekur ederim sagol cnm haklisin galiba Allah sana bagislasin hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin insallahKendimden örnek verirsem ovulasyonun 10. Günü idrar testim pozitif çıktı 11. Günü hcg 67 idi 12. Gün yerleşme kanaması oldu 3-4 gün de devam etti yani kahverengi lekelenme şeklinde. Yani benim hesabımla eğer ovulasyonun 7. Günü test yaptırmış olsam 17 falan çıkacaktı. Bu durumda dediğim gibi geç döllenme olmuş olma ihtimaliniz varsa regliniz gecikebilir yoksa üzülerek söylüyorum pozitif olacağını sanmıyorum
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Umarım sizde en kısa zamanda güzel haberler alırsınızTesekur ederim sagol cnm haklisin galiba Allah sana bagislasin hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin insallah
Ama bu düşünceye kapılmayın. Biliyorum beklemek çok zor çünkü bende çok şey yaşadım ama emin olun hiç beklemediğiniz bir anda mutlu haberi alıveriyorsunuz. Size de öyle olacak Emin'im. Umudunuzu yitirmeyin. Ovulasyon takibi düzenli ilişki en önemli nokta. Öte yandan sorun olmasa bile eşinize keçiboynuzu kürü yapabilirsiniz. Ben gebe kaldığım ay 3 gün civan perçemi hayıt tohumlu çay içtim ki adet düzensizliğim falan yoktur.Ben butun umutlarimi her gecen ay tuketiyorum biliyorum artik hic bir zaman olmayacak bnm bi cocugum![]()
Aklina gelebilecek herseyi denedim bende esimde sadece iki kere oldu ikiside kimyasal oldu doktrlar hersey temiz dyr 4 bucuk sene oldu doktrlar bile sasrdi asilama yaptilar oda olmadi zaten 2 ay sonra tup bebek dusunuyrz bn kndiligindn olsun isterdm nasip deglmsAma bu düşünceye kapılmayın. Biliyorum beklemek çok zor çünkü bende çok şey yaşadım ama emin olun hiç beklemediğiniz bir anda mutlu haberi alıveriyorsunuz. Size de öyle olacak Emin'im. Umudunuzu yitirmeyin. Ovulasyon takibi düzenli ilişki en önemli nokta. Öte yandan sorun olmasa bile eşinize keçiboynuzu kürü yapabilirsiniz. Ben gebe kaldığım ay 3 gün civan perçemi hayıt tohumlu çay içtim ki adet düzensizliğim falan yoktur.
Kısmet yine de tüp bebekle olacaksa öyle olsun. Ama şöyle kısaca anlatıyım. 1 i kimyasal toplam 3 düşüğüm var. 2.5 yıldır deniyorduk ve ben arada histeroskopi falan da oldum. Sonunda ocak ayında tüp bebeğe başlamaya karar vermiştik. Regl olmayı beklerken şiddetli bel ağrım oldu ve bi baktım hamileymişim. Acaba kalbi bu sefer atacak mı derken 3 defa dinledim çok şükür kalp atışını. Hala bile devam edeceğine kendimi inandırmakta güçlük çekiyorum. Bebiş doğru zamanı bekliyor hiç umutsuzluğa kapılmayın. Hamile kalamazsanız bunun tek sebebi karamsarlık umutsuzluk. Ben bebek sahibi olacağım diyin önce kendiniz İnan'ın. Hayırlısı olsun inşallah çabucak alın güzel haberleri. Bende dua edeceğim sizin içinAklina gelebilecek herseyi denedim bende esimde sadece iki kere oldu ikiside kimyasal oldu doktrlar hersey temiz dyr 4 bucuk sene oldu doktrlar bile sasrdi asilama yaptilar oda olmadi zaten 2 ay sonra tup bebek dusunuyrz bn kndiligindn olsun isterdm nasip deglms
Allah razi olsun canim sendnKısmet yine de tüp bebekle olacaksa öyle olsun. Ama şöyle kısaca anlatıyım. 1 i kimyasal toplam 3 düşüğüm var. 2.5 yıldır deniyorduk ve ben arada histeroskopi falan da oldum. Sonunda ocak ayında tüp bebeğe başlamaya karar vermiştik. Regl olmayı beklerken şiddetli bel ağrım oldu ve bi baktım hamileymişim. Acaba kalbi bu sefer atacak mı derken 3 defa dinledim çok şükür kalp atışını. Hala bile devam edeceğine kendimi inandırmakta güçlük çekiyorum. Bebiş doğru zamanı bekliyor hiç umutsuzluğa kapılmayın. Hamile kalamazsanız bunun tek sebebi karamsarlık umutsuzluk. Ben bebek sahibi olacağım diyin önce kendiniz İnan'ın. Hayırlısı olsun inşallah çabucak alın güzel haberleri. Bende dua edeceğim sizin için