Lütfen bana yardım edin belki de burada yazacağınız şeyler bir insan hayatını değiştirecek

siesta1234

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2016
61
8
6
34

Eklentiler

• IMG_1652.webp
    IMG_1652.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 1.055
  • IMG_1651.webp
    IMG_1651.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 1.030
  • IMG_1650.webp
    IMG_1650.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 987
  • IMG_1649.webp
    IMG_1649.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 1.009
  • IMG_1648.webp
    IMG_1648.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 1.006
  • IMG_1645.webp
    IMG_1645.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 962
  • IMG_1644.webp
    IMG_1644.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 1.004
  • IMG_1638.webp
    IMG_1638.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 983
Son düzenleyen: Moderatör:
Gönül hamile ya da yeni doğum yaptı sanırım Allah analı babalı büyütsün. Adının Gizem olduğunu alenen söyleyip neden mesajlarda üstünü karaladın, karalayacaktın neden söyledin? Gülçin kod adın mı? Bu çocuk seni kaç kişiyle aldattı? Gönüle ne oluyor da mesaj atıyor senin adına? Zeki Müren de bizi görecek mi?

Ö ZET GEÇTİM KIZLAR
Beş sene boyunca biriyle birlikte oldum. O kişi askere gitti. Askere gitmeden birkaç gün önce mesajlarını yakaladım. Daha sonra kızmadım çünkü biz ayrıydık ve o çok üzgündü askere gideceği için destek olmak istedim bir şey demedim.aslında bir şey deme sebebim o mesajlarda beni sevdiğini o kızla yapamayacağını söylemeseydi.İki aylık bir ayrılık yaşamıştık O dönemde konuştu kızla mesajlarını gördüm. Bu olayı büyütmemeye çalıştım. askere gittikten birkaç ay sonra Öğrendim ki o kızla çıkmaya başlama sebebi Bir akşam birinin evinde buluşup o kızla tanışmış ve gece yakınlaşmışlar öpüşmüşler ama hiçbir şey olmamış kız bunu söyledi benden ayrılıp ona gitmiş ve bunun aldatma olduğunu söyledim . Bana seni aldatmamak için bir gün önce ayrıldım dedi. Aramızda bir problem yoktu ama ona yaklaşamıyordum çok. Soğuk davranıyordum. Oda arayış içine girdiğini söyledi ama asla aldatmak istemediğini söyledi onu sevmediğimi düşünüyor muş bu yüzden yapmış.benden ayrı olduğu için bu aldatma sayamıyordu. Ç kızın anlattığına göre benimle çıktığında yani benden ayrılmadan bir gün önce olmuş bunu ya bu olay yaptıktan sonra pişman olup ayrılmış çekmiş daha sonra kıza beni sevdiğini söylemiş yapamayacağını Ve benimle evleneceğini söylemiş. Ama ben bunu kabullenemedim askerliğinin dördüncü ayında ayrıldım birden onunla tekrar konuştukların hissettim Şimdi aradan Üç ay geçti ara ara mesaj atmıştı ablama bana ulaşmak için. engelledim her yerden numaramı değiştirdim. Bugün öğrendim ki benim en yakın arkadaşım olacak insan o kişi mesaj atmış. "Gülçin seni çok seviyor . Sadece o kız güçlü mesaj attığı için gücün çok kızdı ama seni hala seviyor bence.İkinizde gurur yapıp hayatımız maf ediyorsunuz. Bence gülicne mesaj atmalısın Çünkü Gülçin'in peşinde birileri var onunla evlenmek isteyen bence sahip çıkmalısın. Oda cevap olarak geçin beni mahfetti ben burada olduğum her gün sayıyorum ona kızıyorum sadece ölmek istiyorum gibi mesaj atmış. ben bu mesajı şimdi paylaşıyorum resim olarak yukarda ek de var.mesajları lütfen yorumlayın ne yapmam gerektiğini bilmiyorum gerçekten seviyorum ama gururum kırıldı güvenim kayboldu. Sizce ne düşünüyor bu mesajları yazan insan .kimseyle de konuşamıyorum konuyu.belki de buradayım yazacağınız yorumlar bir insanın hayatını değiştirecek sizi tüm kalbimle kulağımla dinliyorum..

Konuya cidden hakim olamadım .ne için ayrıldınız ne için barıştınız sonra kim ne oldu of of of .aldatmış ama ayrılmadan mı sonra mı çok uzundu ya kusura bakma okuysmadım

Siz anladınızmı mesajları anlaşılmayacak birşey yok değil mi ?
Maval okumuş ışte inanmadın herhalde?Seni aldatmak için senden bi gün önce ayrılmış çünkü soğukmuşsun sözle.Ama neymiş bi daha hayatında kimse olmayacakmış.

Önüne bak ya.Ergen ergen yazım stili bile fazlasıyla bayık geldi bana.Olay tamamen saçma .

He hayat değiştirecek şöyle bişey var affeder de evlenirsen bol bol aldatılırsın.Karar senin

Back
X